Детски апрески-кои марки са качествени

• 21 555
  • 81
  •   1
Отговори
# 30
в търсене на апрески за малкия случанйо попаднах на тази тема и искам само да споделя по повод посленият пост, че моделчето на Адидас е за слабо краче - моя приятелка поръчва сборно през 2 седмици от Спотрса и много неща са ми "миланли" през очите дето се казва  Mr. Green Та адидасчетата са едни от тях - на моето дете не можа да му влезне копитчето в тях, имайте го предвид  Peace

Иначе аз му бях взела ето тези, вече ги продадох де, на Некст, но се оказаха ужасно тежки и неудобни за ходене и сега издирвам нови  Peace

http://prodavalnik.com/novi-botushki-apreski-na-nekst-next-i11766733

# 31
  • София
Привет! Запис и от мен в темата,  аз също съм на тази вълна! Имам да купувам зимни боти или апрески за 9 месечна калпазанка, която вече прави опити за прохождане и съм пред голяма дилема!!! Ако ги взема много дебели (с каракул вътре)няма да може да стъпва с тях, ако пък са по тънки незнам дали няма да и е студено  Thinking! Незнам какво да правя, някой да даде мнение по въпроса???А и къде мога да търся нещо компактно и то на добра цена???

# 32
  • Варна
А някой да знае къде има/ ако има / апрески на Демар във Варна?
Скоро ще купувам на малката, трябва ми около 23 номер.

Миналата година взех някакви по-обикновени, не са ни пропускали, топлеха, обаче.... ципа им се развали по едно време и все се откопчаваха до половината, ужасно се изнервих и купих едни гумени ботушки да доизкараме зимата.

# 33
Аз най-накрая взех обувки, мисля, че боти се водят на Дайхман за 30 лева, ще ги видим какви ще са като качество.

# 34
  • София
И аз взех ботички на Матстар, пък дано да са хубави, не са много дебели, но пък са и удобни!

# 35
  • София
здравейте,

да използвам темата, да попитам за зимни обувки тип ботуш. Досега купувах JW на Витошка, но тази зима има мноооого малко модели и все черни  Rolling Eyes
Някой да има отзиви за Perfection или други?

# 36
  • София
missence - има ли на PAfi?или само минимени?

# 37
  • София
missence - има ли на PAfi?или само минимени?

преди 3 седм. тъкмо зареждаха. Имаше и на Pafi. Аз др. седмица пак ще ходя с надеждата, да са заредили други цветове поне, ако не модели. Имаше хубави модели, само че в черно и тъмно синьо, но ако не намеря нещо подходящо, ще се примирим с цвета. Важното е, да е удобно  Peace
Мисля да отида и до Geox и да видя тези на Дайхман (Elephanten), макар че те май са до 25 номер  Rolling Eyes

# 38
  • София
мен черното не ме тревожи за ботуши никак Simple Smile а как им бяха цените...трябва да отида да ги видя и аз , какво има от по-големите номера.

# 39
  • София
мен черното не ме тревожи за ботуши никак Simple Smile а как им бяха цените...трябва да отида да ги видя и аз , какво има от по-големите номера.

30 номер бяха 118лв, имаше и 120лв. Около тази сума се въртят. Аз гледах основно 30-31номер. Имаше номерация тогава, защото ги бяха заредили. Аз толкова бях спокойна, няколко сезона изобщо не съм тичала по магазини. Отивам там и купувам.
Ти май преди 2 год. ми беше препоръчала магазина (ако не ме лъже паметта). Мерси  Hug

# 40
  • София
май да Simple Smile
уф 120 лв...те ще стигнат ессо скоро, ама пусто по-топла и суха зимна обувка от пафи не съм намерила до сега Wink
пред геокса и даймана, по-добре ессо...

# 41
  • София
май да Simple Smile
уф 120 лв...те ще стигнат ессо скоро, ама пусто по-топла и суха зимна обувка от пафи не съм намерила до сега Wink

да, май пак точно ти, миналата година ме разубеди за Geox. Затова не съм ходила тази година. Освен другата седмица да намина през JW и ако не съм се спряла на друго, да купим ботуши в тъмен цвят  Peace

# 42
  • София
имаше една тема за геокса миналата май година беше...аз наистина им нямам доверие след няколко есенни модела на мъжът ми дето всички, почнаха да пускат вода през дупките на подметките Simple Smile
иначе скоро им минах през магазина, но ми се видяха прекалени цените на детските ботуши и съчетано с горното  ми подозрение към фирмата, просто си излязох от магазина Simple Smile

# 43
  • София
Аз досега от Pafi и Минимен съм най-доволна. Pablosky за летни са супер, зимни още не съм купува  Rolling Eyes

# 44
  • София
май да Simple Smile

да, май пак точно ти, миналата година ме разубеди за Geox. Затова не съм ходила тази година. Освен другата седмица да намина през JW и ако не съм се спряла на друго, да купим ботуши в тъмен цвят  Peace

Аз мога да кажа за Геокса, че миналата зима дъщеря ми я искара цялата само с ботушите на геокс. И в най-дълбоки снегове е влизала, никога не са пропускали и кракат й вечно бяха приемливо топли, като се има предвид в какъв сняг е газила.
За тази година апрески също съм тръгнала да търся, иначе съм й купила тези - http://www.sportsdirect.com/karrimor-fur-junior-snow-boots-09703 … ?colcode=09703343 , малко са тежки, но са високопроходими!  Laughing С мъжа ми имаме на същата марка, страхотни са!! За зимата са идеални.
А малкият има такива - http://www.sportsdirect.com/campri-snow-boots-infants-026267?colcode=02626790 - доволна съм, не са пропускали миналата зима, въобще!

Общи условия

Активация на акаунт