Бибито,знам колко ти е тежко,този месец сме се видели 7дни общо!!! Разбирам те напълно,но реалността в БГ не е лека за повечето от нас!

Чинче,радвам се ,че писа ,гледай всяка свободна минута да спиш......мисля ,че сега ти е нужно сън и спокойствие ,за да има кърма за Борис,знам ,че с времето всичко ще се подреди!!!!А ти сама знаеш колко силна си ,така че ....малко време да мине ,знам че не ти става леко от думите,но те подкрепяме всички тук!Целувки за двамата прекрасни младежи!

Янаваси,ами аз съм само на има няма 30г. ,това ми е първо дете ,а се чувствам доста изморена ,та напълно те разбирам!Много дразни непрекъснатото мрънкане ....

Днес поигра добре Дарка в снега и толкова се измори,че още малко и ще направи 3ч. сън!
Като стане пак навън мисля да я водя поне за една разходка!
Хубав зимен ден ,мамчета!
и поздрвеления за отличния успех, при това с малко дете 

.А какъв ми е чаровник Красито,като се усмихне и да си решил да се караш те оставя без думи,много е хитър и ми е много интересен и сладък, че все мисли за батко си и му носи винаги играчки и каквото има той и иска още едно "за бати"/пр. бисквитка или нещо друго/,даже му вика "батенце" понякога,много е гальовен
Пък колкото и да е била своенравна досега, никога не е била такава...
Иначе му разрешавам бисквити, мече Барни и топчета на Нескуик, само това от сладките неща.
Мейдънли, мисля че питаше - Яни вече е на 6 месеца и малко