Изпитани сайтове за парфюми-4

• 136 155
  • 724
  •   1
Отговори
# 285
Самите цени говорят и за надеждността на сайта - пълни ментета. Достатъчно ми бе да видя Chanel Coco Mademoiselle EDP 100мл - на цена от 30 лв.  #2gunfire

# 286
  • София
Влючвам се, за да споделя позитивни отзиви за monami.bg - сестра ми е взела от там 1бр Hermes Un Jardin Sur Le Toit EDT за нея и 1 бр Hermes Terre D'Hermes EDT за мъжа й.  Много е доволна.  Simple Smile
Душнах как й стои Un Jardin Sur Le Toit EDT  - стори ми се лек, и ефирен, може би не много подходящ за зима, ама щом му се радва, това е най-важното  Simple Smile

# 287
В Parfumsbg.com ги има и двата. При поръчка над 100 лв. доставката е безплатна. Сайтът е ОК.

Благодаря ти   bouquet,но няма в момента Sicily Sad

# 288
  • Варна
Момичета, мисля че току що бях измамена от http://uhanie.eu/ .... съвети какво да направя? Не мога да се свържа на нито един от телефоните, не отговарят и по и-мейл....

# 289
  • София
Опиши, моля, подробно в какво се състои измамата? Мисля, че сме коментирали този сайт, че продават ментета... а и няма други контакти, освен мейл и мобилен телефон. С подобна информация дори и към КЗП не можеш да се обърнеш. Ако не пожелаят да ти отговорят, най-вероятно ще си останеш със студената вода.

# 290
  • Варна
Опиши, моля, подробно в какво се състои измамата? Мисля, че сме коментирали този сайт, че продават ментета... а и няма други контакти, освен мейл и мобилен телефон. С подобна информация дори и към КЗП не можеш да се обърнеш. Ако не пожелаят да ти отговорят, най-вероятно ще си останеш със студената вода.
Поръчах някакво копие на парфюм за майка ми, но получих съвсем друго копие  Crazy и сега като се разрових из интернет ми стана ясно, че явно с него ще си остана  ooooh! Телефоните за контакт са закрити, попаднах и на този форум http://forum.aktivnipotrebiteli.bg/index.php?topic=1272.0 За съжаление се оказва, че съм била измамена от човек, който поддържа няколко подобни сайта за онлайн търговия.
Не знам дали изобщо има копие на парфюм в опаковката, защото още не съм го отворила  Crazy Ще си пия студената вода, тъй като няма нито фактура, нито касов бон в плика на Спийди...

# 291
Здравейте,никога не съм си купувала парфюми от интернет и имам нужда от съвета ви PraynigИскам да си купя Must na Cartier и Sicily na D&G.Моля кажете от къде да ги взема и да са оригинални  PraynigИма ги в следните сайтове:

Момичета,моля дайте съвет от къде да ги поръчам Praynig parfumibg.com ок ли е има ги и двата?Дори и да са от различни сайтове искам да са оригинални,другото не е важно Praynig

# 292
Здравейте,никога не съм си купувала парфюми от интернет и имам нужда от съвета ви PraynigИскам да си купя Must na Cartier и Sicily na D&G.Моля кажете от къде да ги взема и да са оригинални  PraynigИма ги в следните сайтове:

Момичета,моля дайте съвет от къде да ги поръчам Praynig parfumibg.com ок ли е има ги и двата?Дори и да са от различни сайтове искам да са оригинални,другото не е важно Praynig
http://www.parfumi.co/ качеството е 6,  и тестерите са им ОК. от там съм си вземала.

# 293

http://www.parfumi.co/ качеството е 6,  и тестерите са им ОК. от там съм си вземала.
няма такъв сайт parfumi.com Sad,може би някой друг си имала в предвид?

# 294
 не com ami co, натисни линка

# 295
не com ami co, натисни линка
Благодаря ти,но там ги няма дамския Must i Sicily Sad

# 296
  • София
Момичета, смятам да купя за половинката Dsquared² He Wood от ivis. Поръчвали ли сте от там и оригинални ли са парфюмите?

# 297
да от ивис са оригинални.
Но точно този съм го вземала от горния сайт , който съм написала в предния пост, беше даже и тестер-  няма грешка Simple Smile

# 298
  • София
Благодаря ти за отговора!  Hug Ще погледна и този сайт. Peace

# 299
За Ивис и аз мога да кажа, че са надеждни. Поръчвала съм доста пъти, последната поръчка беше преди няколко дни. Всичко е ок.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт