Здрастииии!!
Ваче,

Ичка, миличка, дано бързо отмине всичко

Бюти, браво на Лорчето!

Чинче, аз купувам кисело мляко Боженци, от години много го харесваме цялата къща. А 4-те % е жестоко! Пробвай ако искаш, макар че то все си е мляко
Ми давай си му АМ, нали си го харесва?Ани, аз онзи ден за първи път варих киноа, сложих половин чаша към зеленчуцитежза супа, варихоколо половин час, изглеждаше интересно, прозрачни топченца и едни микроскопични кълнчета, яи после пасирах. Това, което забелязах е, че леко нагарчаше супата. Имало начин да се предотврати това, ама пак ще чета...Трудоемко си е, в сравнение с ориза или фидето
но то така е здравословната храна, отнема време..... 
Мейдънли, добре си решила да изчакаш. Какво ще си даваш зор за бачкане точно сега? То така или иначе, няма да избяга бачкането
Ех, веднъж да тръгнат на градина....... Ние сме добре, по цял ден се занимаваме нещо, слава богу сме здрави
пу пу
Слага се на върха на клечка за уши и се маже. За първи път носа на Софито от месеци е в такъв перфектен вид, дори сега като боледува не и течеше кой знае колко. Не знам дали сте го ползвали, но питай педи, аз лично съм страшно доволна и дори сега преди да тръгна ще си купя 2,3 тубички за там (да имам и за Крис евентуално).
Обаче аз питах, защото Мейдънли е чела, че се дава до 3 г. Може и аз да не съм доразбрала, ама се зачудих, защото 3 г. е доста голяма възраст за АМ 
С две думи след 3 г. изобщо не е необходимо да се пие мляко. Това е явно от теориите, че човек няма нужда да пие краве, овче, козе мляко, защото самите кози, крави и овци пият само докато са малки. Аз, обаче много обичам краве мляко и няма да се откажа от него, защото все пак човека за разлика от кравите се е развил интелектуално