Balea, Alverde, Catrice, Essence - 6 (Козметика от ДМ и Лили)

• 79 104
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Стара Загора
Дали ще ни огрее  Rolling Eyes

# 661
  • Бургас / София
Не знам, ама в БГ сайта на Дм има от този душ гел лилавият, като нов продукт го пишат Simple Smile

# 662
  • Стара Загора
Ето какво пишат DM България: В продължение на една от най-успешните серии на Balea миналата зима Dark Glamour за още по-голямо разглезване предлагаме два нови продукта! Пяна за вана и лосион за ръце със страхотен аромат. Търсете ангелските крила! Побързайте, защото серията е лимитирана.

# 663
Захарната целувка я пускат и като балсам за устни (стик)  Heart Eyes

Последният пъt като бях в дм нищо ново не видях. Не съм харчила там пари от мнооооого време Grinning

# 664
ако е и сладичък, направо вместо бонбони ще бъде  hahaha

# 665
  • Стара Загора
Сиси, благодаря ти.

Hug bouquet Ще проверя дали го има като минавам през ДМ.

Последна редакция: пт, 30 ное 2012, 17:10 от iv4enceto_91

# 666
  • In The Middle Of Nowhere
мократа тоалетна хартия е определено нов и нестандартен продукт за мен. С изненада установих, че има такъв щанд с мокри тоал. хартии, т. хартии опаковани индивидуално в пакетчета и някакви други луксозни в кутии. До сега не бях обръщала внимание на тези неща. За сега ще пробвам мократа Crazy

# 667
Някой ползвал ли е продукт от тези две серии на Балеа, да даде отзиви дали са що годе качествени?

# 668
  • София
Взех си днес балсама за устни от серията Sweet wonderland, който ухае страхотно на какао Heart Eyes и душ гела със смокиня и шоколад, на който не мобах да устоя Crazy
Но само едно нещо не мога да разбера, и то е защо не зареждат цялата серия на куп,ами на час по лъжичка както се вика!? ooooh!

# 669
В Дойчланд пускат масло за тяло Алверде с кокос (от същата серия като маслото с касис и пачули). Дано скоро дойде и при нас.

Някой, който е ползвал рол-он Захарна целувка, може ли да коментира до колко ароматът се припокрива с този на лосиона и душ-гела? Защото имам спомен, че някой беше споделял, че спрея се различава от тях  newsm78

# 670
  • София
Ами аз имам ролона на Захарната целувка. Незнайно защо но явно съм се пристрастила към този аромат защото след душ гела си взех и лосиона, а сега имам и ролона на Захарната целувка.
Аромата е същият, защото е същата ароматна композиция, но е нормално да се очаква, че нанесен на други места по тялото, ароматът ще търпи промяна и при всеки ще стои различно. Wink

# 671

angeles Лосионът за ръце с малина е страхотен.  Simple Smile 

# 672
  • Пловдив
Това масло за тяло вече го има с арган и ший ,мисля,че назад в темата някой питаше за него http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/balea_home/bale … ter-arganoel.html
Peace Супер! Тези дни ще го издиря.

# 673
Ами аз имам ролона на Захарната целувка. Незнайно защо но явно съм се пристрастила към този аромат защото след душ гела си взех и лосиона, а сега имам и ролона на Захарната целувка.
Аромата е същият, защото е същата ароматна композиция, но е нормално да се очаква, че нанесен на други места по тялото, ароматът ще търпи промяна и при всеки ще стои различно. Wink
Благодаря ти за отговора  Hug Днес го купих и не ме разочарова  Grinning

# 674
Това масло за тяло вече го има с арган и ший ,мисля,че назад в темата някой питаше за него http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/balea_home/bale … ter-arganoel.html
Peace Супер! Тези дни ще го издиря.

На това масло много му се чудих дали да не го взема, споделете отзиви после?

Общи условия

Активация на акаунт