Изпитани сайтове за парфюми-4

• 134 606
  • 724
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Здрвейте, така ми се случи, че се мотах и сега ми трябва един парфюм за понеделник, съотвеетно няма време да чакам доставката, та исках да попитам за парфюмите в Ивис какво ще кажете и като цени как са? (идентични ли са като тези в сайта им, или като отида, все едно ще съм в Бюти зоуна- Grinning)

Винаги когато поръчвам от този сайт, звъня по телефона сутринта към 9:30 - 10:00 и ми ги доставят до час. Важно е да се хванат, преди да са натоварили поръчките за деня и да са тръгнали куриерите им  Peace

# 196
Здрвейте, така ми се случи, че се мотах и сега ми трябва един парфюм за понеделник, съотвеетно няма време да чакам доставката, та исках да попитам за парфюмите в Ивис какво ще кажете и като цени как са? (идентични ли са като тези в сайта им, или като отида, все едно ще съм в Бюти зоуна- Grinning)

Винаги когато поръчвам от този сайт, звъня по телефона сутринта към 9:30 - 10:00 и ми ги доставят до час. Важно е да се хванат, преди да са натоварили поръчките за деня и да са тръгнали куриерите им  Peace
от ивис съм доволна, но за понеделник няма да ти го доставят.

Похвала за www.parfumi.co , взех един WOOD , супер си е!

# 197
може ли препоръка за читав бг сайт предлагащ guerlain heritage?

# 198
  • София
може ли препоръка за читав бг сайт предлагащ guerlain heritage?
Заповядай, ако те устройва тестер.

# 199
благодаря.
видях го, но не бях сигурен дали сайта е ок.

edit
питах и нямат в наличност.

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 13:17 от chilko

# 200
D&G One Man  и Roberto Cavalli - дамският парфюм от 2012 - ориентирала съм се към Венера козметикс, че ги имат и двата - да поръчвам ли смело?

# 201
  • София
Хайде и аз да споделя последни впечатления от няколко сайта!  Wink
За Kоледните подаръци съм се доверила на monami.bg (въпреки, че цените им са с една идея малко по-високи от другите сайтове) и на enzo.bg (въпреки, че последния път ме разочароваха).

Чудех се, дали да не поръчам от 1001-bg.com. Даже си бях пуснала поръчката. Така стана, че се наложи да я сторнирам. Обаждам се на другия ден, рано сутринта, обяснявам, че искам да я сторнирам (бях получила потвърждение по мейла), те ми казват: Вие сте се объркали.Няма такава поръчка. Отделно, че не си вдигаха телефона. А и след като ги открих, не бяха много в час.

Избрах monami.bg по две причини. Освен парфюм, поръчах и детски витамини, които само те имаха. След като им звъннах по телефона и не ми вдигнаха, след 5 мин. ме потърсиха и ми дадоха информацията която исках. Отделно, че ги тормозих и по скайпа с въпроси, чудейки се и лутайки се кой мъжки парфюм да избера. Бяха супер любезни.  Peace Днес (по моя молба) си чакам поръчката. Дано всичко да е наред докрай. Признавам, че за пръв път ползвам този сайт.

Поръчах и от enzo.bg, въпреки, че се бях зарекла да не ги ползвам повече. Уви, само те имаха един парфюм, който търсех за подарък и то на изгодна цена. Миналия път имах проблем с тях, защото ми доставиха едва на 4-я ден (не съм прочела и не знаех, че доставят за 3-5 дни) парфюм, уж оригинален с целуфан 50 мл. Като го отворих, вътре му я нямаше капачката. Огледах го и го сравних, тъй като имам същия 30 мл. Беше си оригинален, но незнайно защо му я нямаше капачката. Последва рекламация, в крайна сметка заявиха, че не бил в тях проблема. Не го върнах, защото една мила дама му се зарадва много и без капачка.  Wink Ще ги видим този път как ще са нещата.

По принцип поръчвам от parfumi-shop.net.  Доволна съм, но все пак търся и ниски цени, а там напоследък прекаляват.  Sad

dami, коментирали сме тук многократно, че Венера козметикс са читави. Даже и магазин имат. Мисля, че така отговарям на въпроса ти!  Peace

# 202
Вчера следобед дойде и моята поръчка от Ивис. Всичко е ок, честно да си кажа малко се бях притеснила, особено като чета коментарите за сайтовете и знам, че това е нож с две остриета, но сега съм доволна.  Grinning

# 203
Тъйййй - оказа се, че във Венера няма наличен Кавали - хората се обадиха веднага да се извинят, предложиха ми вариант без опаковка, но не искам такъв. Отново съм в търсене - искам и двете неща да поръчам от едно място, по възможност по 30мл опаковка - дамски Кавали 2012 и D&G The One Man. Помагайте! Проблемът е в Кавалито - точно този го няма в повечето читави сайтове. Какво ще кажете за Мон ами - там ги видях и двата?

# 204
# 205
# 206
Моля за отзиви от тези от вас, ако има такива, купували тестера на Strip AP от гет.бг - мога ли да се доверя Praynig Thinking Никъде значи не го намирам, ни при нас, ни в чужбинско..
п.п. Ако някой знае каква е разликата при вариантите с червената мрежеста окраска и с тази на приличащите на мастилени петна на розов фон, ще съм благодарна да поясни. Аз паднах в плен на аромата от флакон с втория вид окраска.

# 207
http://monami.bg/products/956-dolce-and-gabbana-the-one-edt-man.html и http://monami.bg/products/8518-8518-roberto-cavalli-2012-edp-damski-parfum.html - за тези става дума. Въпросът е да се доверя ли на мон ами?
В Ивис ги има, но там цената на Кавали е почти като в магазина - разлика от 4лв няма защо да се коментира.

# 208
  • София
http://monami.bg/products/956-dolce-and-gabbana-the-one-edt-man.html и http://monami.bg/products/8518-8518-roberto-cavalli-2012-edp-damski-parfum.html - за тези става дума. Въпросът е да се доверя ли на мон ами?
В Ивис ги има, но там цената на Кавали е почти като в магазина - разлика от 4лв няма защо да се коментира.

Разбира се!  Peace

# 209
И аз съм пуснала поръчка в ензо - един парфюм, шампоан и стилизираща пудра за коса.
Чакам ги утре  Peace

Общи условия

Активация на акаунт