Изпитани сайтове за парфюми-4

• 134 811
  • 724
  •   1
Отговори
# 270
Моля, не измествайте темата! Дискусии за самите парфюми - знаете къде  Wink

# 271
  • Пловдив
Познати ме помолиха да издиря и поръчам сетче със Versace Bright Crystal и преди малко  пристигна  от Венера Козметикс ,явно е било последно понеже не го намирам в сайта (май са започнали да държат сайта с по-актуални оферти) - 50мл. продукт, с душ гел, лосион и мини 5 мл. - цена 72 лв.  Всичко си е ок , за Пловдив доставят на същия ден със собствен куриер от фирмата - цената на доставката е 5 лв.

# 272
Похвала за Ивис. Поръчката дойде преди няколко часа. Fame - наистина е цветен аромат, тамяна не се натрапва. Благодаря на densi. Другите неща ще споделя в темата където е мястото им.  Grinning
За тази година това беше последната поръчка  Peace

# 273
Мъжкия Hypnose съм го поръчвала от ензо  Peace
Нали за това иде реч?

# 274
Мъжкия Hypnose съм го поръчвала от ензо  Peace
Нали за това иде реч?

Да, точно този искам заподарък, но в Ензо са му доста паричките. Иска ми се да е на по-достъпна цена EmbarassedА и никъде не намерих тестер на този парфюм, затова се обръщам за помощ към вас.

# 275
Дано да откриеш за по-малко парички!   bouquet
Аз от там съм го поръчвала, защото цената ми се видя добра - 89 лв. за 75 мл.
98 лв. пък е в Ягодата и пише, че е 50 мл.

# 276
# 277
Искам да си поръчам Promesse на Cacharel
Препоръки за сайт?

# 278
  • Чукарландия
Искам да си поръчам Promesse на Cacharel
Препоръки за сайт?

Заповядай! Hug

# 279
# 280
  • Русе
Здравейте,
Препоръчайте ми сайт с оригинален Bvlgari Jasmin Noir Jewel Charms EDP   Praynig
Благодаря!

# 281
  • София
monami.bg и parfumi-shop.net

# 282
Здравейте,никога не съм си купувала парфюми от интернет и имам нужда от съвета ви PraynigИскам да си купя Must na Cartier и Sicily na D&G.Моля кажете от къде да ги взема и да са оригинални  PraynigИма ги в следните сайтове:

# 283
  • София
В Parfumsbg.com ги има и двата. При поръчка над 100 лв. доставката е безплатна. Сайтът е ОК.

# 284
Здравейте,

искам да питам познавачите дали сайтът http://parfiumbg.com/ продава оригинални парфюми ?

Случайно попаднах на него, извинете за лаишкия въпрос, но не съм купувала парфюми по Интернет и представа си нямам кое и как.
Ще си купувам Chanel Chance, но не съм сигурна дали да се доверя на този сайт. Пише, че продават евтини/намалени маркови парфюми, чудя се как да го разбирам...и какви са тия големи отстъпки и цени от 30 лева... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт