С къпането снощи имахме успех, прилъгахме я с едни кубчета и влезе във ваничката без рев. Иначе бяхме пробвали и съвместно къпане, и къпане на всякакви играчки с нея, и поливане с душа... Дано и днес се получи. А косата си е проблем, ама аз и казвам да стиска очички и поливам набързо... Колкото се измие - толкова
За приспиването - аз ако я гушна на сплнята до мен, ще заспи за 5-10 мин. Аз обаче се опитвам да си заспива в креватчето. Тя вече не иска даже да я гушкам на люлеещия стол, иска си в креватчето и да ми гали ръцете. Обаче както изглежда, че ще заспи всеки момент, се започва едно въртене, ставане, дърпане на ръцете ми (а нали се сещате аз в каква поза съм надвесена над кошарката), искане на вода и т.н.... Нещо някъде бъркам, имам чувството, че я разсейвам като съм там, но изляза ли - започва да плаче и да ме вика
Биби, съжалявам за загубата ви

дидолинка, положението с гърнето и при нас е такова - не иска изобщо да седне на него

кити, не мога да помогна за съжаление, дано се оправя бързо

Я кажете за неосведомените, какво е Покойо?

Иначе аз знам за Фенистил на капки, през устата. На Алекс му ги бяха изписали за един обрив миналата година, повлия се добре от тях. Но не знам колко могат да се прилагат без лекар да ги е предписал 

Не иска да влиза само ако му е студено - да не би на Лорчето нещо да й е хладно напоследък, знам ли? Радвам се, че имате успехи вече