Ясновидци/ Врачки-тема 13

• 229 583
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
готово гербер

# 106
Благодаря ви момичета ще го имам в предвид!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 107
  • Варна
Здравейте !Аз днес писах на Емилия  Shopkata633  ThinkingПитах е как става плащането ?Сега чакам отговор и кога ще може да се чуем .
Успешен ден !
За неделя ми даде час  ShockedМоля ,който е имал контакт с нея да пише дали трябва да подготвя въпроси или тя направо почва да говори ?
Благодаря за отговора предварително !!!  bouquet
И как става плащането и колко ти иска, изпрати ли и въпросите или само по скайп и писа ?

# 108
здравейте, искам да попитам нещо за Ники Узунов - във форума, където се задават въпроси към него, има възможност да му се задават въпроси и да гледа на карти на Ленорман.Някой допитвал ли се , има ли впечатления Confused

# 109
Здравейте отново ,
все някой  тук ще има сведения за Ташинка от село Конyш .
Една моя колежка е ходила при нея и останала много доволна , но не и взела тел.и номер .Рових се къде ли не в нета , но не откривам нищо ... Моля Ви още веднъж ако има някой  връзка с тази ясновидка нека ми помогне , понеже си е доста път до там , а разбрах , че можело и по телефона да ми каже каквото ме интересува , благодаря и поздрави .

# 110
  • София
Здравейте отново ,
все някой  тук ще има сведения за Ташинка от село Конyш .
Една моя колежка е ходила при нея и останала много доволна , но не и взела тел.и номер .Рових се къде ли не в нета , но не откривам нищо ... Моля Ви още веднъж ако има някой  връзка с тази ясновидка нека ми помогне , понеже си е доста път до там , а разбрах , че можело и по телефона да ми каже каквото ме интересува , благодаря и поздрави .

bogi1 , много съмнително ми се вижда, твоята колежка да е ходила до с. Конуш, да е много доволна, а в същото време да не е взела телефонния номер на въпросната врачка!!!
Много те моля, не ни подценявай тук и не не взимай за глупаци!!! Досещаме се за какво иде реч!  Simple Smile

# 111
Здравейте отново ,
все някой  тук ще има сведения за Ташинка от село Конyш .
Една моя колежка е ходила при нея и останала много доволна , но не и взела тел.и номер .Рових се къде ли не в нета , но не откривам нищо ... Моля Ви още веднъж ако има някой  връзка с тази ясновидка нека ми помогне , понеже си е доста път до там , а разбрах , че можело и по телефона да ми каже каквото ме интересува , благодаря и поздрави .

bogi1 , много съмнително ми се вижда, твоята колежка да е ходила до с. Конуш, да е много доволна, а в същото време да не е взела телефонния номер на въпросната врачка!!!
Много те моля, не ни подценявай тук и не не взимай за глупаци!!! Досещаме се за какво иде реч!  Simple Smile

Направих сериозен разход на време и пари да ида до там .Беше някакво хасковско село.Жената е ромка.По телефона звучеше ок,а и умее да се продава , каза ми"Ще останете доволни , за каквото и да питате,гарантирам!"(Гарантирането им ми е особено любимо!).Разговорът  на живо беше около 15 мин,чух абсолютни глупости,нищо от които изобщо не се сбъдна,въпреки че беше измислила някакви срокове-от порядъка на "до седмица",На място й казах, че всичко звучи много измислено и несвързано с живота ми   изобщо-тя:"ше видиш"! Е, видях!
Изхвърлих телефона й,който се скъсах да издирвам преди това -със сигурност не е имало защо.
И аз се чудя как супер доволната колежка също не го е запазила или не се е снабдила с  него, въпреки че е била на място и е била така силно впечатлена.

Последна редакция: пт, 05 окт 2012, 11:24 от ryannn

# 112
  • София
Момичета, чета всичко в темата и се включвам доста рядко, просто защото нямам лични срещи напоследък с въпросните личности. Но искам да помоля, ако на някой му се пише да ми сподели малко инфо за Латина, по скоро отзиви. Съжалявам, че питам четох назад за нея, но за съжаление не знам в коя тема беше и нямам много време да се връщам пак назад. Ако някой може да ми отговори:)) Благодаря.

# 113
Здравейте. Тази седмица посетих Ина- Женския пазар. Казано накратко не съм особено впечатлена, средна работа е според мен. Не я усетих като моя човек.

Сега по-подробно...Simple Smile

Още с влизането ѝ обясних, че ме интересуват два основни теми, а не ''гледане на посоки'' и че очаквам конкретни отговори. Тя обаче настояваше да си започне по нейния начин. Изреди рими от рода на:
''Имаш силни очи,
лошо не те лови''

''Умна жена пред мене стои,
съдбата с подаръци ще те надари.''

''Имаш проблеми с бизнеса ти,
но всичко ще се разреши
до месец, до два, до три.''

За тези, които не са имали възможност да чуят лично, в този ред и стил вървят римите на Ина.

В първото си стихотворение за мен Ина видя черен стъклен предмет върху сексията вкъщи. Този предмет трябвало да го изхвърля в реката, защото не ми носел късмет. Обясних ѝ, че нямам нито един черен стъклен сувенир вкъщи, както и че не редя сувенири вурху шкафовете си. Тогава тя каза, че е много важно да открием къде точно е този предмет- и той след малко се пренесе до бяло перде в ъгъл. Казах ѝ, че нямам бели пердета...После изведнъж тя каза, че можело да не е черен стъклен предмет, а нещо нарисувано черно в стъклена рамка, закачено на стената. Казах ѝ, че на стените вкъщи имам само картини с моркса тематика...Ей, наистина ''магически предмет'', бе, как се мести само...Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Играта на ''скрит предмет'' не завърши успешно. Разказах това толкова обстойно, защото Ина отне 20 минути от времето ми, за да търси несъществуващия предмет.

Подпитваше ме също дали имам цветя, икони, дървени маски вкъщи. Тя търсеше да се хване за някакви предмети. Назад в темите също имаше коментар от жена, на която е говорила за цветя, икони и дървена маска, която трябвало да зхвърли, защото не ѝ носи късмет. Звучи познато, нали...Simple Smile Ина определено си има репертоар, който се опитва да прокара при всеки. При някои се получава, при други не. Направи ми впечатление, че и римите ѝ донякъде са идентични. На жената, която беше преди мен редеше сходни рими, съдържащи нещата, които важат за всеки.

Не ми направи добро впечатление, че подпитваше много ловко. Попита ме за всички какво работят. Всичко, което и подавах като информация (а то не беше много) след малко го чувах в поредното стихотворение.

Определно някои неща ги повтаря по 4-5 пъти в стихотворенията си, но отново не ти става ясно какъв точно ще е развоят на проблема, за който се интересуваш. Не ми отговаряше конкретно на въпросите. Прекъсваше ме многократно и си следваше нейната работна схема. Наскоро Марина от Графа за гледане час и 20 минути не ми повтори почти нищо, а при Ина едни и същи не особено значителни неща ги чух по десет пъти.

В крайна сметка ми предсказа три конкретни неща с уж конкретен срок. ''Горе'', откъдето ѝ диктували римите, нямало ''време'' и за това моментът със роковете бил относителен...е, как...разбира се...Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Интересното е, че по основния ми проблем прогнозата ѝ се припокрива като насока с прогнозите на Вили от Пиротска и Марина от Графа. Във времето напред ще видя дали е познала.

Имаше някои факти за мен и близките ми, които ги посочи вярно, но нищо от тях не беше фрапиращо. Каза и неща, които нямат общо с истината.

Накрая на престоя ми при нея ме успокои, че и други хора като мен се интересували от бизнеса си и всичко, което им казвала се случвало едно към едно. Имала клинети от преди 15 години, които непрекъснато я посещавали, както и от чужбина я търсели нонстоп...Направи си малко самореклама...Каза ми, че е добре след месец-два да отида, за да проверим пак как се движат нещата при мен.

В заключение ще кажа, че този стил на предсказване с римуване, не е моят стил. Аз лично предпочитам нещата да ми се представят ясно и конкретно по един по-достъпен начин.

По-късно ще пиша за Пепа от Хаджи Димитър, при която също бях тази седмица. От нея съм по-доволна.

Последна редакция: пт, 05 окт 2012, 13:42 от allforone

# 114
Не съм писала от август, но чета редовно и май търсим идеал, който не съществува. За съжаление повечето т. нар. "ясновидци" са лъжци, които се хранят от нещастието на хората.
Относно Латина - прочетох положителните отзиви за нея и реших вчера да и се обадя, за да си запиша час. Записах си час за днес и се зарадвах за краткия срок. Таксата, която ми каза е 30 лв. за мен и по 10 лв. за всяка снимка на човек, за който искам да питам. Отидох днес в определения час, чаках 30 минути, но тя не дойде....

# 115
  • София
Не съм писала от август, но чета редовнои май търсим идеал, който не същиствува. За съжаление повечето т. нар. "ясновидци" са лъжци, които се хранят от нещастието на хората.
Относно Латина - прочетох положителните отзиви за нея и реших вчера да и се обадя, за да си запиша час. Записах си час за днес и се зарадвах за краткия срок. Таксата, която ми каза е 30 лв. за мен и по 10 лв. за всяка снимка на чавек, за който искам да питам. Отидох днес в определения час, чаках 30 минути, но тя не дойде....

е , това е егати подигравката, като че ли човек на ходи от зор по такива места, нямам думи  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 116
Относно Пепа от Хаджи Димитър- доволна съм!

Бях първата записана за деня, но това не попречи да ме приеме час и половина по-късно от насрочения ми час. Това не ми хареса. Организационният момент при нея определно куца. Преди да извика мен, вече се бяхме събрали седем жени в хола и кухнята ѝ. Направи ми обаче впечатление, че въпреки многото хора, тя не претупваше. Една жена преди мен стоя цял час, а по телефона Пепа ми беше казала, че отделя по 30 мин на човек и аз лично стоях при нея толкова, но разбрах, че всъщност отделя по колкото време е необходимо за конкретния човек и случай.

Докато чаках в хола, попитах жените, с които бях заобиколена дали са доволни от Пепа. Повечето идваха като мен- за първи път, но две се оказаха редовни нейни клиентки. И двете бяха много доволни и впечатлени от способностите на Пепа. Едната жена дори спомена, че от години се допитва само до нея- всичко ѝ познавала.

Дойде и моят ред. Пепа ме поведе към детската стая, където приема. Още не се бях настанила на детското легло, когато тя ми каза защо съм дошла при нея, какво ми се е случило преди един месец и какви специфични здравословни симптоми имам от седмица. Направо се сразих! Не го очаквах...Всичко, което каза беше абсолютно вярно и далеч не от нещата, които могат да се кажат на всеки. Обикновено още в началото си задавам въпросите, но тук не се наложи, защото тя вече ги беше видяла.

Същинското гледане започна. Уж гледа на кафе, които се изпива предварително, но изобщо не погледна в чашата, поне при мен. Почти всичко, което ми каза за моментните ситуации, в които се намирам, събития от близкото минало, личности и характери на хората около мен, здравословното им състояние- всичко това, с изключение на 2-3 неща беше вярно. Изобщо не ме подпитваше, даже говореше през мен, когато аз се опитвах нещо да кажа. Прогнозира ми събития с конкретен срок. Предсказанията ѝ са по-конкретни. Не е като Марина от Графа, която подробно ми описа кое, защо и как ще се случи. Пепа казва директно какво и кога ще стане и отсича( ако стане, разбира се). Даде ми възможност да си задам всичките въпроси. Каза ми някои неща за бъдещето, за които не я питах. Усетих я като една положителна жена, държеше се уважително. За мен Пепа има дарба. Остава да се моля всичко, което е видяла да се окаже реалност в близко бъдеще.

Може би трябва да съм доволна, че до момента при мен: Вили от Пиротска, Марина от Графа, Ина-Женския пазар и Пепа-Хаджи Димитър са абсолютно единодушни за развоя на основния ми проблем. Разминават се в сроковете, които са посочили, като обаче всички се ''побират'' в първото шестмесечие на следващата година.

По другите ми два важни въпроса има тотално разминаване- и като срок, и като краен резултат.

Само да споделя, че това, за което гореизброените са категорични, че ще се случи, според Сирма никога няма да стане.

В общи линии прогнозите на Пепа доста се припокриват с тези на Марина от Графа. Дано да са верни!

# 117
Относно Латина жената ми се видя много свястна,едва ли го е направила нарочно,все пак има малко дете не забравяйте и това,може да се е разболяло и тя е човек като всички останали все пак.

# 118
Не съм чела скоро, сега видях разговора за въпросната Ташинка Crossing Arms  Аз съм от Хасково, село Конуш е на 4-5 км, но за такава деятелка в областта на прогностиката не съм чувала никога! Thinking Ако беше толкова добра, или поне да имаше 50/50 доволни от нея, все щеше да и се е чувало името и в града newsm78  Shocked Но - не!  Close

# 119
Здравейте.Да споделя:миналата седмица бях при Стефка,а днес -При Ангел Илиев.Две абсолютно противоположни мнения.
Стефка каза,че всичко ще е ок.Като прогнозата и съвпадна с тази на леля Искра,не като време,а като развитие,защото и двете смятат,че това зависи от самите нас.
Ангел Илиев днес ми разби илюзиите.През месец май се бях консултирала с него и беше казал друго,а сега си смени версията.Наговори ми,че в службата съм щяла да раста,била съм в период,в който мога да поискам по-висока заплата или по-висока длъжност,да стана управител и всичко  това до шест месеца.Това няма как да стане и ще обясня защо.
Защото сега съм студентка и завършвам през юли догодина и трябва да запиша още пет години в университета,за да стана управител на обект.такъв е законът.
А да искам по-висока заплата-аз нека си искам...няма кой да ми даде.
И сега тотално се обърках.Защо не ми каза още тогава,че няма да стане?Видял го е още тогава(поне така каза).
 Sad

Общи условия

Активация на акаунт