Balea, Alverde, Catrice, Essence - 6 (Козметика от ДМ и Лили)

• 81 017
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • София
То ясно че се къпеш с него,ама като се води лосион нужно ли е после да се мажеш с такъв или е 2в1?

# 721
Meрси Hug изглежда много вкусно. Така са го кръстили защото е "по-подхранваща" версия на душ гел....поне така предполагам. Както са примерно душ кремовете.

Боди тоника е като спрейчетата за тяло. Пръскаш за кеф и освежаване Simple Smile

# 722
То ясно че се къпеш с него,ама като се води лосион нужно ли е после да се мажеш с такъв или е 2в1?
Ако си усещаш суха кожата, ще се мажеш с лосион, това е ясно.  Peace Аз не ползвам постоянно лосиони/кремове/млека за тяло. Кожата ми е много мазна и не винаги има нужда.

Иначе, за 2 в 1 продуктите, казват, че никога не могат да достигнат ефекта на двата продукта поотделно.  Peace

Жаки, демек да миришеш все едно си се къпала ли? Mr. Green Много долен лаф.  Mr. Green Laughing Laughing

# 723
Хахаахах.... Joy то не, че мирише особено дълго. След 5-10 мин. няма никой

# 724
Хахаахах.... Joy то не, че мирише особено дълго. След 5-10 мин. няма никой
Ясно.

# 725
  • Стара Загора
Пуснали са го в немския сайт лосиона, дано го заредят и тук  Praynig
http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/balea_home/bale … ter-arganoel.html

И някакъв нов лосион на Балеа
http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/balea_home/bale … luecksrausch.html

# 726

И имаше един доста интересен душ лосион с горски плодове, който няма да ви казвам как миришеше Crazy Crazy
Скрит текст:
Ау, много ми хареса и на мен. Момичета, ако го откриете в някъде по в центъра, свиркайте.
Този форум действа много опразващо на бюджета, това си харесаш, ау, е и онова, и второ, и трето...пето.....и накрая става..... Laughing

# 727
  • София

И имаше един доста интересен душ лосион с горски плодове, който няма да ви казвам как миришеше Crazy Crazy
Скрит текст:
Ау, много ми хареса и на мен. Момичета, ако го откриете в някъде по в центъра, свиркайте.
Този форум действа много опразващо на бюджета, това си харесаш, ау, е и онова, и второ, и трето...пето.....и накрая става..... Laughing

Аз го видях в ДМ в сердика център, не знам там дали ти е удобно  Peace

# 728
Балсама за устни Захарна целувка имали го при нас?

# 729

Скрит текст:

Аз го видях в ДМ в сердика център, не знам там дали ти е удобно  Peace
Не особено, но в краен случай ще се ходи и до там. Благодаря. Simple Smile

# 730
  • Пловдив
bubanka,
преди време питаше за нещо подобно на
пилинг душ олиото с ванилия.
Днес видях,че в нашия ДМ са заредили отново от него.
Изобщо,като никога беше много богато заредено.
Имаше и някакъв поне за мен нов душ гел с малини,къпини...
Провери,може би навсякъде зареждат.
Можеш ли да дадеш линк за този продукт?

Заповядай:

# 731
  • софия
Момичета споделете нещо на Белеа за кожа склонна към пъпки, на 33 години станах и все със пъпки си ходя HugНещо за третиране на самата пъпка,иначе имам измиващо на Белеа и е много приятно.

# 732
bubanka,
преди време питаше за нещо подобно на
пилинг душ олиото с ванилия.
Днес видях,че в нашия ДМ са заредили отново от него.
Изобщо,като никог
а беше много богато заредено.
Имаше и някакъв поне за мен нов душ гел с малини,къпини...
Провери,може би навсякъде зареждат.
Можеш ли да дадеш линк за този продукт?
Заповядай:

Hug

# 733
  • София
Мацки, взех си и аз от това къпинено плодово нещо на Балеа! Не издържах! Simple Smile
УНикално е!

tzvetihc ще ти кажа единственото решение за мен за пъпки. Не знам обаче дали още се намира - на Орифлейм има един стик с чаено дърво от едната страна, от другата е като фон дьо тен ама и то лекува уж. Усетих, че като всяко нещо, което работи, и него го бяха спряли по едно време. Мажеш със зеленото пъпката вечерта, на сутринта я няма. Не говоря за акне, а за онези гадните пъпки които не издържаме да не разчоплим и стиснем. Стикчето наистина е феноменално, провери в каталозите дали го има.

# 734
Аз го ползвам от години този стик на Орифлейм,много е хубав. Peace

Общи условия

Активация на акаунт