Balea, Alverde, Catrice, Essence - 6 (Козметика от ДМ и Лили)

• 79 180
  • 739
  •   2
Отговори
# 540
в Дм в Бизнес Парк са пуснали колекцията на Есенс с пигментите и основите, май Здрач изобщо няма да има в ДМ

# 541
Утре в Лили има -20% намаление на спирали и пудри  Peace

# 542
  • Стара Загора
От къде мога да разбера на какво ще има 20% намаление в Лили в сряда? Само продавачките ли могат да дадат такава информация?

# 543
Аз го видях в сайта им - http://www.lillydrogerie.bg/ (долу вляво)

# 544
  • Стара Загора
Преди като съм гледала в сайта им пишеше само, че в сряда има -20% на някакъв вид продукти.

# 545
Явно са решили да добавят и това, аз лично не бих се разхождала дотам само за да разбера какво е намалено, но сега със сигурност ще отида утре.

# 546
  • София
Във вторник по някое време на сайта се показва информация за това кои групи продукти ще бъдат намалени в сряда. На същото място, където през останалото време пише "Намаление на определен вид продукти" Peace

# 547
  • София
На мен пък кремът за ръце с манго, десетина минути след нанасянето си ми мирише на нещо много странно и неприятно. Напомня ми за някакъв сироп за кашлица от детството или....нещо такова, лекарствено. Хич не го харесвам, моя изхвърлих директно, защото от тази миризма...  Sick.

# 548
Цитат
Момичета, искам да ви помоля за някакъв съвет - преди време дадох близо 10 лв. за шимър-пудрата от серията "Матрьошка" на Алверде - http://infarbe.blogspot.com/2011/12/alverde-matroschka-le-schimmerpuder.html - ами нито е "шимер", нито е "пудер", да ви призная   А искам да я ползвам за нещо - имате ли идеи как да извадя холограма на пудрата на показ - пробвала съм с основа за сенки - не става. И ме е яд така

Извинете ме, че пак, но никой друг ли не е "изгорял" с въпросния продукт? #Cussing out

# 549
не съм чак изгоряла, не съм особено доволна, но все пак си блести и прави лицето по-бяло  Laughing

# 550
  • В центъра на Вселената...
Oт доста време се чудя къде изчезна Надя, тя сега за кой работи?

Хмммм, преди седмица говорих с нея по телефона все още беше в Мак. Сега като върна лентата ми спомена "обади се пак и питай колегите"  Rolling Eyes

# 551
Надя със сигурност не работи вече в Мак ..и то не  от скоро

# 552
Днес ходих в нашия ДМ и там нямаше никакви Асторища заредени Rolling Eyes,явно още не са ги получили,обаче помирисах това и веднага го отнесох:душ крем с гуава  Crazy
Heart Eyes

# 553
  • Бургас
Да,на Балеа кремовете,душ-геловете и шампоаните имат много "вкусни" аромати и са си цяло съкровище,особено ме радва,че са на достъпна цена

# 554
Да,на Балеа кремовете,душ-геловете и шампоаните имат много "вкусни" аромати и са си цяло съкровище,особено ме радва,че са на достъпна цена

И мен ! Whistling Laughing

Общи условия

Активация на акаунт