Карти за градския транспорт-бебета и деца до 7год.

• 28 933
  • 236
  •   1
Отговори
# 225
sise_to не се вади еднократно карта за дете под 7г. Важи 1г от датата на издаване
Напротив, излишно питах не на едно място и отговорът беше, че тази карта важи до навършване на 7 год. на детето. То и на самата карта си пише де. Това за София.  Peace
Явно във всеки град е различно Peace В Бургас картата важи за 1г

# 226
  • Бургас
sise_to не се вади еднократно карта за дете под 7г. Важи 1г от датата на издаване
Напротив, излишно питах не на едно място и отговорът беше, че тази карта важи до навършване на 7 год. на детето. То и на самата карта си пише де. Това за София.  Peace
Това пък кой ти го каза?

# 227
  • София
Наистина във всеки град е различно  Peace Общините имат автономност по отн. на ГТ. Във Варна напр. издаването на картите започна месеци преди Сф.

# 228
Това пък кой ти го каза?
Служителката, която ми издаде картата. Погледни на самата карта какво пише като дата за срок на валидност

# 229
  • Бургас
Това пък кой ти го каза?
Служителката, която ми издаде картата. Погледни на самата карта какво пише като дата за срок на валидност.
Дъщеря ми става на 7 декември и ни е до тогава ...Да светна тогава дружките.
То има и логика,нали порастват. Laughing

# 230
  • Ланкър, планините Овнерог
В градината на малката ще ни ги извадят. Само се записахме в списъка на желаещите.

# 231
  • София
В градината на малката ще ни ги извадят. Само се записахме в списъка на желаещите.

Я, СО ме изненадват приятно. От месеци не ми се е случвало, да не кажа от гг....  Simple Smile

# 232

И ние така. Дошла една жена със списък на желаещи и готовите карти направо ще се предадат на градината и после на самите родители.

# 233
В едно от бюрата на Столичен градски транспорт служителка ми ксерокопира документ от Столична община, в който се казва, че контрольорите няма да проверяват за такива карти. Картата служи единствено като застраховка и не е задължителна.
Ще гледам да го сканирам тези дни.

# 234
Embarassed  Колкото и тъпо да звучи, ама чак сега разбрах! Това е пълна малоумщина! #2gunfire
 И кво ако не покажа карта на бебока или на 4 годишният батко, ще ме глобят или ще ме свалят от трамвая!?!  Българийоооооо, затова те напускат всички....
Какви са тези крайни изказвания?! Картата за деца се вади еднократно, до навървшване на 7 год. на детето и е вид застраховка. И не, няма да те глобят или свалят от трамвая, така че споко, не напускай страната.  Stop

пп: Поправи името на малкия си син.  Peace
Наблюдателна си, благодаря ти! Peace
Добре че ме успокои, че бях напълнила куфарите... Sunglasses Все си мисля, че застраховката е доброволна, но все пак...живеем в чудесна държава!

# 235
В едно от бюрата на Столичен градски транспорт служителка ми ксерокопира документ от Столична община, в който се казва, че контрольорите няма да проверяват за такива карти. Картата служи единствено като застраховка и не е задължителна.

Ей супер си, усмихна ми деня! Hug

# 236

Ей супер си, усмихна ми деня! Hug
С тази идея влязох в темата да попитам дали се искат тези карти от контрольорите? Сега със затопляне на времето почваме да щъкаме повече с малките и да не ме изненадат приятно.
Въпреки тази информация, на някой случвало ли му се е да се заядат за тези карти?

Общи условия

Активация на акаунт