Отговори
# 600
Честито момченце,Чин.Д а ви е жив и здрав Борис,да слуша много батко си и да радва мама и тати Hug
Ех,че хубаво....Много ме развесели тази вест.Тъкмо преглеждах темичките и видях,че последно Цвети е писала,а то каква новина носела....Много хубаво

# 601
  • София
Чин, честито момченце! Да ви е жив и здрав Борис, да сте много щастливи цялото голямо семейство!

# 602
Чин, това се казва изненада Grinning! Точно на моя рожден ден!
Да Ви е жив и здрав Борис! Много щастие и любов желая на цялото ти семейство! Толкова много се зарадвах Grinning Hug Hug Hug!

И понеже много бързам да излизам, нямам време за почерпка. Чувствайте се почерпени и за мое здраве    party023 .

Лек ден, момичета Hug. Определено днес започва страхотно деня Grinning.

# 603
Ехааа,Чин Честито бебче!Да е жив и здрав малкия Борис!Много хубаво име сте избрали!
Много да папка и слуша и този път ти пожелавам безпроблемно и дълго кърмене!Да се разбират много с батко Нико и да те носят на ръце тримата ти мъже   bouquet!
И на мен ми повдигна много настроението тая новина  Heart Eyes

Вова Ч.Р. Д. и на теб!Всичко най-най- ти пожелавам и весел ден!

# 604
Честито Борисче, да расте здрав, силен и добър мъж.

На мамчето много търпение, спокойствие и
обилна кърма  Laughing

# 605
 Hug Hug Hug

ЧЕСТИТО„ ЧИНЧЕ,

Да ти е жив и здрав хубавеца Борис, с борбено име!!! Да расте силен и да радва мама и тати и бате Нико!!!

Н атеб желая спокойствие, усмихнати първи моменти с бебо, и всичко да е такова, каквото винаги си мечтала!!!

# 606
ЕЕЕЕ ЧИН, честитоооо. Да е жив и здрав Борис и много да папка и слушка. Много целувки.

Вова, честит рожден ден. Да си жива и здрава и много щастлива..

# 607
Ехааа Heart Eyes

Чинче, честит син Борис   bigdance2
Да расте здрав, силен, винаги засмян и много щастлив!

Вова, честит рожден ден  bouquet

Ох, развълнувах се...

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 12:45 от Ирето

# 608
Ех, колко се радвам - Чин, честито бебе - да ви е жив и здрав малкия Борис, много радост и щастие да ви донесе със Слав   bouquet Hug

# 609
Днес е хубав ден! Чин, много щастие и радост да ви носи Борис, да расте здравичък и късметлия!

Вов, честит рожден ден и на теб! Хубав празник!

# 610
Здравейте,
ЧИНЧЕ,ПРЕКРАСЕН ПОДАРЪК ЗА НАЧАЛОТО НА НОВАТА ГОДИНА СИ ИМАТЕ СЪС СЛАВ! ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯТ БОРИС,ДА РАСТЕ СИЛНО И ЗДРАВО МОМЧЕ С ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО ЗАЕДНО С БАТКО СИ ,ПРЕКРАСНИ МЕРКИ ИМА ,В КОЕТО НЕ СЕ И СЪМНЯВАХ! НА ТЕБ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ПРЕКРАСНИ МИГОВЕ С ДВЕТЕ ВИ ДЕЧИЦА! Hug Heart Eyes Hug

# 611
Чин честита нова радост. Да сте здрави всички, радвайте се на много щастливи моменти   bouquet
Честит рожден ден и на Вова   bouquet С пожелание за много сбъднати мечти, здраве и щастие Party

# 612
Забравила съм - Вова, честит рожден ден и от мен - да си жива и здрава, много щастлива, обичана и усмихната Simple Smile Хубав празник  smile3525

# 613
Чин, честито! Да е жив и здрав Борис! Ех, дойде си му времето и на любимото ти име.  Wink
Бързичко да се възстановиш и много щастливи мигове заедно ви пожелавам.

Вова, честит рожден ден и на теб! Жива и здрава да си, много радост да ти носят всички наоколо. Весел празник днес!

# 614
  • София
Чин,честито момченце Simple Smile Да е живо и здраво,много любов и безброй хубави моменти с любимите ти хора!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт