Отговори
# 645
Здравейте,
времето е прекрасно наистина ,но днес Дарка сутринта се заля цялата със сок от портокал и косата й беше ужас-лепне ,нямаше как изкъпахме се рано рано и двете и предпочетох сега след следобедния сън да я изкарам,а не след баня! Щуравичка ми е доста ,много е палава ,да ни е жива и здрава! Laughing
Ани,бързо си лети времето ,сутрин като стана и ми се иска вече да е вечер ,за да поспя малкооо поне! Laughing И около мен има доста бременни мами ,чакащи второ и ми е толкова хубаво като ми казват ,така им се радвам! Hug
Бибито,аз да ти кажа си мисля ,че мястото е малък проблем ,дано скоро си имате голямо жилище,но мен не би ме спряло теснотийката,само да имаме желание !Отгледани сме с брат ми ,който е 10г. по-голям от мен, доста скромно в тясно пространство ,с не толкова играчки,с не толкова маркови дрехи,с лишения,нооо все пак си го имам ,обичам си го страшно много ! Hug
На всички мъчещи се със зъбите пожелавам бързо да излезнат ,и нашите кучешки са тръгнали иииии понякога е доста кисела!
Мейдънли ,дано скоро и МТ си дойде ! Hug
Сготвих,изчистих ,ще я чакам да стане и дано слънцето не се скрие ,да поиграе навън!
Хубав ден ,момичета!

# 646
Здравейте на всички.
Рядко влизам тук и не ми е мн ясно как да се добавя към Вашата група, ако може, разбира се. Майка съм на момченче, родено през юни 2011, нали тук е такъв форум? Ако някой ми обясни, ще съм благодарна. Хубав ден! Simple Smile))

# 647
  • София
Stellina_, не необходимо да правиш нищо специално.  Достатъчно е да пишеш, когато имаш желание Wink  Добре дошла Hug

# 648
Здравейте Hug

Привет Стелина welcome. Аз съм Ирена, а моето диване е Ивелин. Събираме се тук на раздумка, кога да се похвалим, кога да се оплачем от деца и мъже Mr. Green. Споделяме, помагаме си със съвети и подкрепа.

Ани и Иси, честит рожден ден  Hug hbday на голееми патерици Blush

Моят мъж не замина, отказа се от пътуването, а аз му се разсърдих. Сега съм доволна, никак не ми се оставаше сама за толкова дълго, но много се ядосах, колко нерви изхабих, колко се изпокарахме докато аз му говорех да не заминава, а той се запънал като магаре на мост ooooh!. И майка му ест. беше за заминаването. Накрая се отказа точно в последния момент (след като се набута с пари) по същите причини, които аз му повтарях още преди да кандидатства #Cussing out. Не съм писала до сега защото бях много ядосана и не можех да си събера мислите.

Водихме дребното на ваксина и консултация. За три месеца е пораснал с 4см (вече 84) и е качил 900гр (вече 12.600). Основно грамчета натрупа през коледната ваканция, нямаше детска кухня  и му готвех аз. За две седмици видимо наду и бузките, и дупето, и коремчето Crazy. Мисля да му спирам ДК, моето меню може и да не е разнообразно, но поне не е гола водичка с недоварен ориз.
Ивко е с комплект 16 зъба и вече заспива сам вечер в кошарката, йее Crazy. Започна от следващата нощ след като изцяло му проби последния кучешки. Поне половин-един час обикаля и се закача, но накрая ляга и заспива. Преди това започваше да плаче и аз трябваше да го приспивам по трудния начин. Дано последните четири зъбчета да почакат Crazy
Още не говори, но пък си пее ма-ма-ма или а-па-па Laughing. Ходим си на разходки пеша и си пеем, на връщане се носим, че иначе сяда изморен в калта. От скоро го къпя прав под душа, свикна за два три дни и повече не искаше да сяда. Растат със скороста на светлината, а как ми се иска едно мъничко бебче Heart Eyes. У нас е много тясно, тясно е с едно дете, с две би било мъчение за тях. До като не разширим няма да стане, тъкмо Иво ще попорасне и ще помага Laughing.

Спирам с километричния пост, другия път още Laughing

# 649
Стелина добре дошла и от нас с Виктор   bouquet Дано да ти е приятно при нас и разбира се полезно  Party

Ире на се ядосвай повече. Важното е че ще си остане при вас, въпреки набутвацията с парите. Поздравления за напредъка на Иво. Аз да си призная никога не съм го записвала на кухня. Свикнах да му готвя и не ми тежи. Сега вече яде от машата храна и нямам проблеми. А за заспиването и при нас е същото. Занимава се около половин час сам и после си ляга. Даже излизам от стаята за да не го дразня, после само отивам да го обърна (защото заспива във всякакви ненормални пози) и да го завия.

# 650
Здравей,Стелина Hug Споделяй си тук с нас ,ще се радваме! Hug
Ирето,радвам се ,че писа ,виждах ,че не пишеш,ама не исках да те питам за МТ ,че да не те разстройвам!Радвам се ,че не е заминал,а за парите карай ,ще спечели повече и ще забравиш! Hug
Браво за заспиването на Ивко,Дара няма още кучешки ,заспива до мен докато гледаме филм и след това я слагам в кошарата,но към 2-3 реве за мен и мята крака над кошарата !И аз я къпах няколко пъти права с душа!
Оф и в нас е тясно,нооооо все някога се надявам на още едно детенце!

# 651
  • При любимите ми хора
Привет и от мен! Гледам, че сте гостоприемни и да се включа и аз с моето юнско раче, имаме си и кака - декемврийка, на 5. За съжаление бебо е  с АБКМ, но се надявам със съветитте от тук и с помощта на хомеопатията да го израсте.

# 652
Здравейте момичета,
Ние с момата сме още 2 в 1, в очакване всеки момент Simple Smile
Баткото расте с часове, вече казва много думички и повтаря почти всяка нова, която чуе от нас. Любими са му някои сложни като кран например. Въобще, неща, които са го впечатлили, ги повтаря страшно много.
Като цяло е доста добричък, но проявява инат за неща, които например не му даваме да пипа, или при обличането....навън е все в локвите и в калта Simple Smile Ей такива работи. Катери се ужасно много по маси и столове и съм все на тръни кога ще цопне. И като не мога да го вдигам още по-голям зор, но и няма как да му кажеш "не".
Иначе всеки ден е с бабите или дядовците на разходка поне по 2 часа, студ, мраз, пек, без значение. Връща се като прасенце и всички отива за пране, но това е по-добре, отколкото да не го извеждаме.

На кг, сме около 14, ДК не взимам изобщо, караме на обща храна и супички, които баба му му прави. Аз също правя зеленчукови крем супи и общо взето се храни. Макар и не с голям апетит.

Психически се настройвам какво ще е като се появи и второто, дано свикне бързо, но съм подготвена и за големи ексцесии. Дано не!

Гледам, че все по-малка е активността тук. Пишете по някой ред, аз честичко надниквам.

Чинче, как сте вие, чакаме повече инфо!! Прегръщам ви с бебе 1 и бебе2!

# 653
Здравейте момичета
Добре дошли на Stellina_ и Zarieta Grinning
Хоупфул,чакаме новини от теб и бебка!Много добре е на килограми твоето момченце.......цели 14!Ники е на скромните 11.400кг,но съм доволна при положение,че не яде много Rolling Eyes
Под душа не съм го къпала още,че ми е страхливко и се притеснявам да не се уплаши и да усложни положението с къпането ThinkingНо мисля като се позатопли да започна да го уча там за къпане,че с това корито ми писна...Да не говорим,че не дава да му облееш хубаво косата.С ръце я изплаквам-не питайте как!
Ире,хубаво е,че МТ не е заминал!
Пожелавам ви приятни разходки!Ние днес май ще сме пас,че малкия накашля нещо и не искам да втаса точно за събота и неделя......

# 654
  • София
Zarieta, добре дошла и на теб Hug  Неприятно е това с АБКМ, но дано наистина с възрастта отмине.

Ирето, радвам се, че МТ се е отказал.  На мен ми звучеше много страшно, цяла година...

Хоупфул, стиснати палчета всичко да мине леко и бързо.  Чакаме новини Hug

яни, 11,400 не са никак скромни Wink  Моето я има, я няма 10 кг.

И ние днес няма да излизаме за кухнята по обяд, че вчера май нещо се намръзнахме и двете и не ми се рискува.  Сложила съм едно пиленце с ориз за обяд, а довечера ще видим какво ще измисля.
Днес моята мама има рожден ден, пожелавам си да е много здрава, всичко друго са подробности.

Хубав зимен ден Hug

# 655
Зариета добре си ни дошла  Hug Аз като невежа кум съкращенията, но..... не мога да разбера какво е АБКМ. Извинявам се предварително Simple Smile Защото бих могла да ти предложа съвет за детенце  Heart Eyes

Съншайн не ги мисли тия работи с проблемите. Положителното мислене може да промени много живота. Браво на малчо че повтаря сложни думички. И на мен много ми се иска вече да проговори или поне мама да казва, ама не. Все още има маниери на  baby_neutral

Дано Чин да ни зарадва с хубави новини за Нико и Борис  Praynig

В банята не съм го къпала още прав, защото много се пързаля. За коритото няма място и за това пълня един малък детски басейн. И той не искаше да вдига главата да я измием, ама напоследък го питам къде е лампичката и той гледа нагоре. Така успявам да му я изплакна. Не винаги се получава, но имам голям успех така  Party

Хайде лек и прекрасен следобед, че май пак се отплеснах да пиша  Crazy

# 656
Да не се хлъзгат в банята може да вземете постелка. Продават в магазините за левче и домашните потреби на метър. Вземате си колкото ви трябва и може седнал, може и прав. Ние сме с такава от много време и го къпя с душа. В началото малко се стряскаше за главата, но бързо свикна. Така и дупето мия по-лесно и бързо.
А Йосиф е станал голям калпазанин. Днес го намерих качен на един стол и прикляка да скача. Цъка всички копчета наред, катери се по столове, табуретки, етажерки... Разглоби всички клавиатури до които се докопа. На моменти много ме уморява, но и ми е хубаво да имам палаво дете. Батко му беше прекалено внимателен, чак страхлив. Сега ще видя какво е  Mr. Green

# 657
Страхотни сте! Благодаря на всички за прекрасното посрещане! Не съм и очаквала подобен прием. Simple Smile Тук чета за постиженията на децата ви и много ви се радвам. Simple Smile Кой почнал да спи сам в кошарата, кой да яде сам... поздравления за успехите! Моят юнак не иска и да помирише кошара, даже я прибрахме, спи при нас на спалнята, просто се отказах от многото мрънкане и ставане по 10 пъти на вечер, за да се приспиваме. Дори следобедния сън е на нашето легло, лягам с него уж и аз да спя. Вашите деца ходят ли на ясла, ние обмисляме да почнем някоя частна след 2 месеца, то и без това с държавните  чак на септември, ако изобщо ни огрее... А трябва да се почва работа, а и на него му е време да се социализира малко с децата там. И без това като излизаме само грабим играчките от децата, а аз обяснявам ли обяснявам, че не се прави така, но... нямаме успех. Доста ми е неудобно и от майките и от дечицата, но мога ли да направя нещо, освен да продължавам да обяснявам?!
 Хубав ден на всички, благодаря още веднъж за топлото посрещане!!!  bouquet  Hug

# 658
Зариета, добре дошла welcome

АБКМ е алергия към белтъка на кравето мляко.

Момичета Hug. И аз се радвам, че ММ остава, но това не пречи да му се посърдя малко Twisted Evil.

Хоупфул, леко раждане, кротко и послушно бебе, и грижовен батко ти желая Hug  bouquet Ех, че хубавко, много ви се радвам Heart Eyes

Стефи и Шуши, как върви при вас?

# 659
  • Sofia
Ирето, мъж ти към Израел ли се беше запътил? Добре, че ще си остане при вас, особено с тия истории напоследък за работниците там...

Май и моят момък е от "слаботелесните", 11 кг е с дрехите. На мен обаче си ми изглежда почти пухкав, има си и кълки, и шкембак.  Mr. Green
В банята съм го къпала и прав, но с много зор, че се хлъзга, но му намерихме цаката да седи на гърнето или на една икейска стъпенка, при обливането не реве, най-много да се размрънка, докато му измивам косата и то по-скоро да се отчете. Simple Smile
Естествено продължава да е голямо диване, вечер му организираме хайка за залавяне, защото започва здравата да бяга, само като се спомене легло и сън. Но пада голямо тупуркане и вече ни тропат съседите по парното  Embarassed, а просто не можем да го спрем! Т.е. като го спрем, почва да реве неистово и определено не го предпочитам пред тичането с дяволита усмивка.
В яслата си има вече приятелче Боко (Борко), сутрин си влизат заедно ухилени, подмами го това дете, иначе допреди няколко дни с мрънкане и рев ставаше цялата работа.

Аз си лягам, че ме цепи глава, преработих се днес, а тъкмо преборих и някакъв гнууусен грип.

Общи условия

Активация на акаунт