АФКЕЙ ~163~ И най-дългото пътешествие започва с първата крачка.

• 27 716
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
Emir önceden Feriha'yla kavga ettiğinde gelirdi fenere, denizi seyredip Feriha'yi her seferinde ne kadar çok sevdiğini anlardı, onu kaybetmemek için düşünürdü. Nerden bilebilirdi ki onu sonsuza dek kaybedeceğini? ♥

Преди Емир да се скара с Фериха дойде на този фенер на него и на морето доказваше любовта си към Фериха разбираше се колко много я обича мислише си как да не я губи.Откъде можеше да знае че ще я загуби завинаги !!!  Cry Cry Cry Cry Cry

# 241
  • Toronto
Ама наистина пък как не дадоха един ретроспективен кадър бе! ooooh! Дали наистина имат някаква забрана? Чаатай са го натоварили с много тежката задача да виждаме спомените само в очите му. Не че той не се справя брилянтно с това! Браво на Чаги, все повече му се възхищавам!

# 242
Емир на гроба на Фериха.
Е:Баща ти пойска от ме помощ.Всички искат едно и също,да се върна към живота.Съзможно ли е това.Аз вече като тях ще мога ли да живея.Като,чер ли ти ще се върнеш при мен сякаш.
 bouquet  bouquet  bouquet
Трябва да се върнеш,защото и нас подлуди с тази мъка ooooh!

Диди Hugблагодаря  bouquet  bouquet  bouquet

# 243
Диди   bouquet   Hug Вяра   bouquet  Hug

# 244
  • Toronto
Преди Емир да се скара с Фериха дойде на този фенер на него и на морето доказваше любовта си към Фериха разбираше се колко много я обича мислише си как да не я губи.Откъде можеше да знае че ще я загуби завинаги !!!  Cry Cry Cry Cry Cry

Диде, благодаря! Hug  bouquet

# 245
Емир на гроба на Фериха.
Е:Баща ти пойска от ме помощ.Всички искат едно и също,да се върна към живота.Съзможно ли е това.Аз вече като тях ще мога ли да живея.Като,чер ли ти ще се върнеш при мен сякаш.
Охххх, милия. Cry
Вяра, мерси.
Звездеееее, чудесна лека нощ ни пожелаваш, благодаря ти.

# 246
Диде,ако съм сгрешила с превода поправяй.
Аз не съм съдник на никой миличка за да поправям и да си объркала не бих те поправила защото аз може да сбъркам тогава все ще се намери кой да ме поправи  Wink Wink

# 247
Ама наистина пък как не дадоха един ретроспективен кадър бе! ooooh! Дали наистина имат някаква забрана? Чаатай са го натоварили с много тежката задача да виждаме спомените само в очите му. Не че той не се справя брилянтно с това! Браво на Чаги, все повече му се възхищавам!
Каква забрана бе Тупииии, на Хазал и е платен всеки заснет кадър с нея. Това е умишлена сценаристка хрумка да не ни напомнят за Фери, все едно сме я забравили, глупости. И да я няма, щом виждам Емир, ще виждам навсякъде и Фериха докрая. Джан, Дзурлял, трета, все ми е тази с коя, ще е занапред. Въпроса е да не виждам Емир повече в подобно състояние, защото е жалко за такава млада душа, като неговата.

# 248
  • в подножието на планината

Диди,  bouquet Вяра,  bouquet

Каква забрана бе Тупииии, на Хазал и е платен всеки заснет кадър с нея. Това е умишлена сценаристка хрумка да не ни напомнят за Фери, все едно сме я забравили, глупости. И да я няма, щом виждам Емир, ще виждам навсякъде и Фериха докрая. Джан, Дзурлял, трета, все ми е тази с коя, ще е занапред. Въпроса е да не виждам Емир повече в подобно състояние, защото е жалко за такава млада душа, като неговата.

newsm10 +1

Ох, уж си лягах... ooooh!

# 249
  • Toronto
Каква забрана бе Тупииии, на Хазал и е платен всеки заснет кадър с нея. Това е умишлена сценаристка хрумка да не ни напомнят за нея, все едно сме я забравили. Друг път и да я няма, щом виждам Емир, ще виждам навсякъде и Фериха докрая. Джан, Дзурлял, трета, все ми е тази с коя, ще е занапред. Въпроса е да не виждам Емир повече в подобно състояние, защото е жалко за такава млада душа, като неговата.
Съгласна съм напълно, Наде, за мен Емир=Фериха, те са едно цяло, но някак си ми е странно, като че ли са се карали с Хазал та сега да искат да я изтрием от паметта си, не знам, странно ми е.

# 250
Лека нощ! Hug Hug Hug

Аз ей така ще си сънувам ФЕмир, който не иска да не гледа... Mr. Green

Скрит текст:

Hug Hug HugАааа как да не гледаме това Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

# 251
Звезде, лягаме си само наужким и все се връщаме, Joy а и утре е почивен ден.
Сън не ме лови, още съм под влияние на серията. Доволна съм, че интереса ми към любимият ми сериал се възвръща. И кой каквото, ще да казва, основната причина е играта на Чаги. Не, че подценявам другите актьори, но в тази серия ме докоснаха Емир, Корай и Ръза, а Емир, винаги до сега.

# 252
Каква забрана бе Тупииии, на Хазал и е платен всеки заснет кадър с нея. Това е умишлена сценаристка хрумка да не ни напомнят за нея, все едно сме я забравили. Друг път и да я няма, щом виждам Емир, ще виждам навсякъде и Фериха докрая. Джан, Дзурлял, трета, все ми е тази с коя, ще е занапред. Въпроса е да не виждам Емир повече в подобно състояние, защото е жалко за такава млада душа, като неговата.
Съгласна съм напълно, Наде, за мен Емир=Фериха, те са едно цяло, но някак си ми е странно, като че ли са се карали с Хазал та сега да искат да я изтрием от паметта си, не знам, странно ми е.
Я не се ядосвай и не преживявай толкова силно нещата. spoko
Въпроса е не какво искат те, а какво искаме ние. Hug За нас Емир= Фери и толкова.

# 253
  • в подножието на планината

Надеее,   love001 за мен няма почивен ден, утре съм на работа.

И според мен има нещо гнило в цялата тази работа... ooooh!

# 254
  • в очите на дъщеря си
Лека нощ Hug

Общи условия

Активация на акаунт