Изпитани сайтове за парфюми-4

• 134 788
  • 724
  •   1
Отговори
# 300
  • София
В Parfumsbg.com ги има и двата. При поръчка над 100 лв. доставката е безплатна. Сайтът е ОК.

Благодаря ти   bouquet,но няма в момента Sicily Sad

Sicily има тук http://parfumania.bg/Dolce-Gabbana-Sicily-Eau-de-Parfum-100-ml-damski-tester
Must de Cartier го има в този сайт http://monami.bg/products/3220-cartier-must-edt-toaletna-voda-za-jeni-tester.html

# 301
В Parfumsbg.com ги има и двата. При поръчка над 100 лв. доставката е безплатна. Сайтът е ОК.

Благодаря ти   bouquet,но няма в момента Sicily Sad

Sicily има тук http://parfumania.bg/Dolce-Gabbana-Sicily-Eau-de-Parfum-100-ml-damski-tester
Must de Cartier го има в този сайт http://monami.bg/products/3220-cartier-must-edt-toaletna-voda-za-jeni-tester.html
  bouquet Сайтовете ,които аз съм пуснала значи не са много сигурни така ли да го разбирам?

# 302
  • София
От тези, които си посочила за Sicily съм сигурна само за последния, но там го няма в наличност.
Другият сигурен сайт вече ти го написах - Parfumsbg.com, но там има само втория парфюм.

# 303
Добро утро  Hug
Влизам да се похваля най -накрая с получена поръчка от 19-ти  Crazy от ГЕТ.бг  Hug
Поръчах Салвадор Дали блек сън за половинката и на двама ни многоооо се хареса  Heart Eyes....за съжаление нямам опит и не мога да кажа дали е оригинален  Embarassed но беше мн добре опакован....сега като започне да го ползва,ще преценя поне по трайността му  Hug

# 304
От тези, които си посочила за Sicily съм сигурна само за последния, но там го няма в наличност.
Другият сигурен сайт вече ти го написах - Parfumsbg.com, но там има само втория парфюм.
Благодаря ти  bouquet

# 305
  • София
Благодаря ти  bouquet

След това пиши отзиви. Надявам се да съм била полезна  Hug

# 306
да попитам от ParfumiBG.com за колко дни пристигат? вече 10 дни са минали от поръчката , а доставка няма newsm78

# 307
  • София
Май и ти ще пиеш студена вода. Хора, защо пазарувате от сайтове с явни ментета, които са били коментирани тук на всичкото отгоре? Надявам се поне пари да не си им дала все още.

# 308
ама тук ми го препоръчаха Rolling Eyes
да , не съм платила нищо до момента Sunglasses

# 309
ама тук ми го препоръчаха Rolling Eyes
да , не съм платила нищо до момента Sunglasses
Сайта които се препоръчва е parfumsbg.com

# 310
  • гр. Шумен
Да се включа и аз Simple Smile
Изчетох доста мнения тук /два дена четох мнения  Laughing/  и накрая поръчах два парфюма от парфюми-шоп. Имах малки съмнения дали да поръчам от там , но имам оригинални тестери и реших да поръчам и поне ще мога да сравня за в бъдеще.
Мога да кажа, че парфюмите, които получих от горния сайт са 1 към 1 и като трайност и като аромат.
Включвам се към поддръжниците на сайта smile3501

# 311
Аз пък смятах да поръчам Burberry Brit Sheer от парфюми-шоп. Да ама е 71 лв. Rolling Eyes В 1001 май 49 беше, в парфюм-бг.ком пак около 50 лв. Напоследък каквото и да избера все е с двайсетина лв по-скъпо. Иначе съм доволна, но вече преди да поръчам проверявам и в други сайтове.
Последно от тях поръчах My insolence и нямам забележки.

# 312
Отново се доверих на Ивис и за пореден път съм много доволна. Поръчах парфюм и помолих за експресна доставка, понеже ми беше необходим за Ивановден. Всичко пристигна навреме, внимателно опаковано и с отлично качество.

# 313
  • София
Отново се доверих на Ивис и за пореден път съм много доволна. Поръчах парфюм и помолих за експресна доставка, понеже ми беше необходим за Ивановден. Всичко пристигна навреме, внимателно опаковано и с отлично качество.
И аз съм изключително доволна от Ивис, винаги всичко е на ниво Simple Smile

# 314
Момичета, как са шанелите без опаковки в този сайт или в гет.бг?
Специално Сосо и No5 ме интересуват Thinking

Общи условия

Активация на акаунт