Balea, Alverde, Catrice, Essence - 6 (Козметика от ДМ и Лили)

• 79 198
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • Lost in a fairytale ...
Момичета, как ползвате златистата пудра? Много ли е блестяща?

# 511
блестяща е - за мен не е за цялото лице, само за подчертаване на скули, под веждите ...

# 512
  • Lost in a fairytale ...
Аха, май нямам нужда от нея тогава. Да не се кахъря  Laughing

А какво ще кажете за ружовете на Есенс? Блестящи ли са или матирани и как са като качество  Rolling Eyes
Интересува ме и бронзиращата пудра - става ли за контуриране?

Въобще съм започнала да се интересувам от контуриращи продукти и като за начало не мисля да инвестирам кой знае какви суми  Mr. Green

# 513
  • Бургас
Аз я имам от вчера,днес на дневна светлина минах по цялото лице,после още веднъж по скулите,и вместо светли сенки на клепачите и се получи много добре...Инче искам да похваля ДМ за коледните сетове,взех си този с козметичната чантичка и двата душ-гела,гледах и козметиката на Маргарет Астор и ми се видя хубава,по-нататък ще взема нещо,но сега са ми на сърце тези пусти метеорити(за цената на които може да се купят много неща,ама...)

# 514
И аз също си взех бляскавата пудра на Essence Bella's secret. Не знам как е в другите магазини на Лили, но в нашия ( в Стара Загора) нямаше тестери и цени на серията Здрач. Харесва ми пудрата, придава много деликатен блясък. Прилича ми на пудра също на Essence, която много се начупи и трудно използвам вече- All over highlighter.
Скрит текст:
[/b][/color]
Цени няма, наистина. Но тестери има, или поне на червилото и на сенките(пигменти),  за другите неща не съм гледала.

# 515
Някой пробвал ли е вече този комплект?

Интересува ме аромата-дали е много сладникав или не (заради кардамома).

# 516
  • Бургас / София
В Гранд Мол Варна нямаше нито един  сет и душ геловете с бадем и череша...

# 517
  • Стара Загора
Днес видях за първи път този шампоан в ДМ.

Някой използвал ли го е?

# 518
Момичета, искам да ви помоля за някакъв съвет - преди време дадох близо 10 лв. за шимър-пудрата от серията "Матрьошка" на Алверде - http://infarbe.blogspot.com/2011/12/alverde-matroschka-le-schimmerpuder.html - ами нито е "шимер", нито е "пудер", да ви призная Mr. Green Mr. Green А искам да я ползвам за нещо - имате ли идеи как да извадя холограма на пудрата на показ - пробвала съм с основа за сенки - не става. И ме е яд така Crossing Arms

# 519
Някой използвал ли го е?

Аз го имах преди,лек шампоан,става за честа употреба,ухае много хубаво.За тези пари е хубав Peace

# 520
В ДМ на Стамболийски няма Астор и не са и чували да зареждат.

# 521

в събота в Бизнес Парк стелажът беше зареден
днес много се изкушавам до отида поне за молива за очи  Thinking

# 522
  • Стара Загора
Някой използвал ли го е?

Аз го имах преди,лек шампоан,става за честа употреба,ухае много хубаво.За тези пари е хубав Peace

Може да си го взема, но по-нататък, защото имам доста шампоани в момента  Grinning
И при нас (в Стара Загора) няма Астор все още.

# 523
  • Бургас
И аз също си взех бляскавата пудра на Essence Bella's secret. Не знам как е в другите магазини на Лили, но в нашия ( в Стара Загора) нямаше тестери и цени на серията Здрач. Харесва ми пудрата, придава много деликатен блясък. Прилича ми на пудра също на Essence, която много се начупи и трудно използвам вече- All over highlighter.
Скрит текст:
[/b][/color]
Цени няма, наистина. Но тестери има, или поне на червилото и на сенките(пигменти),  за другите неща не съм гледала.
Само на червилото,всъщност ми е смешно да му казвам червило,защото е толкова жълто...и на пигментите,които са брокати според мен има тестери,другите неща са без тестери и не дават да се отварят,но ги поразгледах-и те съдържат някакви едри лъскави частици.Според мен хубави са само пудрата и ружът

# 524

В ДМ в подлеза на НДК е същото. Даже спореха с мен, че в никой ДМ няма да зареждат Астор Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт