Balea, Alverde, Catrice, Essence - 6 (Козметика от ДМ и Лили)

• 79 189
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • София

Препоръчвам този бутер крем:
http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/balea_home/bale … ycreme_cocos.html
Много бързо попива, добре хидратира и мирише приятно.Кутията е огромна, а струва 5 и нещо.

Подкрепям - наистина страхотен! Heart Eyes

Подкрепям. Страхотен е!  Peace

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 09:54 от Pink Flower

# 496
тази марка Астор е старата Маргарет Астор нали? Спомням си, че майка ми я ползваше много, когато бях малка, преди 20тина години. Постепенно изчезна, а тя толкова я търсеше  Sad
Ако е същата ще я зарадвам с някое гримче за Коледа.
Въпросният Астор днес го видях в ДМ в Гранд Мол Варна (минах и през Тракия, но изобщо не погледнах дали я има и там вече). А прословутата Здрач-на пудра на Есенс я взех от Дъглас (бяха останали 2, взех предпоследната).  Peace

Редактирам се - току що цъкнах в Гуглето - да това е Маргарет Астор, ще зарадвам мами със спомени  Heart Eyes
http://www.basenotes.net/company/101906

# 497
Ако някой е пропуснал да си вземе и все още иска златната пудра на Есенс - в The Mall пред Сефора има изложена цялата колекция и Надя (която работеше в Мак)  гримира с продуктите. Тоест може и да я тествате преди да купите. Има и други разни забавления на тема Здрач- правят снимки снимки и т.н. Малко късно отидох и си тръгваха, но предполагам ще е поне няколко дни  Peace

# 498
Oт доста време се чудя къде изчезна Надя, тя сега за кой работи?

# 499
  • София
kamice, Bunnylicious, Аризона, blackpearls, iv4enceto_91, Pink Flower, благодаря ви, момичета за отзивите  bouquet
Сега нямам избор, трябва да ги пробвам и трите Blush

# 500
  • В една слънчева къща...
grrrl, аз имам хайлайтер-а и ми харесва Simple Smile

# 501
Вчера видях и един друг хайлайтер, на прах sun glow highlighter  мисля беше, за него имате ли отзиви и по-точно за цвета, че нямаше тестер.

# 502
tany3dj, а частичките забележими ли са, защото на някои снимки из нета ми изглеждат доста едрички  newsm78

# 503
  • В една слънчева къща...
tany3dj, а частичките забележими ли са, защото на някои снимки из нета ми изглеждат доста едрички  newsm78

На мен са ми финичи, харесва ми определено. Като го видях в магазина и пробвах от тестера на ръката - много ми допадна. На лицето също изглежда много добре. Преди това гледах подобен продукт на АртДеко /за около 40лв/ и този на Катрис повече ми допадна. Но все пак, по-добре го тествай първо, защото е възможно да имаме различни критерии  Peace

# 504
  • Бургас

На мен са ми финичи, харесва ми определено. Като го видях в магазина и пробвах от тестера на ръката - много ми допадна. На лицето също изглежда много добре. Преди това гледах подобен продукт на АртДеко /за около 40лв/ и този на Катрис повече ми допадна. Но все пак, по-добре го тествай първо, защото е възможно да имаме различни критерии  Peace
На Катрис има тестери,издърпват де под самия продукт-поне в нашето Лили е така

# 505
tany3dj, благодаря за изчерпателното обяснение   bouquet

mariqivanova799, там е работата, че вчера в кварталното Лили не беше налично хайлайтърчето в момента, та затова питам. Ще мина днес през някое друго Лили да го тествам  Wink

# 506
Вчера видях в DM на Мария Луиза 2-та лосиона с череша+бадем и шоколад+смокиня. Имаше и душгел череша+бадем.

# 507
Единствения део спрей на Balea, който ми хареса и няма да изхвърля пълен.

Приятен аромат, но не се сещам с какво точно да го сравня.

# 508
  • Стара Загора
И аз също си взех бляскавата пудра на Essence Bella's secret. Не знам как е в другите магазини на Лили, но в нашия ( в Стара Загора) нямаше тестери и цени на серията Здрач. Харесва ми пудрата, придава много деликатен блясък. Прилича ми на пудра също на Essence, която много се начупи и трудно използвам вече- All over highlighter.
Скрит текст:
[/b][/color]

# 509
  • Бургас
и аз си взех пудрата на есенс Essence Bella's secret

много е приятна и деликатна,обаче не ми допадат пигментите-имат тестерчета,златното е с едни едри частички...и жълтото червило не ми хареса,пак заради едрите частички,по-нататък може да си взема златния лак,изглежда добре,за очни линии не ми се ридкува-пак са с някакви ерди частици

Общи условия

Активация на акаунт