Balea, Alverde, Catrice, Essence - 6 (Козметика от ДМ и Лили)

• 79 194
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • София
препоръчайте моля на Балеа лосион/балсам/крем за тяло с лека консистенция, който да пипива бързо и да не лепне. Сега ползвам двете лимитки шоколад със смокиня и череша с бадем - страхотни са, но са ми тежки, не попиват бързо.

# 481
  • Пловдив
препоръчайте моля на Балеа лосион/балсам/крем за тяло с лека консистенция, който да пипива бързо и да не лепне. Сега ползвам двете лимитки шоколад със смокиня и череша с бадем - страхотни са, но са ми тежки, не попиват бързо.

Този с кивито,ако е останал някъде. Много е лекичък и приятен.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 13:45 от kamice

# 482
Здравейте, момичета! Аз отдавна не съм навестявала темичката, но ми домъчня  Hug
След като не харесах нито един от макароните на Балеа, вчера си взех от това малко масло за тяло с червен портокал и бъз, обаче не съм в екстаз от миризмата.
И този сет, който мирише обещаващо  Heart Eyes

Мина фон В., мусът с малината на Балеа е адски лек и бързопопиващ, но и хидратира добре.

# 483
  • Бургас / София
Какви други сетове има ?

# 484
Малиновият мус - по-нежно и леко нещо не съм ползвала /и вкусно  Yum/.

Скрит текст:

Аз вчера се записах с една пяна за вана от серията с Касис, която смятам да ползвам за душ гел:
Скрит текст:
Видях сета на Мадмоазел Шик, обаче току-що свърших един душ гел и да си взема още два от същите ми се видя омръзващо в бъдеще.

За сефте видях и стелаж на Маргарет Астор в ДМ, обаче още не беше изцяло подреден и нямаше цени.

# 485
  • София
Момичета, влизам на бързо за да ви съобщя новината от преди малко, че в ДМ нареждат нов стелаж на марката АСТОР.
Аз нищо не съм чувала за нея, но поне ще е разнообразно. Wink

Ето малко инфо за марката за настройка. Hug

# 486
Аз дочух добри отзиви за марката,интересно ми е. Laughing

# 487
Имам доста неща от марката Astor,като цяло съм доволна от повечето неща!  Peace Peace Даже бих казала,че е една от любимите ми марки. Laughing
Преди малко си купих душ гела със смокиня и шоколад,този лосион за тяло,който според мен мирише много хубаво  Heart Eyes 
купих мини дезодоранта Sweet Wonderland,който мн ми напомня на едно масло за тяло с какао(обожавах го!!!),което продаваха преди време и май ще си взема и лосиона  Heart Eyes Heart Eyes 
и този лак(първия от дясно наляво)  Heart Eyes Heart Eyes

# 488
  • Lost in a fairytale ...
Как са като цени тези Астор? Предполагам среден клас?

# 489
аз искам да благодаря на служителките в Лили на бул. Стамболийски   bouquet
като видна заспа, напазарувах сутринта и си забравих покупките на касата  Blush
преди малко отидох и нещата ми ме чакаха  Sunglasses

# 490
Как са като цени тези Астор? Предполагам среден клас?

Среден клас са да,тип Ревлон,Римел. Simple Smile

# 491
  • Пловдив
аз искам да благодаря на служителките в Лили на бул. Стамболийски   bouquet
като видна заспа, напазарувах сутринта и си забравих покупките на касата  Blush
преди малко отидох и нещата ми ме чакаха  Sunglasses

Успокоих се,че не съм единствена!
Тези дни веднаж си забравих покупките,веднаж забравих да заключа вкъщи
и за капак- незнайно къде съм изръсила 20 лв. ooooh!

Лосионът с касис попива ли бързо и лепне ли?

# 492
И аз съм го правила този номер в Лили на Гоце Делчев, забравени покупки, барабар с ключовете за вкъщи  ooooh! Та, похвал и за тамошния персонал  bowuu
Отделно веднъж бях в Лили на Славейков да си купувам очна линия и по навик бях награбила всичките наредени от щендера и оглеждах за белези на предишно отваряне (след горчив опит от ДМ). Консултантката незабавно ми се притече на помощ и ме увери, че това им е задача номер едно - да внимават някой клиент да не тръгне да пипа нещо, което е различно от тестер.

По темата - имате ли впечатления от този хайлайтър?

# 493
Препоръчвам този бутер крем:
http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/balea_home/bale … ycreme_cocos.html
Много бързо попива, добре хидратира и мирише приятно.Кутията е огромна, а струва 5 и нещо.

# 494
  • Стара Загора
И този сет, който мирише обещаващо  Heart Eyes

Чакам отзиви.  Hug
На какво ухае? По принцип спрях да купувам продукти на Алверде, че все се сгъстяват бързо и стават едни тричави, но този ми привлече вниманието заради опаковката.  Grinning

Препоръчвам този бутер крем:
http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/balea_home/bale … ycreme_cocos.html
Много бързо попива, добре хидратира и мирише приятно.Кутията е огромна, а струва 5 и нещо.

Подкрепям. Страхотен е!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт