Ясновидци/ Врачки-тема 13

• 229 627
  • 735
  •   2
Отговори
# 165
Знаете ли надеждна гадателка от Плевен или района?

# 166
..... защото съм много заинтригувана.
И аз, и аз.
Питай дали няма против да й постнеш номера. Ако има, моля те дай го на лични.
Благодаря и успех!

# 167
  • София
..... защото съм много заинтригувана.
И аз, и аз.
Питай дали няма против да й постнеш номера. Ако има, моля те дай го на лични.
Благодаря и успех!

Момичета, и аз съм заинтересувана от въпросната Ани защото ми е наблизо. Ще помоля и аз на лични, ако не е удобно да се пуска.

# 168
Моля за телефон на Ани от Хиподрума благодаря.

# 169
Не мисля,че нещо лошо съм написала.А и не сте ме изобличили в нищо.Нямам намерение нито да заставам под различни никове ,нито да се занимавам с глупости.И ти скъпа ми писала по горе не си тази която ще ми казва какво да правя:имам предвид дали да влизам в форума или не!!!
 Това си е моя работа ,аз също съм човек..Не влизам в графа врачки вече.Не не знам на какво се възмощаваш?Пиши ми ,нещо обида ли казах какво?
Не бих се консултирала с човек пишещ толкова елементарно и нискоинтелигентно.
Ужас, ако такъв човек помага на други , тази жена има нужда от ..........

# 170
Не мисля,че нещо лошо съм написала.А и не сте ме изобличили в нищо.Нямам намерение нито да заставам под различни никове ,нито да се занимавам с глупости.И ти скъпа ми писала по горе не си тази която ще ми казва какво да правя:имам предвид дали да влизам в форума или не!!!
 Това си е моя работа ,аз също съм човек..Не влизам в графа врачки вече.Не не знам на какво се възмощаваш?Пиши ми ,нещо обида ли казах какво?

Маг Ели, а можете ли да препоръчате Вие, като бивша ясновидка или астроложка (не знам), някоя Ваша колежка, която според Вас има способности и можем да й се доверим!  Rolling Eyes

# 171
  • София
аз не се занимавам с ясновидство имам прекрасни бебчета и ми е през оная работа да гледам на тоя и ония.Останете си с здраве,маг Ели не съществува отдавна поне Шуменската.Тя живее  отдавна  доста далеч от България
[/quote]
===================================================================
Чета и недоумявам, как може една млада жена , майка на на две деца да се държи по такъв недостоен, циничен и арогантен начин в интернет пространството???
Онемях, когато прочетох коментари ви, m.Eli

# 172
  • София
Hug  Здравейте,нали знаете ,че чета Whistling ?Искам само да ви кажа,че съм имала само един сайт,и не съм съм го закрила заради   вас ами защото нямам нужда от негo. Да ви се похваля имам си две прекрасни бебенца. Simple Smile  имах предвид че тези сайтове са на руската маг ели,ама пак казвам то много врачки много нещо бре ццц може да ви помогне жената !!!Ето това са и сайтовете :
 mag.eli.ru
  mag.eli.ovo
 ама това не съм аз ,съшата жена е от по горе .http://mysilistra.net/classifieds/6/56094/mag-eli-razwalqne-na-m … hni-korekcii.html
  http://www.mageli.ucoz.net/
  Много маг Елита,то бол бе.И само да допълня ,че посочения телефон в списака ви не е верен,поне не е мой,а и аз не се занимавам с ясновидство имам прекрасни бебчета и ми е през оная работа да гледам на тоя и ония.Останете си с здраве,маг Ели не съществува отдавна поне Шуменската.Тя живее  отдавна  доста далеч от България

Поне си чети обявите дето пускаш .В  първият линк за допълнителна информация е посочен сайтът Допълнителна информация за контакти: http://www.mageli.ovo.bg/
и като си българка защо ли мейла ти е E-mail: mag.eli@yandex.ru
Може да сме доверчиви всички тук,но чак пък толкова...........

# 173
За съжаление истинските ясновидци са голяма рядкост. Обикновено са скромни и чисти. С такива като госпожата горе е пълно в сайтове, вестници и рекламни карета...
Препоръчвам Ви варненката Слава.Самата аз търся  нейните координати. В голяма беда съм ходила преди време. Рядко ходя на такива места. Чувала съм, че това е пробив в биополето ни, но понякога се налага ....

# 174
 Хора , обадете са на тази Ташинка от Конyш , нищо не гyбите и телефона и не е инпулсен, няма да ви каже дори цена за разговора и въпросите ви .Вижте какво ще ви каже тя по телефона и после да коментираме тук . Смятам , че ще има доста изненадани ... при това само по телефона . Още важи офертата ми за съвместно пътуване до въпросната дама , за сега станахме две , може да включим още двама Simple Smile 

# 175
Hug  Здравейте,нали знаете ,че чета Whistling ?Искам само да ви кажа,че съм имала само един сайт,и не съм съм го закрила заради   вас ами защото нямам нужда от негo. Да ви се похваля имам си две прекрасни бебенца. Simple Smile  имах предвид че тези сайтове са на руската маг ели,ама пак казвам то много врачки много нещо бре ццц може да ви помогне жената !!!Ето това са и сайтовете :
 mag.eli.ru
  mag.eli.ovo
 ама това не съм аз ,съшата жена е от по горе .http://mysilistra.net/classifieds/6/56094/mag-eli-razwalqne-na-m … hni-korekcii.html
  http://www.mageli.ucoz.net/
  Много маг Елита,то бол бе.И само да допълня ,че посочения телефон в списака ви не е верен,поне не е мой,а и аз не се занимавам с ясновидство имам прекрасни бебчета и ми е през оная работа да гледам на тоя и ония.Останете си с здраве,маг Ели не съществува отдавна поне Шуменската.Тя живее  отдавна  доста далеч от България

Поне си чети обявите дето пускаш .В  първият линк за допълнителна информация е посочен сайтът Допълнителна информация за контакти: http://www.mageli.ovo.bg/
и като си българка защо ли мейла ти е E-mail: mag.eli@yandex.ru
Може да сме доверчиви всички тук,но чак пък толкова...........
  Първо не съм блондинка,и не съм от Руски произход,тези емейли и сайтове не са мои.Тази която цитирате е рускиня и можете да се свържете с нея и да се уверите.Не знам дали четете изобщо,но аз не се занимавам вече с ясновидство отдавна.Явно болката  и страданието на мнозина от вас не са достатъчни,и затова мазохистично продължавате да се занимавате с различни врачки и баячки.Не мога да ви препоръчам никои(я) ,но сте издействали супер списък.Единствена леля Искра заслужава уважение.Е дами,оставям ви да си търсете истината някъде там.........

# 176
ЛС от въпросната Маг Ели, в отговор на поста ми в темата:

Изпратено до: ani27 : Пон., 08 Окт. 2012, 21:04 »
« Отговорили сте на това съобщение, или сте го препратили. »

Ти имаш нужда от психиатър не ми пиши с недомлъвки.Не се заяждай с мен.Търси жено,търси ,че не останаха врачки.Как може да си давате парите по врачки ?деца нямате ли?

без коментар ooooh! Whistling

# 177
Момичета, просто не й четете постовете. Не заслужава да се ядосваме заради нея  Peace

# 178
 newsm10 newsm10
Момичета, просто не й четете постовете. Не заслужава да се ядосваме заради нея  Peace

# 179
Хора , обадете са на тази Ташинка от Конyш , нищо не гyбите и телефона и не е инпулсен, няма да ви каже дори цена за разговора и въпросите ви .Вижте какво ще ви каже тя по телефона и после да коментираме тук . Смятам , че ще има доста изненадани ... при това само по телефона . Още важи офертата ми за съвместно пътуване до въпросната дама , за сега станахме две , може да включим още двама Simple Smile 
Кога мислите да пътувате и от къде тръгвате?
Аз мога да тръгна също с кола и да взема някой, просто не мога да пътувам в кола, ако някой друг кара, а определено не ми се пътува сама Peace

Общи условия

Активация на акаунт