Ясновидци/ Врачки-тема 13

• 229 609
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Да,бях при Стефка Коларова от Генерал Тодоров.

# 136
Поздрави на всички! И аз имам повече свободно време сега и често следя отзивите Ви! Скоро някой от Вас ходил ли е при Марияна Николаева  от Варна? Записах си час при нея и след това мога да споделя. Иначе съпруга ми е бил при нея, но преди доста год. Чудя се дали Маргарита, пак от Варна е по добра?

# 137
  • София
Поздрави на всички! И аз имам повече свободно време сега и често следя отзивите Ви! Скоро някой от Вас ходил ли е при Марияна Николаева  от Варна? Записах си час при нея и след това мога да споделя. Иначе съпруга ми е бил при нея, но преди доста год. Чудя се дали Маргарита, пак от Варна е по добра?

Кога ще ходиш? И на мен ми е интересно?

# 138
Марияна Николаева  от Варна? Записах си час при нея и след това мога да споделя.

Бихте ли споделили после и ако е добра да ми дадете координати! Предварително благодаря!
Чували ли сте какво стана със Слава /Славяна/ , която контактуваше с починали. Беше много добра ясновидка. На ул.Ламби Кандев приемаше, но не се чува нищо за нея.

# 139
Благодаря зеленоока - помоща ти ми свърши работа.Oбадих се на Ташинка  и се оказа доста приветлива жена попита ме за името и навършените години и ми каза някои неща , с които да ме зариби . Сега съм още по-запалена .
Ще планирам едно пътуване ако има желаеши от София могат да ми пишат да взема някои с моята кола .
Между другото днес бях при една жена Анастасия от Младост , не си губете времето да се занимавате с нея понеже тя нищо не познава , говори само празни приказки и се опитва да те омаи така добре , че чак става смешна . За паричките , които иска уж да ти помогне по-добре да не Ви пиша такива безбожни суми . Според мен не би трябвало да си определят цена , а човек ако има и колкото има възможност да прецени и да даде сам !
До нови срещи !

# 140
Мира, София - ясновидство, нумерология, гледане на боб, камъни

Най - зле похарчените ми 50 лева в този живот!След цялата ми колекция от ясновидци - тази жена оглави анти класацията ми без никакви компромиси.
След половин час писане и смятане чух за себе си и хората около мен най - големите абсурди.
Това е и първата ясновидка, врачка или шарлатанка /както ви е удобно/ която реших да подведа, за да се убедя в простотиите, които ми говори.
И се убедих на 100%. Просто си измислих някакво име и рожденна дата и я попитах за човека.
Разбрах, че е най - близкия ми човек, че еди какво си и еди що си...
Напомни ми за Божидара от Пиротска, но тази ме държа 2 часа и ми взе 50 лева за отделеното време.
Ако имате излишни 50 лева - похарчете ги другаде!

# 141
Мелиса,а ти защо си й дала пари при условие че ти е наговорила пълни лъжи,не си длъжна,както  не беше длъжна и да стоиш в тоя абсурдистан толкова време. newsm78

# 142
  • София
Аз пък се бях заблудила,че въпросната Мира е някоя друга,а не тази при която бях преди 3-4 години.Намерих в някакъв форум суперлативи за нея,писах,дадоха ми координати.Наговори ми куп глупости , хвърля боб,писа,води ме да си купя разни камъни.След време установих , че доволната клиентка и Мира са с един и същи мейл.жената умее да си прави реклама.До колкото си спомням я намерих в Розали.

# 143
Мелиса,а ти защо си й дала пари при условие че ти е наговорила пълни лъжи,не си длъжна,както  не беше длъжна и да стоиш в тоя абсурдистан толкова време. newsm78

Защото когато аз поема ангажимент към някого - го изпълнявам, цената беше определена още  предния ден в телефонен разговор - фиксирана.
Когато отидох тя ме предупреди, че ще се бави, че има за писане, смятане и чертане доста.
Това ме впечатли, защото няколко дни преди това бях при Ангел от Надежда и след точно 30 минути когато беше най интересно ми каза - това е за този път, довиждане.
Толкова ме натовари от сутринта тази жена, че целия ми ден след това беше ад.
Едва излезнах от дупката късно вечерта.
По много врачки ходих,много неща чух и видях, но след никоя не съм се чувствала толкова зле никога.Просто тази женица ме смаза емоционално.
Мисля, че приключих с втори сезон на врачките засега .
Иначе от Ангел съм доволна - без въпроси, без писаници и смятаници - човека ми взе един пръстен и започна да ми говори много впечатляващи неща.
Единствения минус при него беше фискираното време от 30 минути - 25 лева, това леко ме подразни, но той за нищо не сбърка.
Бях в Пловдив в сряда инцидентно и потърсих връзка с някоя от обявените в анкетата.
Единствено тази Виргиния каза, че може да ме вземе.
Отидохме,но още от вратата ми стана ясно, че нещо не е както трябва.На вратата пишеше Виргиния Митрова -психолог. Посрещна ме жена с огромно деколте, ноктопластика и удължена коса.Пак си записва дати, говори ми глупости да съм носела сол в църквата, подреди някакви карти и ми наговори куп фантасмагории.Там на 15-тата минута станах и си тръгнах срещу 30 лева.Това е и първата гледачка от която си изчаках търпеливо рестото от 10 лева, щото имах 2 по 20 в портмонето си.Горещо не я препоръчвам.
Да поясня и нещо друго след 4 месеца от старта по ходенето при подобни хора.
Когато през юни тръгнах при Стефка, Ина и т.н. никоя от тях не ми каза, че през октомври ще съм в развод.Което към днешна дата в моя живот вече е факт.
Единствено Стефка ми беше казала тогава, че трябва да се разделя с мъжа ми и да започна да правя нещо за себе си.Тогава ми се струваше абсурдно.Може би ако някоя ми беше казала, че ще се развеждам след 4 месеца -щях да я обявя за луда и да направя всичко възможно това да не се случи.Аз съм сигурна, че всички са виждали този развод, но не е трябвало да знам тогава, за да не тръгна да променям нещата.
Никога обаче няма да забравя думите на Маргарита от Варна - с този мъж ще си до края на живота си,никога няма да се разделиш с него.А в началото на тази седмица, когато й се обадих и й казах , че се развеждам тя ми каза - ами така ти е по съдба, ще се разделиш с този човек.
Със сигурност това ми беше последния разговор с нея.
Латина обаче беше толкова точна във всичко, което ми каза и първия, и втория път, че тази жена наравно със Стефка са моите фаворитки.
Латина взима 40 лева, но там си струва всяка стотинка.Жената седи и ме гледа и ми казва разликата в диоптъра на очилата ми, стойностите на кръвната ми захар, а за останалите неща ме изуми.
Не знам дали съм превърнала ходенето ми по такива места в колекциониране, но надявам се да съм поне мъничко полезна в тази тема.
Моите хора са това:
Стефка
Латина
Ина
Ангел
и леля Искра, която ме вбеси преди 3 дни, защото имахме уговорена среща, отидохме до там, тя си беше изключила телефона, бяхме пред тях и тя не отвори.
В сряда имам последна уговорка за сезона с Ани Лечева по скайп, ще пиша и след нея и после започвам да вярвам само на моята си глава и усещания  Hug

# 144
Аз пък се бях заблудила,че въпросната Мира е някоя друга,а не тази при която бях преди 3-4 години.Намерих в някакъв форум суперлативи за нея,писах,дадоха ми координати.Наговори ми куп глупости , хвърля боб,писа,води ме да си купя разни камъни.След време установих , че доволната клиентка и Мира са с един и същи мейл.жената умее да си прави реклама.До колкото си спомням я намерих в Розали.
Точно тази е, съвсем същата. Twisted Evil

# 145
Мелиса, първо, нека ти кажа, че искрено ти съчувствам за развода!  Hug
И много ти благодаря, че сподели за Мира! Hug  omm Аз се възползвах от консултациите и  преди време и също останах с неприятни впечатления. Освен че ми наговори куп ужасии, всичко звучеше много обидно за мен. Не ми се цитират нейни думи, изтрих всичко, но тя наистина ме обиждаше в отговора си.  Rage Тогава ми прозвуча много странно това- как така ясновидка ще обижда клиент, но реших, че може би защото е онлайн тази консултация, или нещо си е изтървала нервите...знам ли  newsm78 Нали все гледам да мисля позитивно- просто я забравих Peace
Затова сега ти благодаря, Мелиса- непознаваемостта на Мира  радва много моята душа! Laughing Hug
А на тебе желая сила, късмет и дано много хубави неща ти предстоят! babydust7

Последна редакция: нд, 07 окт 2012, 16:42 от akuma

# 146
Мелиса  изчисти си  пощата , писах ти на  лични.

# 147
Мелиса, първо, нека ти кажа, че искрено ти съчувствам за развода!  Hug
И много ти благодаря, че сподели за Мира! Hug  omm Аз се възползвах от консултациите и  преди време и също останах с неприятни впечатления. Освен че ми наговори куп ужасии, всичко звучеше много обидно за мен. Не ми се цитират нейни думи, изтрих всичко, но тя наистина ме обиждаше в отговора си.  Rage Тогава ми прозвуча много странно това- как така ясновидка ще обижда клиент, но реших, че може би защото е онлайн тази консултация, или нещо си е изтървала нервите...знам ли  newsm78 Нали все гледам да мисля позитивно- просто я забравих Peace
Затова сега ти благодаря, Мелиса- непознаваемостта на Мира  радва много моята душа! Laughing Hug
А на тебе желая сила, късмет и дано много хубави неща ти предстоят! babydust7
akuma, развода е по мое настояване, аз не съжалявам за нищо, всичко върви гладко без драми, циркове и истерии Hug
Въпросната Мира ми дрънкаше през цялото време как цял живот ще остана сама, че няма да имам повече мъж до себе си и само за 2014 година ми дрънкаше.Супер дразнеща, срещата ми беше в 9 сутринта и след това до 21 часа снощи бях в истерия, цял ден ревах и се чудих как можах да си причиня това.Няма такъв дявол като тази, просто няма, още ме боли главата от нея.
 ooooh!

# 148
Мелиса  изчисти си  пощата , писах ти на  лични.

Изчистих, пиши пак  Hug

# 149
Melisa а защо Латина ти взе 40 лева,да не е гледала и някой твой роднина по снимка,на мен ми взе 30 лева,и каза че по снимка ако гледа взима още 10 лева.А би ли ми казала ако искаш на лични какво ти е казала за развода и как,после ще ти обясня защо ме интересува

Общи условия

Активация на акаунт