Ясновидци/ Врачки-тема 13

• 231 508
  • 735
  •   2
Отговори
# 195
Здравейте, да се включа и аз за Ташинка.
Преди около 3 часа се чухме по телефона, много мила жена. Още като вдигна телефона започна да казва някой неща, без даже да съм задала въпрос. С добри впечатления останах, сега да видим за бъдещето дали ще познае. Иначе и на мен ми предложи да изпратя снимка за да станат нещата по-бързо, попитах я за пари, тя каза , че не го прави заради парите и няма такса.

# 196
Странно,как така само на мен никоя не иска да ми каже нищо по телефона?
Леля Искра направо си ми затвори телефона,след като я помолих да я питам нещо...

# 197
Здравейте !Може ли и на мен тел на Ташинка на л.п ?Много благодаря !!!  bouquet

# 198
Странно е това, че Ташинка ви е казала, че няма тарифа и че не взема пари  newsm78 Аз я попитах колко ще ми струва нещото, щото и аз не знам какво е всъщност и тя ми каза - 45-50 лв, не повече, но все пак зависело от това, какво всъщност ще се наложи да праща. А за това, че не гледа по телефона е пълна лъжа. На мен щом ми вдигна с това започнах - дали ще ми отдели 5-10 минутки и без да се замисля, жената каза - ама разбира се, щом сте от далече, питайте. Телефонният и номер, че имам много питания на лични - 0887633721. Успех на всички !   bouquet

# 199
Ами,хубаво,радвам се,че ви гледа по телефона.Явно аз не съм от късметлийките.

# 200
Публикувам  снощното последно засега разкритие на Боряна Тотева-''Скенера'' в ''Господари на ефира''.

Репортажът е култов, репортерът надмина себе си при разговора с Тотева.

''Господари''-те са се заканили, че ще я намират навсякъде, докато не спре да практикува измамническата си дейност.

Гледайте. Simple Smile

http://vbox7.com/play:c8c6727dbd

# 201
  • София
Здравейте!!! Току що се регистрирах в този форум, чела съм ваши отговори на въпроси, които са ме вълнували...и реших да ви питам и аз нещо.... Става въпрос за прословутата гледачка от Рудозем  Адриана Миронова. Някои от вас възползвали ли са се от способностите й? Какво ще кажете? Познава ли?

За нея казват,че е много добра в магиите и заклинанията. Вика духове на мъртви. Аз не съм ходила при Адриана, но съм чула доста хубавои отзиви за нея. Тя е транссексуална. Сменен пол. Атрактивна.

# 202
  • София
Здравейте момичета,  мисля да се пробвам по телефона с тази Ташинка следобяд или утре /когато съм сама/ , но  ако ми каже и на мен че трябва да ми даде нещо не мисля да ходя или да пращам снимки.
Ако се свържа ше пиша какво е станало.

Успешен ден !

# 203
  • София

Ако се свържа ше пиша какво е станало.

Успешен ден !

Пиши, че е интересно тези дни Simple Smile

# 204
Искам да попитам има ли някоя която е доволна от Ники Узунов.В смисъл прогнозите му да са се сбъднали.Не ви ли се струва че дава прекалено оптимистични отговори.Моля ви ако някой има реален резултат да пише.Аз  ще споделя опита си със Сирма.Категорично не съм доволна.Изпрати ми материали, за които поиска 200лв - резултат никакъв.Леля Искра определено има дарба.По телефона ми каза два пъти едно и също.Моля ви пишете.

# 205
Ташинка и на мен ми каза 40-50лв за да ми изпрати по пощата нещо.Струва ли си, след като нещата на Сирма не помогнаха.Какво мислите вие.

# 206
И аз също се чудя много за тези неща ... Опарих се преди време, но само с 130 лв., нямаше ефект. На мен Ташинка ми каза колкото аз преценя.

# 207
Искам да попитам всички, които са се свързали с Ташинка, освен че иска да и се праща снимка, как се ориентира в ситуацията? Отговорите й съвпадат ли с нещата казани ви от други? Въобще, как е с познаваемостта, до колкото може да се каже на този етап?

# 208
При мен лично, както вече казах, преди даже да си задам въпроса започна да ми говори. Като прогнозата е същата като на другите, с които съм се консултирала. За сроковете има разминаване. За познаваемост не мога да коментирам....

# 209
Кои други имате предвид.Бихте ли споделили.

Общи условия

Активация на акаунт