Balea, Alverde, Catrice, Essence - 6 (Козметика от ДМ и Лили)

• 79 212
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
...та когато бях в Дм мернах новата серия на Катрис SpectaculArt и май май утре ще се сдобия с по-голяма част от продуктите  Whistling Flutter

освен да ти завидя злодейски  smile3544

с удоволствие да ползваш новите придобивки и драснеш някой ред с впечатления  Wink

# 466
  • София
Нямаше от със смокиня. Но пък има разни подаръчни комплекти.

Oнзи ден беше пълно. Странно колко бързо са го разграбили! :O

# 467
Някоя от вас ползвала ли е финиш пудрата на Есенс, или на някоя от другите марки? Искам да си взема, но съм неориентирана, ще се радвам на отзиви.

Иначе наскоро се сдобих с бронзант пудра на Катрисе на мозайка. Хубава е и издържа цял ден.

# 468
Днес от ЛИЛИ си взех това Много е яко  smile3521

# 469
Здравейте! Искам да ви попитам за новите нокти на Fing'rs с животински принтове, чийто празен стелаж мернах в ДМ - 4-ри вида бяха, но снимки точно на тези принтове не намирам - един от видовете например, беше с пауново перо, дано това подсети някой. Исках да ви питам вие виждали ли сте ги и знаете ли на каква цена се предлагат?

# 470

Ми нямаше я Tired Трябва да видя в ДМ на Красна поляна, защото в моловете не съм и очаквала да ги намеря.

# 471
  • София

Ми нямаше я Tired Трябва да видя в ДМ на Красна поляна, защото в моловете не съм и очаквала да ги намеря.

Ако го няма свиркай да видя в 'местния' ДМ. По принцип в него за малко повечко се задържат нещата Peace

# 472
# 473
Ако го няма свиркай да видя в 'местния' ДМ. По принцип в него за малко повечко се задържат нещата Peace

Добре, мерси  Hug То и краснополянския е от този тип. Последният път имаше още Захарната целувка  Laughing

Исках да ви питам дали сте купували от нещата за ядене в ДМ  Thinking

# 474
аз да - едни джинджифилови пръчици, дъвчащи - уникални бяха. Но си спомням, че бяха много скъпи(поне за мен) за количеството си.

# 475
Има някои доста примамливи неща, но се притеснявам, че може да са застояли. Видях, че коледни сладки са пуснали. Не че няма сама да си правя  Rolling Eyes

# 476
  • София
Застоялите неща се пускат винаги със съответният етикет за намаление.
Няма как да го подминеш.
Поне в ДМ тези неща си се следят и затова го харесвам! Peace
Принципа е важен!

# 477
  • София
Някоя от вас ползвала ли е финиш пудрата на Есенс, или на някоя от другите марки? Искам да си взема, но съм неориентирана, ще се радвам на отзиви.

На Катрис послзвам реално матира за цял работен ден Peace Само че ако си с по-тъмна кожа може и да ти белее

# 478
в Лили на Стамболийски имаше цялата колекция на Есенс
пробвах пигментите - 3 от 4 бяха с едри брокатища; червилото, освен златна основа, имаше също по-едри златни брокти, очните линии също бяха с огромни частици - нищо не ми хареса  Rolling Eyes
нещата, които си купих ще нося поне едн-два пъти и тогава ще пиша за тях  Wink

едит: златният лак ми хареса, но не го взех, имам подобни

# 479
  • Пловдив
Влизам да ви похваля концентрата за ръце на Балеа. Доста е мазен,но  е идеален за зимата  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт