Balea, Alverde, Catrice, Essence - 6 (Козметика от ДМ и Лили)

• 79 223
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
политика /или непукизъм/ на веригата?

аз пък искам лимитираните колекции на катрис  Twisted Evil
коя беше последната, която се появи по магазините? май морската от май месец  Thinking
искам новата  Simple Smile

бих я взела цялата /може би не всички лакове и миглите/, но сенките и хайлайтера са най- Heart Eyes
http://www.catrice.eu/limited-edition/spectaculart.html

за суха кожа около очите на Балеа съм доволна от този

# 451
И аз искам хайлайтъра  Heart Eyes
Колекцията изглежда много добре. Дано ни огрее  Praynig

# 452
дано изобщо  Sunglasses
ще съм доволна да дойде и след половин година тук hahaha

# 453
# 454
Момичета, май бях видяла заздравителя за нокти на Мавала в брошура на Лили за ноември - има ли го наистина и на каква цена е, ако някой го е мярнал? Чудя се дали да купувам "на живо" или да поръчам от ebay, че там май е по на сметка newsm78

# 455
  • София
Момичета, май бях видяла заздравителя за нокти на Мавала в брошура на Лили за ноември - има ли го наистина и на каква цена е, ако някой го е мярнал? Чудя се дали да купувам "на живо" или да поръчам от ebay, че там май е по на сметка newsm78

Току що разгледах брошурата,но не видях никъде заздравител на Мавала Peace

# 456
Ако някой може да ми обясни защо в ДМ от Есънс толкова много бавят новите серии ще съм много благодарна- сега там се предлага серията от август, а за моя най-голяма изненада най-новата им вампирска серия я видях на касите за билети в киното на мола в Търново  Shocked Просто не разбирам как едните продукти стигат на време в БГ, а другите пътуват с месеци.....  smile3511

И аз не си го обяснявам това  #Cussing out
Иначе вчера си взех от дезодоранта със смокиня и шоколад Heart Eyes.Жалко,че е лимитка Sad
Взех и от коледните сетове на Mademoiselle chic с несесера.Много сладки  Crazy.Тук има много момичета,които го харесват,а мисля,че за 10 и нещо не е много.Съдържа 2 душ гела по 250мл,балсам за устни,гъба за баня и несесера,които е страхотен ! Heart Eyes
http://prikachi.com/images/702/5467702D.jpg

# 457
  • Велико Търново
И аз си взех дезодоранта смокиня-шоколад-днес,на първо носене,ми харесва много Heart Eyes Май ще се запася с още 1-2  Wink

# 458
 hahahaИ аз това си мислех днес  Joy

ПП:Днес забърсах още 2 део със смокиня и шоколад,една маска за лице с мед и за мъжа ми един дезодорант Crazy Heart Eyes Mr. Green

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 21:17 от *Migleto*

# 459
  • При децата ми
Ох, откакто чета в тази тема все повече се зарибявам! Crazy В нашия град "Лили" няма, но ДМ има. До момента съм ползвала козметика само на "Essence" и то много малко. Та можете ли да ми кажете на коя марка червилата са добри, моливите за устни също?  bouquet

# 460
Според ФБ страницата на Додис пигментите на Essence ще бъдат заредени другата седмица в ДМ с цена 5,29 лв.

# 461
Може ли линк към чудодейната пудра,  че в темата не се ориентирах коя е  Simple Smile

# 462
Здравейте на всички!!!  Hug Надявам се да приемате още една любителка на Есенс,Катрис и т.н.   bouquet  bouquet
Преди няколко дни бях в Дм за да си купя тази прослувута пудра на Есенс,за която всички говорите,но за мое голямо учудване,дори в този малък немски град я нямаше,даже почти не бяха останали продукти от серията   Shocked ooooh! Звъннах на моята най-добра приятелка в Испания да провери дали има и да ми я вземе и каза,че я има и ми я е взела.Така че като се прибера за празниците другия месец ще и се радвам!  newsm44
...та когато бях в Дм мернах новата серия на Катрис SpectaculArt и май май утре ще се сдобия с по-голяма част от продуктите  Whistling Flutter
Все още има и предната лимитирана серия,от която си купих
и утре ще си взема и тези  

# 463
В ДМ от кога пък има Катрис ?  newsm78

Едит: Сега виждам, че не си в Бг  Simple Smile

# 464
Сега се връщам от Мол Сердика. Горе в Дъглас имаше лимитираната серия на Есенс. Нямаше я пудрата  Cry Долу пък в Лили имаше някаква колекция, която не я бях виждала. От ДМ си взех лосиона с аромат на череша и бадеми. Нямаше от със смокиня. Но пък има разни подаръчни комплекти.

Общи условия

Активация на акаунт