Отговори
# 660
Добро утро!

Аз от лятото къпя Никола с душа прав, но във ваната. Любимото му занимание е да му направя вана с играчки и си играе там поне половин час всеки ден. Така имам време да посвърша нещо.

Вчера бяхме на консултация. Мерките 11,500кг и 82см.

# 661
Добро утро!
 Добре дошли на новите мами!   bouquet

Бързам да се похваля,че съм много доволна от себе си-завърших семестриално общ успех за 4 години 5,45,а за последния семестър 6,00.Сега почвам подготовка за държавния,който ще е около на Краси рд може би.

Както писах вече не можахме да влезем при въпросния уролог и ни преместиха за другия четвъртък.Малко беснея още ама няма смисъл да се тровя повече,хора всякакви.
Друго ново покрай нас е,че се заиграва с бабите,с дядо си и вече има време за мама Simple Smile
Почнах да ходя на фитнес тази седмица и се чувствам много добре.
Това е за сега.Целувки и прегръдки на всички!
 Hug

# 662
Tina поздравления за успешното завършване  smile3501 Сигурна съм че и на държавния ще се справиш перфектно. Пожелавам ти от сърце за напред само професионални успехи   bouquet

При нас зъбчето още го мъчи. През ден е кисел и не мога да му угодя с нищо. Много ми се иска да излиза вече, че започнах да се изморявам от това мрънкане.

# 663
Здравейте, Дара спи и да драсна някой ред! Тина ,Бравоооо!!! Hug Звучиш супер! Hug
При нас и хубави и лоши неща-успях да резервирам и платя морето и дано сме здрави ,че нямам търпение да се цопнем пак! Изключително намаление ползвах и съм много доволна!
НО тази нощ на път от Унгария на връщане към БГ са катастрофирали ММ и колегите му -живи и здрави са ,но негов колега е в шок !Съответно аз днес съм малко неадекватна ,защото катастрофата е била серизона ! Цял ден се разпарвят с адвокати ,линейки,преводачи!........
Криво ми е,дано скоро се прибере да го гушнем! Sad
Вече цял месец съм сама и съм уморена доста!Дара днес за пръв път не ме излъга -каза мамо ако ,сложих я на гърнето и свърши работата!Дано продължи в същия дух! Laughing Забелязвам ,че и памперса е доста сух след сън ,изчишква се веднага като стане ,дано лятото успеем да го махнем !

# 664
  • София
Тина, браво!

ичка, колко неприятно това с катастрофата Confused  Дано всичко да е наред и МТ да се прибере скоро жив и здрав!  Не знам как издържаш по толкова време без него, моят липсва за по-кратки периоди и ми се струват цяла вечност...
Браво на Дара, че си е казала.  А лятото при всички случаи ще успееш да я научиш.  То аз смятам да имаме успех тогава, при положение, че нищо не прави или казва за момента Wink

Биби, голяма мъка с тези зъби ooooh!

# 665
Ичка Hug. Важното е, че не е пострадал, но неизвестността е страшна,  дано бързо се прибере МТ Praynig

Тина, честито семестриално  bouquet Страхотен успех!

Шунче, да, на там се беше засилил. Аз от няколко месеца му обяснявам, че няма смисъл, има си хубава работа тук, там няма да вземе кой знае колко повече пари и ще живее в мизерия, залудо ще го забрави детето за една година, ама магарето си знае неговата. И накрая, точно преди да замине ми вика, "аз по-добре да не заминавам, имам си работа, там не дават много пари, условията са мизерни и детето ще ме забрави", до този извод стигна след като се бях примирила и му бях стегнала багажа ooooh! Laughing. Не е лесно да не знаеш какво искаш, един път да ме беше послушал навреме... Ако не бяха отложили заминаването за след празниците, щеше да замине Rolling Eyes

Бюти, ЧРД на мама с малко закъснение  bouquet

# 666
Благодаря момичета за подкрепата!
Бюти,ами не знам ,свикнала съм ,ние още като се запознахме той по 3м. живееше в Дания,сега с Дара обаче е по-трудно ,на него му е криво ,че не я вижда,аз съм уморена ,защото винаги след работа може просто да играят вкъщи ,но това си е помощ за мен! Трудно е ,но няма избор ,а и аз не мрънкам ,държа се ,въпреки че има моменти като днес ,в които си се наплаквам и минава ,на следващия ден се стягам и физически и психически!
Ч.Р.Д на мама на патерици!  bouquet
Ирето,добре че не е заминал,ами те мъжете рядко стигат до извода ,който е правилен и до който жените бързичко стигат! Hug
Дара днес все едно усеща ,че ми е мъчно,толкова ме слуша,пу-пу,на двете разходки пешком без количката грам не  се размрънка за разлика от други дни ,а сега ме храни със стафиди Laughing
Снощи обаче се събрахме вкъщи с другите дечица и просто беше толкова щура,хвърля се върху тях,ираха супер просто ,смяхме се с мамите ,такива са маймунки! Laughing
Чинче Hug Hug Чета как се справяш -супер сиии!Драсни като имаш минутка време как сте !

# 667
Ичка ти си силна жена и винаги си ме изумявала-толкова много неща вършиш и винаги си нагласена!Бъди все такава!  Hug
Ирето нали знаеш ние жените винаги сме прави,но рядко ни го признават мъжете.  Wink
Бибе пробвала ли си да му даваш Дентокинд.Аз като го видя,че яко чеше и текат лиги давам по 2 на 2 часа.
Днес пак си отпуснах час за фитнес и се чувствам много добре.  Party

# 668
Тинааа,ха ха винаги ,днес да ме беше видяла -измито коте Laughing ама нямах сили ,едва станах днес! Браво за фитнесаааа,супер си! Hug
Ани,сега прочетох мерките на Никола-супер е момчето! Hug

# 669
Тина, не слушат, после съжаляват, но пак не си признават  Laughing

Аз пак да кажа, че съм доволна от Калгел за зъбките, мажа когато венците са много надути и по време на пробиването. Изпробвах го и върху себе си Laughing, наистина много успокоява.

# 670
здравейте, момичета. Пиша между храненията преди да съм припаднала. Ичка, направо изтръпнах, радвам се, че МТ е добре. Да ви кажа за нас-много е трудно. Нико е ужасен, мен ме е прежалил и ми е много мъчно, защото в малкото време за него обикновено се налага да го увикам нещо. Залепен е за баща си, не му дава да пипа Борис, ходи и в тоалетната с него. Започна още повече да се тръшка и да иска цялото внимание на всички. Борис не спи много нощем и това ме убива. Освен, че се храниш поне 3 пъти, той не спи, а сутрин Нико си иска неговото. Добре, че мама е тук да взима Борис сутринта, а аз да дремя с Никола. Иначе Нико е много пораснал. Откри лукчетата, говори все повече и за една седмица го намирам достс пораснал. Събужда се с кола и си ляга с кола...купуваме всеки ден коли, нищо друго не го интересува. На Борис не обръща ммного внимание, но иска да го целува и милва, казва, че е батко, а Борис -бебе. Това е от нас. Много ми липсвате, но не намирам време за нищо. Добре съм..леко ошашавена и изморена. Целувам ви...

# 671
  • София
чинче, миличка, много сили и положителна енергия от мен Hug Hug Hug  Ще е много тежко първите дни, докато се напаснете всички, но скоро нещата ще се уталожат и ще тръгнат добре.  Много гуш на сладкия Нико, той миличкия не знае какво точно се случва, но съм сигурна, че ще свикне и много ще обича Борис и ще се грижи за него.  Целувки на всички ви! Hug

Аз днес се чувствам пребита.  Изобщо не ме слуша моето дете наполедък, само мрънка и е недоволно Confused  Зъби ли са, характер ли е, не знам, ама като съм и сама и няма кой за 1 час да ме отмени вечер...  Не ми стигат нервите за всички капризи Confused

# 672
  • София
         Здравейте и от нас с Мони!
Добре дошли на Stellina_ и Zarieta!
Честити рожденни дни на всички, които съм пропуснала!
Наистина доста ни е замряла темичката. Аз чета от време на време, но за писане все по-рядко ми остава време. Сега използвам бонуса, че големите са си в къщи и се занимават с малчо, та аз съм седнала да ви почета, и да си изпия кафенцето Grinning.
Ичка, ужас. Направо тръпки ме побиха. Добре, че всички са добре. Надявам се вече да се е прибрал и всички да сте се успокоили Hug
Ире, радвай се, че не си сама, а относно мъжете то е ясно, че не знаят какво искат / особено мъжете близнаци/ и трудно си признават когато ние сме прави, но се надявам поне, че го оценяват. Аз чакам вече 20 години да ме оценят Laughing
Тина, браво за изпитите и за успеха. Дано така се справиш и на държавния изпит.
Чин, браво, че този път успяваш с кърменето. Относно адаптацията съм сигурна, че с времето нещата ще се оправят. Просто трябва да си по-търпелива с Нико. Накрая може да се получи така, че всички ще обгрижват Никола за да не страда, а Борис ще остане на заден план и ти ще си единствената която му обръща внимание. Поне така беше при мен с второто ми дете.

При нас няма нищо интересно. Мони не казва нищо друго освен "Маму-у-у" и съответно е едно мрънкане и тръшкане когато не го разбера какво точно иска, което е почти постоянно. Общо взето е доста изнервящо и аз не съм в най-добрата си форма, психически. Но се "успокоявам", че ще е така само още около година. Със зъбите сме само до кътниците, които избиха доста трудно и мъчително за него. Като гледам какво пишете за кучешките направо ми настръхват косите какво ни чака. Не знам от годините ли е или съм забравила какво е било с големите ми деца, но съм адски изнервена. Спасението ми се прибира в 17.30 от у-ще в лицето на дъщеря ми. Мони в момента е луд по нея и тя като си дойде ме освобождава от постоянното му висене на панталоните ми. От време на време се заиграва с играчките си, като най-голям успех жъне един конструктор. Другото което много харесва е музиката, но за жалост не само да я слуша, а и да я гледа. Той не се увлича все още по детски филмчета, но обожава "City tv" и съответно се опитва да танцува като тези от клиповете. Много е смешен. Като килограми последно беше 12.800кг., но като височина не знам, защото не съм го водила на консултация от септември месец. Ваксините ги разбирам така или иначе от вас и ги слагам когато преценя, че е напълно здрав. За гърне съм правила два, три опита, но без никакъв успех, така че го оставих за пролетта или лятото. Със спането проблемите идват покрай никненето на зъбите, защото мрънка и скимти на сън, т.е. спи доста неспокойно, но през останалото време е добре.
За сега толкова от нас.
Пожелавам ви лек ден и хубав семеен уикенд.

П.П.- Иве, Наде, Цвети искате ли за понеделник или вторник да направим едно клубче. На мен много ми хареса, а предполагам, че и на Мони ще му хареса. Simple Smile

# 673

Ире, радвай се, че не си сама, а относно мъжете то е ясно, че не знаят какво искат / особено мъжете близнаци/ и трудно си признават когато ние сме прави, но се надявам поне, че го оценяват. Аз чакам вече 20 години да ме оценят Laughing

smile3521
Много се радвам, че малкия дочака да бъде раче. С двама мъже близнаци вкъщи и една свекърва близнаци наблизо, не си го предтавям Laughing

Чин Hug. Много сила ти пожелавам, поне до като влезнете в такт. Помня че първата седмица вкъщи исках да избягам с писъци и се чудех как съм могла да си го причиня Crazy, приятелката ми казваше че бързо се забравя, а аз не вярвах. Ти си една смела и силна жена, бързо ще свикнеш, стискай малко зъби и после ще си имаш двойна радост, много гуш Hug

# 674
Чин и аз ти пожелавам много търпение и здрава воля. С времето нещата ще си дойдат на мястото и ще си мислиш с усмивка за изминалите мигове  Party

Тинче всико съм пробвала: дентокинд, калгел, бочко, дори едно мазило на Форевър. Имат ефект но около 1 час. После всичко започва отначало. Аз поне се радвам че не е постоянно, а на периоди и имам време да се взема в ръце.

Ичка и аз се стреснах да си призная. Слава богу всико е наред и няма пострадали. Дано скоро да можеш да си го гушнеш и да ви е леко на душата  Praynig

Моя мъж работи само нощем и на практика почти няма време да се видим, защото той през деня спи. Като стане гледа да се порадва на малкия, а аз използвам времето да свърша нещо. И на практика почти не се виждаме. Но пък съм доволна че когато има време винаги ме отменя, въпреки че е уморен или му се спи. Търсим друга работа, обаче за съжаление не се намира нищо за сега. Вече 2 години 70% от дните в месеца аз си лягам сама и още ми е криво и не мога да свикна  ooooh!

Стига вече съм се оплаквала  Blush Надявам се да се наредят нещата
Лек и покоен следобед ви пожелавам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт