Balea, Alverde, Catrice, Essence - 6 (Козметика от ДМ и Лили)

• 79 170
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас / София
Така се води аз имам лосиона за тяло, ама ми лепне..Трябват му 5 часа да попие, после кожата става много гладка . Душ гелът не съм го виждала, много ме е яд все като отида в ДМ и няма хубави душ гелове  Crossing Arms

# 586
Taзи серия трябва да я пробвам пак като се заговорихте за захаросани ябълки Heart Eyes Heart Eyes
Преди месец и нещо ги помирисах нещата в Германия, но тогава не усетих никаква интересна миризма.
Лосионите им ги харесвам много повече от душгеловете (поне при тази младата серия). При мен попиват за няма и 5 мин. До сега нито един не ми е бил лепкав

Иначе Hüttenzauber e нещо като "магията на хижата". Имат много вкусни баварски рецепти, които се приготвят в хижи в Алпите, които "сгряват сърцето". А и серията я пуснаха точно за Октоберфеста

С нетърпение чакам и тези да пристигнат Two Hearts

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 10:21 от Жаки°

# 587
"Иначе Hüttenzauber e нещо като "магията на хижата". Имат много вкусни баварски рецепти, които се приготвят в хижи в Алпите, които "сгряват сърцето". А и серията я пуснаха точно за Октоберфеста

С нетърпение чакам и тези да пристигнат Two Hearts"

Оле ,направо ми изкочиха очите Laughing,много вкусно изглеждат тези ,Жаки°. Crazy
Ех,Алпите,хижи,сгряват сърцето...мечтиии,мечтиии Heart Eyes

# 588
  • Бургас / София
Ще си почакаме доста за тези Sad . Много бавно внасят новите стоки...Аз още търся душ гелът с шоколад и смокиня  Crossing Arms

# 589
Би трябвало другият месец вече да ги има. Горе долу се бавят месец и нещо при нас

Да не говорим, че още имам от какаовото масло и 2 захарни целувки Blush

# 590
  • Бургас
Ще си почакаме доста за тези Sad . Много бавно внасят новите стоки...Аз още търся душ гелът с шоколад и смокиня  Crossing Arms
и аз искам душ гела с бадем и череша,но в Бургас няма нито единия,нито другия и се къпя с тези от коледниото сетче-Мадмоазел Шик,много ми харесват

# 591
Моят приятел, който е живял в Германия и го е консумирал това Hüttenzauber, каза, че ароматът на лосиона и Hüttenzauber нямат нищо общо  Laughing

Чакам и аз Wonderland.

# 592
С нетърпение чакам и тези да пристигнат Two Hearts

Миналата седмица си купих мини дезодоранта на Sweet Wonderland,мирише много вкусно!Напръсках се и след половин час почна да ми става лошо и да ми се гади,а аромата се задържа 5-6 часа и от тогава не съм се пръскала повече,много силна миризма на какао за мен  Peace Чудя се дали  лосиона или душ гела ще имат също толкова тежка миризма  newsm78

# 593
Нещо като те дразни винаги се усеща с часове Simple Smile По принцип при мене тези лосиони не седят повече от час, максумум два.

blackisback, какво точно е ял, защото Hüttenzauber не знам да е конкретно ядене. Да не става дума за самите сърца (като това на опаковката). Те вече имат съвсем различен вкус, нищо плодово. На вкус са като тези gingerbread курабийки

# 594
Купих си един душ гел на Лили днес. Но сега съжалявам, няма нищо общо с чаромата на Дм.

# 595
blackisback, какво точно е ял, защото Hüttenzauber не знам да е конкретно ядене. Да не става дума за самите сърца (като това на опаковката). Те вече имат съвсем различен вкус, нищо плодово. На вкус са като тези gingerbread курабийки

Май точно за тях става въпрос. Но той каза, че душ гелът мирише на младост, така че да не му имаме много доверие  Laughing

# 596
  • София
Бъни,за него питах,ама стана някакво объркване. Душнах аз днес душ гела,ама не ме впечатли аромата Peace

От Sweet wonderland не знам за друго,ама балсама веднага го взимам bowuu Crazy

# 597
  • Бургас
Така се води аз имам лосиона за тяло, ама ми лепне..Трябват му 5 часа да попие, после кожата става много гладка . Душ гелът не съм го виждала, много ме е яд все като отида в ДМ и няма хубави душ гелове  Crossing Arms
Има ,сега има коледни сетове и е пъълно с хубави продукти

# 598
  • Бургас / София
Миналата седмица във Варна нищо нямаше сега не знам  Thinking

# 599
Днес ще ходя до ДМ, надявам се да има хубави неща.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт