Ясновидци/ Врачки-тема 13

• 229 588
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря ти много akuma Simple Smile за информацията , която ми даваш , но на мен ми е нужен нейния телефонен номер. Дали няма начин да ми го изнамерите от някъде ? Тук от болницата , в която работя се говорят добри неща за нея , дори много добри ... ако има начин , моля те напиши и номера .
Аз много съм се навила да пътувам до там и ако не го открия ще тръгна дори по-рано от колкото си мисех .
Иначе почти  всички , които сте сложили в класацията / Добра работа наистина - поздравления/ , аз съм ги проверила лично и мога да кажа , че явно помагат и познават , но не на всеки ...
За Ташинка от Конyш чух наистина добри отзиви и разбрах , че помага при подобен случай на моя за това благодаря , че ми писа някой  от Хасково.Между другото изнамерих едно издание на един ваш местен вестник и се говори за нея, как предвидила мандатите на кмета , за строежа на Монумента , за Камбанарията Ви по-късно и за ред други неща , който се били случили в график... Ако имаш възможност , поразучи там , все пак ви е доста наблизо , можеш да научиш някак си тел.номер .
Много ти благодаря !

# 121
bogi1, мандатите на кмета всеки средностатистически хасковлия  можеше да ги предвиди, за това не са нужни никакви способности!  Mr. GreenОсвен това постфактум лесно се говори. Не че те разубеждавам,просто ти казвам- хич не я знам Ташинката Simple Smile Все пак ще поразпитам, може някой да е чувал. Но ако си толкова навита да се срещнеш с този конушенски феномен, просто ела в селото- ако не е известна в областния център, в селото все ще са чували за нея bowuu Ще те упътят, хората на село се познават.
И да знаеш- аз не  съм критерий за Ташинкината оценка- нямам нито време, нито желание да изучавам хасковските феномени Naughty- като във всеки град и тук сигурно има доста съмнителни. Но ти обещавам, bogi1- чуя ли нещо и науча ли телефон на Ташинка- ще ти пиша! Hug От сърце ти желая успех и разрешаване на проблема! Hug

Последна редакция: пт, 05 окт 2012, 21:02 от akuma

# 122
ето и нещо интересно  Grinning http://horoskopcheta.alle.bg/  Stop не рекламирам никого  Laughing направих си хороскопче - беше наистина мноооого подробно Simple Smile  Hug

# 123
  • София
ето и нещо интересно  Grinning http://horoskopcheta.alle.bg/  Stop не рекламирам никого  Laughing направих си хороскопче - беше наистина мноооого подробно Simple Smile  Hug

А като познаваемост?  Simple Smile

# 124
ето и нещо интересно  Grinning http://horoskopcheta.alle.bg/  Stop не рекламирам никого  Laughing направих си хороскопче - беше наистина мноооого подробно Simple Smile  Hug
Само, като прочетох името на сайта и ме отблъсна" хороскопчета", хороскопи........много неуважително към науката астрология и номерология.......предполагам е направено с цел да привлече повече клиенти, но аз не бих се доверила на човек, омаловажаващ труда и знанията  си, за да впечатли другите......вярно си е сложила цена, т.е. плаща и се за труда, но подобен подход-мерси, уважавам сериозното отношение.....като гледам всеки втори взе да чете натални карти, прави номеролгични характеристики, прогнози и да тълкува различни видове карти........чудя се, тези хора осъзнават ли сериозността на това, което правят?

# 125
Здравейте ,

акума , ако не се лъжа някъде напред в темите на форума ти беше писала за въпросната Ташинка от село Конyш .
Аз имам номера и понеже обикаляйки да търся една друга ваша гледачка от друго ваше село в град Хасково ме напътиха първо при Ташинка от Конyш / значи я знаят и не само с това , че гледа а и че помага по различн начин /.
Та с въпросната ясновидка можете да се свържете на телефон 0887633721 . Овен това на мен ми гледа , но понеже се хванах с друга от тази област както казах не съм питала лично Ташинка как ще ми помогне при даден проблем , но си спомням , че ми беше казала , че съм се yпътила при Хайрие от Боян Ботево и , че ще е за кратко нейната помощ .
Боги 1 , след като имаш колежка , която е била при Ташинка от Конyш и е доволна значи ти е разказала как гледа ? Аз ходих само веднъж / далече ми е иначе бих отишла отново/ и тази жена извади една тетрадка , на която записва името ти , навършените ти години и после започва да казва всички минали моменти , които помниш самата ти , след ясновидство в миналото се пренася в бъдещето на човека . Казва нещата с точни дати , назовава определени хора и места и т.н ... та с една дума в  яcновидството поне на мен в началото на лятото ми позна , а за това как помага не мога да кажа , понеже се хванах с друга и изглежда спокойствието и неща , в които ми помогна другата бяха за кратко , понеже отново и болестите и проблемите се връщат в моето семейство . За по-телефона незнам дали гледа , но сега като прочетох от вас , че имало възможност ще се свържа с нея и самата аз да попитам нещо . Друго нищо не мога да кажа на този етап , ако ти отидеш там боги1 ще чакаме да ни разкажеш ...
Поздрави на всички !

# 126
  • София
Здравейте.Да споделя:миналата седмица бях при Стефка,а днес -При Ангел Илиев.Две абсолютно противоположни мнения.
Стефка каза,че всичко ще е ок.Като прогнозата и съвпадна с тази на леля Искра,не като време,а като развитие,защото и двете смятат,че това зависи от самите нас.
Ангел Илиев днес ми разби илюзиите.През месец май се бях консултирала с него и беше казал друго,а сега си смени версията.Наговори ми,че в службата съм щяла да раста,била съм в период,в който мога да поискам по-висока заплата или по-висока длъжност,да стана управител и всичко  това до шест месеца.Това няма как да стане и ще обясня защо.
Защото сега съм студентка и завършвам през юли догодина и трябва да запиша още пет години в университета,за да стана управител на обект.такъв е законът.
А да искам по-висока заплата-аз нека си искам...няма кой да ми даде.
И сега тотално се обърках.Защо не ми каза още тогава,че няма да стане?Видял го е още тогава(поне така каза).
 Sad

При Стефка от Ген. Тдоров ли си била?

# 127
Зеленоока, никога не съм споменавала във форума за Ташинка.  
Ще се радвам, ако въпросната дама ви помогне, просто аз не я познавам и не съм чувала за нея.

# 128
  • София
Отдавна не съм чела в темета, записвам се да ви следя.

# 129
  • София

Добре дошла Simple Smile тази тема е много информативна Simple Smile Simple Smile Simple Smile Благодарение на Ани Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 130
Споделям да вивите този линк.

''Господари на ефира'' продълават да следят Боряна Тотева- жената ''скенер''.

Тя казва на поставен човек от техния екип, че вижда, че не е от ''Господари на ефира''...хахахаха

Скоро не се бях смяла така. Simple Smile

http://vbox7.com/play:81c021a258

# 131
  • София
Споделям да вивите този линк.

''Господари на ефира'' продълават да следят Боряна Тотева- жената ''скенер''. Joy Joy Joy Joy

Тя казва на поставен човек от техния екип, че вижда, че не е от ''Господари на ефира''...хахахаха

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 132
  • София
Преди много години съм била при Боряна Тотева. Бях преди месец оперирана. Влизам и тя започва да обикаля около мен с една свещ. Намери купища други болести, но операцията не я видя, а аз съм рязана през целия корем. Когато я контрирах, че имам проблем в корема, тя ми каза :А не, операции не виждам, вие сте здрава, няма да имате операции... на вас не ви е писано да имате хирургична намеса." След това и показах, тя така се изплаши, че не поиска и пари да ми вземе. Та така. Тази жена продължава да лъже хората и правилно , че "Господарите ...." са я подгонили. #2gunfire

# 133
  • София

Добре дошла Simple Smile тази тема е много информативна Simple Smile Simple Smile Simple Smile Благодарение на Ани Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Да, доста информация има вече.
Следях темите когато бяха 5,6, но сега има толкова много информация.

# 134
Здравейте  , някой ходил ли е  тук и  имате ли впечатления

http://www.zvezden-prah.com/

Общи условия

Активация на акаунт