Детски апрески-кои марки са качествени

• 21 546
  • 81
  •   1
Отговори
Може ли да споменете хубава марка детски апрески на народни цени, нещо около 30-40 лева, става дума за номера около 25-26.Досега купувахме на детето ботуши с лепки и цип, но краката му се пълнят със сняг и се мокрят, затова тази зима съм се спряла на този вариант.Не искам да поръчвам от сайтове, защото искам да се мерят на детето, та въпроса ми е на кои марки си струва да се спра и специално в Пловдив къде мога да ги намеря, благодаря на отговорилите.

# 1
  • София
темата е много актуална и за мен,само че аз съм склонна и на онлайн идеи Simple Smile

# 2
  • София
Всяка зима задължително купувам апрески, освен стандартните ботушки. Доволна съм от тези на фирма Барт. Не пропускат, а крачетата остават топлички  Peace  Цената мисля, че беше точно около споменатата сума.

# 3
Включвам се и аз да събирам мнения..
Аз съм купувала до сега само ботушки на Минимен и съм много доволна(топлят и непропускат),но много им вдигнаха цена -вече са 100лв.
Относно апреските-купувала съм само на Кидс-отвратителни-пропускат и потят крачетата.

# 4
  • София
Забравих да спомена,че миналата година взех тези: http://www.deichmann.com/BG/bg/shop/home-momicheta/home-momichet … uvki-botiibotushi и за двете ми госпожици и освен,че се пързаляха страшно много/няма такава пластмасова подметка/,пухът им се спихна отвътре и съответно им мръзнеха краката,а отгоре на всичко-пропускаха! 3 в 1 Laughing

# 5
# 6
А искам да попитам вярно ли е, че апреските са неудобни за игра, т.е. тежки и с тях трудно бяга детето или зависи от модела най-вече?

# 7
Може ли да ми кажете къде продават обувки на Zetpol i Demar за да мога да ги видя на живо.Много ви благодаря

# 8
  • София
А искам да попитам вярно ли е, че апреските са неудобни за игра, т.е. тежки и с тях трудно бяга детето или зависи от модела най-вече?

зависи от модела, има и мн леки, има и по-тежки. но далеч не вс са хубави, не пропускат вода и т.н. Т.е. това, че е апреска не ти дава автоматиччно комфорт и сухота.
Честно казано, най-хубавите и непропускащи обувки до сега са били за дребното именно кожени, ботуши, а не апрески...
И още нещо - апреските не може да са единствени обувки за зимата, дори да са качествени, са чудесни за дълбок сняг, голям студ и т.н., но в малко по-топлите дни, спарват ужазно и за тогава трябва други боти/ботушки.

# 9
Може ли да ми кажете къде продават обувки на Zetpol i Demar за да мога да ги видя на живо.Много ви благодаря
В някой детски магазини зареждат пантофите на Зетпол,но аз ходя при официалните вносители(дистрибутори),които продават на едро и дребно-гр.София ул.Самуил 127(до Женския пазар)
За Demar и аз се интересувам,кои магазини ги предлагат.

# 10
И аз на тази вълна. Къде може да се видят и пробват апрески Демар?
Ако е вярно по описанието, би трябвало да топлят добре, аз имам проблем именно с това - краката му са винаги ледени.

Редактирам се, защото намерих магазините: http://zetpol-bg.com/?file=kop8.php

# 11
# 12
  • София

Не, но изглеждат много добре. Ако някой даде отзиви и аз бих ги поръчала Hug

# 13
Тези са страхотни.
Миналата година бях купила от магазините някакви апрески, като още на първото обуване краката му бяха подгизнали.
Купих му гумени ботуши , но към края на сезона поръчах горните апрески на Campri от намаление уж за следващата зима.
Е,да , но миналата зима беше дълга, апреските пристигнаха, докато още имаше сняг и ги подносихме.
Нямат пропускане, нарочно карах детето да влиза в най-големите преспи и локви, за да ги пробваме. НЕ пропуснаха и капка.

# 14
  • София
Супер, въпреки, че са такива платненки? винаги са ми вдъхвали недоверие тозитип Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт