Апрески Demar

• 15 258
  • 24
  •   1
Отговори
  • София
 Търсих мнения за тези апрески http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/16479  и не можах да намеря нищо. Дали е удобна подметката, дали са от тея с водонепропусклива мембрана  newsm78. Има и едни до глезена от гума а нагоре плат. Допадна ми това че вътре са с естествена вълна, а на моят син краката зимата са вечно студени  Tired  Та някой да си е купувал от тях?

# 1
Присъединявам се към питането. На мен ми харесаха този моделhttp://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/38148. Всякакви мнения ще са ми от полза - отговарят ли си на номера, пропускат ли.
Какви апрески купувате вие? Решила съм тази зима да купя и на двете деца, но не знам какви и от къде.

# 2
Цената им в този сайт е силно завишена. Shocked
Същото се отнася и за гумените ботуши, скоро ли гледах.
За магазини, предлагащи продукти на ДЕМАР и ЗЕТПОЛ се ориентирайте тук: http://zetpol-bg.com/?file=kop8.php
Не всички модели са с естествена вълна вътре.
Моят съвет е да не купувате, без да пробвате, защото са специфични!

# 3
Да, трябва да се пробват, защото отговарят на два номера24/25; 26/27 и т.н.
Гледам, че ги предлагат на най-различни цени от 30 до 60лв

# 4
Ще потърся по магазините, дано да намеря, за да ги пробват. К&К нали имат някакви апрески? Мнения за тях имате ли? Интересува ме главно дали пропускат вода и да се се обуват лесно.

# 5
В линка, който Люлин преди мен даде, пише в кои магазини във Варна можеш да ги откриеш. А вече за цена, трябва да разгледаш - в продавалника няколко човека ги продават на различни цени...
За пропускането на вода....аз тази година купих импрегниращ спрей, който се пръска преди да сложиш ботушите и казват нямало проблем /но лични впечатления още нямам/

# 6
  • София
gudza - т.е. са пробвани минали години ли?

за КК мн са им зле апреските, пропускат, спарват, вмирисват се жестоко.

# 7
  • София
http://bebelandia.bg/productv/22559/demar-detski-botushi-frost.html

Ето тези им поръчах,дойдоха онзи ден и на вид са много качествени,изглеждат много топли,а и цената е доста добра,така като чета мнения,май няма да съжалявам за избора си Wink

# 8
Да и аз на подобни цени ги гледам, но още се чудя да купя ли такива за детето тази зима...

# 9
Диди , синът ми е на пет год. и половина виждам,че и твоето голямо момченце е горе долу на толкова,ще ми кажеш ли кой номер му взе (знам че е относително,но за сверка..аз съм се ориентирала към 30/31) и дали ги обува лесно като нямат цип.Аз досега винаги съм му взимала ботуши с велкро и затова се притеснявам.

# 10
  • София
Да,точно 30-31 му взех,иначе носи 30н за маратонки,има малък аванс отпред,с идеята за по-дебело чорапче.Обува ги много лесно,и мен ме притесняваше,че няма цип,но лесно се обуват Peace

# 11
Да,точно 30-31 му взех,иначе носи 30н за маратонки,има малък аванс отпред,с идеята за по-дебело чорапче.Обува ги много лесно,и мен ме притесняваше,че няма цип,но лесно се обуват Peace

Супер,много ти благодаря за информацията  Hug

# 12

Супер,много ти благодаря за информацията  Hug

Днес установих, че точно в глезена апреските Фрост са по-тесни от гумените ботуши. Сравнявам един и същи номер. За дете с по-висок свод стават невъзможни за обуване, въпреки че си отговарят на номера. И че детето има точно този номер гумени, които обува без проблем.
Тоест, мерете!

# 13
Гумени ботуши Демар и някои модели апрески днес видях случайно в един нов детски магазин в Младост 3,срещу Макдоналдс.

# 14
Гумени ботуши Демар и някои модели апрески днес видях случайно в един нов детски магазин в Младост 3,срещу Макдоналдс.

Здравейте, бихте ли ме ориентирали за магазина къде точно се намира, в кой блок?
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт