Отговори
# 615
Добро утро!
С хубава новина започна седмицата.
Чин и тук да честитя!Нека сте много здрави и все така щастливи всички!Нека малкия Борис да ви слуша и радва всеки ден все повече!   bouquet Hug

Вова честит рожден ден и на теб!Бъди много здрава и обичана!  Hug

Така малко за нас-вчера ми беше последния изпит,сега чакам само резултати.Много съм доволна от себе си този семестър,остава ми само пред дипломната практика-март и държавния изпит юли и почти край... Mr. Green Продължение след като завърша  Wink

Краси е малко болен,но ще се оправи.Хремата му е по-обилна и се дави от нея.Иначе с всеки ден ме изумява все повече,много е любознателен и повтаря след всички като папагалче.Зъбите са 16 и сега е по-спокоен.
Пожелавам на всички хубав ден!

# 616
ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ! ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВА, УСПЕШНА И ЩАСТЛИВА 2013 за всички вас и семействата ви!!!

ЧИН ПОЗДРАВЛЕНИЯ  ЗА МАЛКИЯ МЪЖ, ДА РАСТЕ ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ЩАСТЛИВ ЗАЕДНО С БАТЕ, МАМА И ТАТЕ! НА ТЕБ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ВСИЧКО ДА ТЕЧЕ ТАКА КАКТО ГО ИСКАШ И СИ ГО ПРЕДСТАВЯШ.

Не съм влизала много отдавна може да звучи странно, но нямам никакво време, от август започнах работа Дария не ходи на ясла (правим някакви схеми ден за ден), Калоян е първокласник и така нищо повече не мога да кажа защото въобще не съм в час с разговорите тук. От време на време поглеждам и фейса, с половин око и толкова.
Липсва ми много старото време, но какво да се прави за съжаление "времето лети" и то доста по-бързо отколкото ни се иска.

# 617
  • София
Вова, с малко закъснение - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  Много здраве, щастие и любов!  bouquet

миси, домъчняло ни е за теб - и тук, и по срещите...

Тина, браво на теб! Peace

# 618
  • гр.В.Търново при моя любим
Здравейте,момичета:)

Чин и тук да ти честитя голямата радост Simple Smile Честита втора радост на теб и на Слав:) Пожелавам ви много семейно щастие и любов и много слънчеви усмивки с Никола и Борис  bouquet

Вова,честит рожден ден на патерици   bouquetДа си жива,здрава и много щастлива   bouquet

А това е почерпка от мен,затова че днес помъдрявам с още една година Simple Smile Да ви е сладко Simple Smile

# 619
Иси, честит рожден ден. Много здраве, щастие, любов и късмет ти пожелавам. Сега ми се дояде торта ммммммммм изглежда...........    bouquet Hug

# 620
  • София
Честит рожден ден на Вова и Иси (на патерици), много здраве и късмет Hug Много да ви слушат дечицата и да са ви живи и здрави Hug

Само за протокола, Борис на Чин-чето е 2950 (а не 1950) грама Laughing

При нас нищо ново няма, при мен работа вкъщи, работа вкъщи. Гледаме да разнообразяваме чат пат с ходене до някое клубче вечер, и събота и неделя повечко обикаляме и така Laughing

Лек ден от мен Hug

# 621
Issi, честит рожден ден! Жива и здрава да си! Всичко най добро ти пожелавам!  Hug

# 622
И аз да честитя на патерици на Вова и Исито!Да сте живи и здрави,много обичани и щастливи!

# 623
Иси честит рожден ден/на патеричка/!Бъди много здрава,щастлива и обичана!  Hug  bouquet

# 624
Момичета, благодаря Ви много за пожеланията Hug!

Иси, честит рожден ден (с малко закъснение Simple Smilebouquet! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана Hug!

Ани, честит рожден ден! Много здраве, любов, и сбъднати мечти ти желая  bouquet! Весел празник!

# 625
Честит рожден ден,Ани!Да си здрава,щастлива,обичана и късметлийка!На ръце да те носят твоите мъже!Весело изкарване на празника!

# 626
  • софия
Здравейте,
Вова, Иси, Ани да сте живи и здрави и много щастливи и обичани. Heart Eyes
Днес моя мъж е именник, честито на всички празнуващи  bigdance2  bigdance2

# 627
  • София
Честит рожден ден, иси!
Честит рожден ден, Ани!
Много вълнуващи мигове с любимите хора и незабравими емоции ви желая  bouquet

Цвети, да ти е жив и здрав именника!

Честит празник и на всички, които имат повод да празнуват днес Heart Eyes

Нашите проблеми с банята отминаха.  Сигурно се е била уплашила от нещо.  За щастие, вече се къпе с удоволствие, както преди.
И с приспиването има леко подобрение... Всъщност, започнах да я слагам 30 мин. по-рано и става по-бързо и лесно.  Може би се превъзбужда и по-трудно заспива в някакъв момент Thinking

# 628
Здравейте,
Ани,Вова ,Иси Ч.Р.Д ! Да сте здрави ,щастливи и много късмет за вас и всички любичи хора около вас! Hug
Цвети,Честит ти именник ! Да го пази винаги името му! Hug
Моята майка също е именничка днес -искам да ми е здрава ,всичко друго е подарък от Бог!
Бюти,радвам се ,че сте се справили и с банята и със спането! Hug
ММ си дойде миналата седмица и събота пак заминава сега пък за Франция! Трябваше да ходим на Банско с приятели,но за съжаление ние ще отидем по-късничко ,отложихме резервацията ,но здраве да е ! Напоследък все сме самички с Дарка и това малко ми тежи ,но няма как!
Иначе си мислим за хубавите моменти ,които ни чакат лятото-почти съм резервирала моренцето от сега!
Хубав ден!

# 629
  • София
Много рожденици  и празнуващи си имаме  Simple Smile

Ани, честит рожден ден! Здраве, щастие, късмет и много любов!

Цвети, честит имен ден на мъжа ти, да ти е жив и здрав!

Честит рожден ден на патерички на Вова и Иси! Много здраве и щастие на всички!

Общи условия

Активация на акаунт