Ясновидци/ Врачки-тема 13

• 229 619
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Момичета да докладвам за срещата днес по скайп с Емили
1.Скайпа ми прекъсваше постоянно  Tired
2.Имаше постоянен шум ,който много дразнеше ,но ...
3.Тя изобщо не се съобразява ,че ти си с време .
4.Много общо ,много мудно ,че аз си ги знам нещата и нищо ново не ми каза . Whistling
С една дума разочарована  TiredНищооооооооооооо !Имах още 10 мин.който ей така изгоряха  Thinkingбез да можем да се чуем  Crossing ArmsА много разчитах да каже как ще се развият нещата .Уви нищо !Продължавам да ви чета и следя ,дано намеря читава врачка  Thinking
Това е мое лично мнение с нищо никой не ангажирам просто го споделям с вас .
Лека вечер от мен !

# 151
Здравейте.Някой да е чувал за Насито от Варна кв.Владиславово.Гледала да кафе и разваляла магии.Моля ви за отзиви.

# 152
Здравейте ,

акума , ако не се лъжа някъде напред в темите на форума ти беше писала за въпросната Ташинка от село Конyш .
Аз имам номера и понеже обикаляйки да търся една друга ваша гледачка от друго ваше село в град Хасково ме напътиха първо при Ташинка от Конyш / значи я знаят и не само с това , че гледа а и че помага по различн начин /.
. Овен това на мен ми гледа , но понеже се хванах с друга от тази област както казах не съм питала лично Ташинка как ще ми помогне при даден проблем , но си спомням , че ми беше казала , че съм се yпътила при Хайрие от Боян Ботево и , че ще е за кратко нейната помощ .
Боги 1 , след като имаш колежка , която е била при Ташинка от Конyш и е доволна значи ти е разказала как гледа ? Аз ходих само веднъж / далече ми е иначе бих отишла отново/ и тази жена извади една тетрадка , на която записва името ти , навършените ти години и после започва да казва всички минали моменти , които помниш самата ти , след ясновидство в миналото се пренася в бъдещето на човека . Казва нещата с точни дати , назовава определени хора и места и т.н ... та с една дума в  яcновидството поне на мен в началото на лятото ми позна , а за това как помага не мога да кажа , понеже се хванах с друга и изглежда спокойствието и неща , в които ми помогна другата бяха за кратко , понеже отново и болестите и проблемите се връщат в моето семейство . За по-телефона незнам дали гледа , но сега като прочетох от вас , че имало възможност ще се свържа с нея и самата аз да попитам нещо . Друго нищо не мога да кажа на този етап , ако ти отидеш там боги1 ще чакаме да ни разкажеш ...
Поздрави на всички !

Zelenooka, тъй като за Хайрие тук имаше нажежен дебат-и то с пълно основание-писах много ясно и категорично преди време за въпросната.Ако се не лъжа, ти беше изключителна доволна от нея -да разбираме ли сега, че реалността е доказала, че тя всъщност не е разрешила проблемите ти  и след временно подобрение,нещата сега са отново зле?

# 153
Преди много години съм била при Боряна Тотева. Бях преди месец оперирана. Влизам и тя започва да обикаля около мен с една свещ. Намери купища други болести, но операцията не я видя, а аз съм рязана през целия корем. Когато я контрирах, че имам проблем в корема, тя ми каза :А не, операции не виждам, вие сте здрава, няма да имате операции... на вас не ви е писано да имате хирургична намеса." След това и показах, тя така се изплаши, че не поиска и пари да ми вземе. Та така. Тази жена продължава да лъже хората и правилно , че "Господарите ...." са я подгонили. #2gunfire

Да бе  Тотева единствената от този род, щях да й предоставя  огромна делва с мед, с който лично да я намажа съобразно съответната народна поговорка.
Истината е, че всъщност е нужен необятен  пчелин, тъй като тя определено има стотици посестрими във всеки гараж,храст или в чудна къща с джип отпред.

Последна редакция: нд, 07 окт 2012, 23:30 от ryannn

# 154
Мнение за Калия , спешно е.

# 155
  • София
За тази дама писали ли сме - http://qsnovidkatinka.hit.bg/

# 156
# 157
  • София

Много ми прилича на изтрития сайт на една маг Ели , спомням си ,че като си направи реклама тук и беше разкрита сайта изчезна .
http://www.mageli.ovo.bg     това беше.Понеже имам лични впечатления от нея от преди няколко години си я спомням прекрасно.

# 158
  • София

Много ми прилича на изтрития сайт на една маг Ели , спомням си ,че като си направи реклама тук и беше разкрита сайта изчезна .
http://www.mageli.ovo.bg     това беше.Понеже имам лични впечатления от нея от преди няколко години си я спомням прекрасно.

Положителни или отрицателни?

# 159
  • София

Положителни или отрицателни?
Традиционно шарлатански.Артистка , търсещ съчуствие за личните и драми и постоянно търсеща пари.Като кажеш нямам толкова намаля една нула.Като стане напечено сменя телефоните.

# 160
  • Sofia
Запис и от мен

# 161
 Hug  Здравейте,нали знаете ,че чета Whistling ?Искам само да ви кажа,че съм имала само един сайт,и не съм съм го закрила заради   вас ами защото нямам нужда от негo. Да ви се похваля имам си две прекрасни бебенца. Simple Smile  имах предвид че тези сайтове са на руската маг ели,ама пак казвам то много врачки много нещо бре ццц може да ви помогне жената !!!Ето това са и сайтовете :
 mag.eli.ru
  mag.eli.ovo
 ама това не съм аз ,съшата жена е от по горе .http://mysilistra.net/classifieds/6/56094/mag-eli-razwalqne-na-m … hni-korekcii.html
  http://www.mageli.ucoz.net/
  Много маг Елита,то бол бе.И само да допълня ,че посочения телефон в списака ви не е верен,поне не е мой,а и аз не се занимавам с ясновидство имам прекрасни бебчета и ми е през оная работа да гледам на тоя и ония.Останете си с здраве,маг Ели не съществува отдавна поне Шуменската.Тя живее  отдавна  доста далеч от България

Последна редакция: пн, 08 окт 2012, 14:19 от m.Eli

# 162
Чета, чета, чета и недоумявам..............?!?!?!?!

Как може тази жена маг Ели, която аз лично бях свидетел как всички разобличихме във форума преди време, че пише под различни никове...тя се появява отново тук и то само с какъв пост.

Нямам за щастие лични впечатления от тази ''ясновидка'', но се потресена за втори път от наглостта ѝ, острия език и тоталната безкруполност!!!

След като пише: ''и ми е през оная работа да гледам на тоя и ония''...какво остава аз да изкоментирам след това.

Наистина нямам думи!!!!!!!!!!

# 163
Не мисля,че нещо лошо съм написала.А и не сте ме изобличили в нищо.Нямам намерение нито да заставам под различни никове ,нито да се занимавам с глупости.И ти скъпа ми писала по горе не си тази която ще ми казва какво да правя:имам предвид дали да влизам в форума или не!!!
 Това си е моя работа ,аз също съм човек..Не влизам в графа врачки вече.Не не знам на какво се възмощаваш?Пиши ми ,нещо обида ли казах какво?

# 164
  • София
Току що разбрах за една много добра ясновидка в Хиподрума. Ани са казва , жена на около 55 г. На една моя позната е познала всичко. Не е известна, но полицията работела с нея  Thinking Моята позната обеща да вземе телефона на жената, за да ходя и аз. Дано не ме забрави и да отида при проверена жена, нещо което й  е казала става в момента и  аз го знам.  Стискайте палци да ми дадат номера. Ако някой знае нещо за тази жена или пък е писано вече, нека ми пише на лични, защото съм много заинтригувана.

Общи условия

Активация на акаунт