времето е прекрасно наистина ,но днес Дарка сутринта се заля цялата със сок от портокал и косата й беше ужас-лепне ,нямаше как изкъпахме се рано рано и двете и предпочетох сега след следобедния сън да я изкарам,а не след баня! Щуравичка ми е доста ,много е палава ,да ни е жива и здрава!
Ани,бързо си лети времето ,сутрин като стана и ми се иска вече да е вечер ,за да поспя малкооо поне!

Бибито,аз да ти кажа си мисля ,че мястото е малък проблем ,дано скоро си имате голямо жилище,но мен не би ме спряло теснотийката,само да имаме желание !Отгледани сме с брат ми ,който е 10г. по-голям от мен, доста скромно в тясно пространство ,с не толкова играчки,с не толкова маркови дрехи,с лишения,нооо все пак си го имам ,обичам си го страшно много !

На всички мъчещи се със зъбите пожелавам бързо да излезнат ,и нашите кучешки са тръгнали иииии понякога е доста кисела!
Мейдънли ,дано скоро и МТ си дойде !

Сготвих,изчистих ,ще я чакам да стане и дано слънцето не се скрие ,да поиграе навън!
Хубав ден ,момичета!
))
Добре дошла
. Аз съм Ирена, а моето диване е Ивелин. Събираме се тук на раздумка, кога да се похвалим, кога да се оплачем от деца и мъже
на голееми патерици 
. И майка му ест. беше за заминаването. Накрая се отказа точно в последния момент (след като се набута с пари) по същите причини, които аз му повтарях още преди да кандидатства
. Не съм писала до сега защото бях много ядосана и не можех да си събера мислите.
. Мисля да му спирам ДК, моето меню може и да не е разнообразно, но поне не е гола водичка с недоварен ориз.
. У нас е много тясно, тясно е с едно дете, с две би било мъчение за тях. До като не разширим няма да стане, тъкмо Иво ще попорасне и ще помага
Дано да ти е приятно при нас и разбира се полезно

Но мисля като се позатопли да започна да го уча там за къпане,че с това корито ми писна...Да не говорим,че не дава да му облееш хубаво косата.С ръце я изплаквам-не питайте как!