Ще пробвам да драсна някой ред,но не знам дали до довечера ще успея да публикувам.Сама съм с с двамата и с гадния вирус с разстройство, повръщане и температура,всички го лепнахме,а Краси слава богу вече е добре /Кити ,Роси
/.Боли ме адски главата от вчера и нищо не помага,а днес и с температура,отделно и гърло - всички екстри 
Ичка,милата как те разбирам какво си изживяла
,аз бях писала как големия на 1 годинка се заля с горещо кафе сега има малък белег на дясната ръка,но слава богу с малко се размина,минава бавно и се възползвай от мехлема който предлага Чин и аз мазах с такъв,приготвен от монахини в едно село до Шумен,вълшебен е!Тази им въсзраст е най-опасна,много са любопитни милите.Мейдънли, успех с търсенето на работа.
За АМ не мога да кажа нищо,аз не съм давала и на двамата,от време на време давам кисело мляко но на айрян не го иска.Ани,аз купувам от време на време Боженци,също Ел Би и Ханско.
Това запомних,извинявайте че прпускам другите

Яде всичко, вкл. пие отдавна прясно мляко. Саша пиеше някакви преходни млека, ама Ралито нищо не мога да направя като почне да гледа как кака му яде корнфлейкса. Та... яде и тя 

И зеле май ще сложа тази година, понеже кьопоолу и кисело зеле са нещата, които изобщо не са ми по вкуса ако са купешки. Не мога да намеря такива, а много обичам