Изпитани сайтове за парфюми-4

• 134 641
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
Миналата седмица си поръчах 2 тестера от enzo и като цяло съм доволна. Доставката дойде на 5-тия работен ден, което ми се стори доста време, но в сайта дават срок от 4-5 дни. Аз поръчах по телефона и ме питаха за кодовете, но тъй като не ги бях записала трябваше да чакам да намерят тестерите по номера. Единият от тестерите се беше излял малко върху картонената опакова, но не беше голямо количество. Моите тестери са на Версаче и мога да кажа, че са оригинални.

# 256
Здравейте пак, припомнете ми, моля отзивите си за parfum1.bg и goods.bg Praynig Гледам, че имат реални адреси, което е добре, нали? Но пък ми трябва мнение от първа ръка, защото нямам никакъв опит от пазаруването в бг сайтове, а за съжаление в посочваните за коректни в тази тема сайтове, търсеното от мен го няма.

# 257
  • Чукарландия
stefchica, не съм ги чувала тези сайтове и не мога да дам мнение за тях. Какво толкова търсиш, че го няма никъде? Hug

# 258
Бел, една лимитка от преди 5 години, логично вярвам се е изчерпал почти навсякаде вече, но аз имах късмета да попадна онзи ден на него случайно, от "размените" и сега нямам мира да се запася с цяла бутилка.. Crazy - Agent Provocateur Strip. Впрочем, за информация на някой: в гет-а, след ден мълчание, се обадиха да ми кажат, че не е наличен и са го свалили от сайта.

# 259
Здравейте
До сега съм поръчал доста парфюми от парфюми шоп и съм доволен. Сега обаче си харесах няколко неща в 1001-бг.ком и искам да попитам при поръчка на повече от 1 артикул или над определена сума доставката е безплатна защото не вожах да открия на сайта им информация. За колко време пристигат поръчките от там?
Поздрави

# 260
  • В най - голямото село
От кой сайт мога да го поръчам:
http://www.fragrantica.com/perfume/Vera-Wang/Princess-Night-13850.html

Предварително Благодаря.

# 261
# 262
# 263
Момичета, направих поръчка от този сайт, но ми се обадиха че не е наличен. Моля, помагайте да го намеря от друг читав сайт Praynig Praynig Praynig

# 264
Кой е парфюмът? От линка ти излиза само марката... аха, сега видях - мъжкия Hypnose EDT.
Отдавна се каня да напиша за този сайт, че неналичностите му са повече от наличностите newsm77

# 265
  • София
да споделя за две поръчки от днес.
Първата от megashop.bg - поръчах нещата около 9,30 сутринта, слеодобяд бяха доставени - турбо-светкавична реакция - браво за което Simple Smile Взех за близки мъжки парфюм и дамски. Съответно: Calvin Klein Contradiction  for men и Roberto Cavalli - Oro EDP.
Не са за мен, така че не мога да ги отворя, но ККлайн Контрадикшън и друг път съм взимал и кутията с целофана излежат напълно оригинали, а и самият модел е стар, не особено скъп и смятам на пръв поглед, че е оригинален - утре или вдругиден ще го пръсна реално за финална оценка.

Сега идва ред на Roberto Cavalli - Oro - направо съм в шок - толкова голяма кутия НИКОГА не съм виждал - от тази снимка примерно -

парфюма изглежда с нормален размер, но вярвайте ми, за тези които не са виждали въпросните 75мл,  на живо изглеждат нещо като кутия бисквити "Детска Закуска"  Laughing  Явно леглото, в което лежи това иначе фино и стройно Кавали е доста голямо и цялата кутия създава тази гига-илюзия  Simple Smile Утре ще го отворим да видим какво се крие вътре, змии ли има, тухли ли?  Laughing

Ред идва на втората поръчка - този път от enzo.bg. Пристигна за 3 работни дни, като включва 3 парфюма - два мъжки и един дамски. Нямам абсолютно никакви колебания за автентичността на ароматите, защото едва ли би могло да да се намерят ментета на парфюми с имена - Rasasi - Abyan /for men/, Rasasi - Faqat Lil Rijal /for men/ и дамския Rasasi - Maa Arwaak.

Знам, че сигурно звучи много смешно да се поръчват такива арабски щуротии, но ми беше крайно любопитно  Simple Smile Та, днес едвам се удържах в работата да ги разопаковам, защото знаех, че ще ме гледат доста подозрително и подигравателно, и чак сега след работа и спорт, изкъпан тествам мъжките. Първото, което ми направи приятно впечатление, бяха красивите и наистина качествени опаковки - очаквах нещо дървено, плоско, дори ретро, но всъщност се оказа, че дизайна и качеството на изработката на кутиите и шишета, с нищо не отстъпват на европейските и световни марки.
Става въпрос за тези двата

Top :Cardamon, Cinnamon, Grapefruit, Mandarin
Middle : Apple, Rose
Base: Leather, Musk & Wood
--------------

Top: Bargamot, Saffron, Oud
Middle: Cardamom, Rise, Geranium, Jasmine
Base: Patchouli, Sandalwood, Musk , Leather & Oud

няма да изпадам в излишни детайли и подробности, но съм позитивно изненадан, очарован и от двата - не са задушливи тежки бомби, напротив - стоят елегантно, сравнително близо до кожата, подчертано мъжествено, като ми прави впечатление, че независимо от разликите в пирамидите на ароматите, и двата мъжки излъчват отчетливо усещане за чистота.

За дамският - Rasasi Maa Arwaak ще напиша впечатления утре/ако на някой му е интересно де/

Top note- Cranberry, Pink Pepper and Tamarin Blossom
Middle note- Rose, Black violet and Coco flower
Base note- Vanila, Patchouli, Massoia wood.

извинявам се, че се получи  дълъг пост  Simple Smile в заключение - доволен съм и от мегашоп и от ензо.

Последна редакция: ср, 19 дек 2012, 23:14 от Deetron

# 266
  • София
Deetron, задължително пиши впечатления, но в другата тема!  Wink Ще ми е интересно да чуя някоя дума за Rasasi Maa Arwaak. Познавам само Sharina и никак не е лош.  Peace

Може ли и кратко описание на Oro, че също ми е доста любопитен?  Praynig Ей, много хубава бутилка.  Blush

# 267
  • София
Scintillia - няма грижи Simple Smile с удоволствие ще пиша, стига да не ставам досаден  Simple Smile
за Кавали Оро  и Расаси със сложното име Ма Аруаааа или там каквото е, утре може би...Макар че, като се замисля, какво ли може да изненада или впечатли в арабски аромат, дами ползващи нишови парфюми?  Simple Smile

утре ще поръчам и Mugler Alien Sunessence Edition Limitee 2011 Or d`Ambre - ще има и за него отзиви идващите дни  Simple Smile

# 268
  • София
Макар че, като се замисля, какво ли може да изненада или впечатли в арабски аромат, дами ползващи нишови парфюми?  Simple Smile
Може, може!  Wink

утре ще поръчам и Mugler Alien Sunessence Edition Limitee 2011 Or d`Ambre - ще има и за него отзиви идващите дни  Simple Smile

Задължително!  Praynig Не си падам по творенията на Мюглер. От неговите парфюми имам само Womanity. Сама си се чудя на себе си как така постепено взех, че почнах да го харесвам!  newsm78 Определено не беше любов от пръв поглед. Все пак ще ми е интересно да чуя мнението ти за този.

И за да не спамя темата, издирвам откъде да поръчам от името на приятелка мъжкия черен XS на Пако Рабан. То като гледам навсякъде го има. Идеята е да е по-евтинко, 50 мл най-много! Досега ровичках и май съм се спряла на Венера Козметикс и на Enzo. Някой знае ли за колко време ги доставят парфюмите на Венера?

Последна редакция: чт, 20 дек 2012, 01:27 от Scintillia

# 269
  • София
Scintillia  - избухай го смело Пакото от Венера - защо ти е нужно да идва по-бавно, след като Венера ще ти го доставят за ден-два  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт