Изпитани сайтове за парфюми-4

• 134 602
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Съобщавам,че от парфюми-шоп.нет получих абсолютно менте на тестер на Allure -никаква трайност, никакъв шлейф и мирише евтино.Мога да направя разлика,тъй като имах 50 мл. купен от магазин и твърдя,че той беше нещо коренно различно.
Хм, странно!  newsm78 Аз купих 50 мл Allure Pour Homme Chanel оттам преди година. Беше си ОК! Много добра трайност. На неговата кожа стои страхотно.  Heart Eyes След това той сам си купи 100 мл от Sephora. Сравнявах шишетата и кутиите, както и ароматите. 1:1 бяха.

Някой може ли да ми каже откъде мога да поръчам за подарък Guerlain Mitsouko ЕДТ или ЕДП? Само да не е Enzo, че не ги долюбвам много!  Rolling Eyes

# 181
  • София
От немския онлайн Лидл  Mr. Green (не се шегувам). В парфюми-шоп го имаше, не знам дали още е наличен.

# 182
  • София
От немския онлайн Лидл  Mr. Green (не се шегувам). В парфюми-шоп го имаше, не знам дали още е наличен.
Joy Мерси, Атти! Гледах линка, но май ми се иска да го взема от тукашен сайт. Колко ли дни трае доставката? newsm78

Ха, той свършил!  Laughing

# 183
  • София
Не щеш лидълско Мицуко  Mr. Green Ето ти тогава - 1 и 2. Енцо много си повярваха с тези цени  Crossing Arms

# 184
  • София
Не щеш лидълско Мицуко  Mr. Green Ето ти тогава - 1 и 2. Енцо много си повярваха с тези цени  Crossing Arms
Благодаря, Атти!  Hug  bouquet Бре, че ниски цени! В парфюми-шоп имаше само ЕДП и то на доста висока цена! Дано да имат капачка, че ми трябва за подарък това парфюмче.

# 185
тестерите нямат или поне преди време нямаха

# 186
  • София
На 1001 им се обади и ги питай за капачката, много са любезни по телефона.
Колкото до цената на Мицукото в парфюми-шоп - аз отдавна имам подозрения откъде си зареждат.

# 187
  • София
Благодаря момичета!   bouquet  bouquet  bouquet

# 188
на парфюмибг.инфо може ли да се има вяра,предвид големите намаления,нереално ми се струва  Crazy

# 189
похвала за ивис.бг. получих парфюма идеален е, истински и траен

http://www.ivis.bg/calvin-klein-one-edt-%D1%82%D0%BE%D0%B0%D0%BB … %D0%BA-p8630.html    а тука нещо се поизложиха

# 190
  • София
на парфюмибг.инфо може ли да се има вяра,предвид големите намаления,нереално ми се струва  Crazy
Естествено, че не трябва да се има вяра, ментета са това.

П.С. Изумих се на кои парфюми се произвеждат ментета  ooooh! не съм очаквала - Caleche, Purple Fantasy, Eau Claire de Merveilles... но пък има от "любимите ми" Nina Ricci Plain и Sun  Mr. Green

# 191
Видях реклама на този сайт,че сега имат намаления на парфюми с 60% http://parfiumbg.com/ но някак си ме съмнява,някой поръчвал ли си е оттук и какво му е мнението?

# 192
  • София
barabanche  - и през ум да не ти минава да поръчваш от там  Simple Smile откровенни ментаци.

# 193
Такааа....
Вчера дойде Герленският ми L'Instant magique от parfumi-shop.net. Пратиха ми и мостра от Изабела Роселини или нещо такова .
Малко ми е съмнителен,защото целофанчето е малко хлабаво и не ляга много плътно.Второ-капачката на парфюма също е много халтава,направо си хлопа  Sad  
Лошото е,че не познавам парфюма като аромат,купих го ,,на сляпо'',а и не съм го разглеждала
обстойно в Бюти Зона'та.Иначе  трае горе-долу 5-6 часа(,не знам дали е добре това ) ,а на флакона и кутийката кодовете съвпадат Thinking
Моля,ако някой го има оригинал,да сподели мнение дали така трябва да бъде.

# 194
Здрвейте, така ми се случи, че се мотах и сега ми трябва един парфюм за понеделник, съотвеетно няма време да чакам доставката, та исках да попитам за парфюмите в Ивис какво ще кажете и като цени как са? (идентични ли са като тези в сайта им, или като отида, все едно ще съм в Бюти зоуна- Grinning)

Общи условия

Активация на акаунт