Balea, Alverde, Catrice, Essence - 6 (Козметика от ДМ и Лили)

• 79 130
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • 1st floor
Пробвай този на есенс,който е чисто прозрачният . Peace
Мерси, ще го потърся!   bouquet Каква цена е горе-долу?

# 616
3 и осемдесет или нещо подобно.Ето от тази серия е,но напълно прозрачен Peace

# 617
  • 1st floor
3 и осемдесет или нещо подобно.Ето от тази серия е,но напълно прозрачен Peace
Страшно ти благодаря!!!  Hug Още утре ще тичам!!! Hug

# 618
Пловдивчанки, ще си имаме още един DM. Намира се на ул. Брезовска до ресторант Хепи и вече са сложили стелажите.  Grinning

# 619
# 620
  • София
Момичета, ползвали ли сте някои от продуктите на Балеа за къдрава коса и доволни ли сте?

Никой ли не е ползвал нещо от серията? Sad Мисля да си взема ето този крем http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/balea_home/bale … tyling-cream.html .Искаше ми се да знам какво да очаквам, но като го пробвам ще споделя.
Аз ползвам тази серия от пролетта насам може би. Много съм доволна. Този крем, който си показала, го слагам на измита влажна коса. После не суша косата - получават се страхотни къдрици. Слагам го също и на суха коса, ако нещо не ми харесва как стои - намачквам с вода и после с крема. Peace

# 621
  • Lost in a fairytale ...
Верче, твоята коса чуплива ли е по принцип или си я начупваш?

# 622
  • София
Чуплива към къдрава. Peace

# 623
  • 1st floor
А слепва ли косата на клечки, като пяна за коса или...? newsm78 И на мен ми се ще да си взема нещо за къдрици. Преди бях ползвала тяхната пяна за коса, сива с лилава капачка, май и тя за къдрици се водеше. Харесваше ми - можех след това да си среша нормално косата, не като с другите такива продукти. Мисля, че се водеше на водна основа и може би за това...

# 624
Препоръчайте крем за ръце на Белнеа  Simple Smile

# 625
  • софия
Кремът за ръце с Манго на Белеа е със страхотен аромат, много приятно попива не мазнеят ръцете после. Да похваля и шампоана и балсама за блясък на Белеа, косата е мекичка и не ми се омазнява бързо.

# 626
  • София
А слепва ли косата на клечки, като пяна за коса или...? newsm78 И на мен ми се ще да си взема нещо за къдрици. Преди бях ползвала тяхната пяна за коса, сива с лилава капачка, май и тя за къдрици се водеше. Харесваше ми - можех след това да си среша нормално косата, не като с другите такива продукти. Мисля, че се водеше на водна основа и може би за това...
Не, не слепва, но идеално замества пяната, без косата да стои на клечки.

# 627
Кремът за ръце с Манго на Белеа е със страхотен аромат, много приятно попива не мазнеят ръцете после. Да похваля и шампоана и балсама за блясък на Белеа, косата е мекичка и не ми се омазнява бързо.

Благодаря  Simple Smile

# 628
  • 1st floor
Не, не слепва, но идеално замества пяната, без косата да стои на клечки.
Мерси!!! Значи и това ще се пробва!!!  Grinning

# 629
  • Стара Загора
Балеа е правилната дума, не Белнеа или Белеа.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт