Ясновидци/ Врачки-тема 13

• 227 690
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Кои други имате предвид.Бихте ли споделили.
Питах по принцип, защото повечето тук са се консултирали с доста хора. Аз например съм говорила с Ани Лечева, Н. Узунов, леля Искра и Емилия. Прогнозите на всички са еднакви, само като срокове са различни. Сега се чудя дали да се обадя на Ташинка и затова питах спрямо прогнозите на другите с които всяка се е консултирала, как се ориентира тя. lindzi_ благодаря ти за бързия отговор.
Желая успех и хубав ден на всички!  bouquet

# 211
  • Sofia
Здравейте, дами. Включвам се за първи път, но досега изчетох всички теми, проведох няколко срещи и вече мога да споделя опита, впечатленията си и да изразя мнение за контактите, които имах.

Ина – нищо конкретно нито за минало, нито за настояще. Опита се да даде насока и тенденция, съвет за бъдещи действия, които да се предприемат, на кого да разчитам и как да постъпя. Не се е случило още нищо от това, което прогнозира, но и срок не ми даде. Умерено доволна бих била, ако има познаваемост за бъдещето.
Цецка от Надежда – нищо конкретно, опита да ме поразпита, за да се ориентира какво очаквам да чуя, каза хубави неща на карти, хубави на кафе, даде срок 2-3 месеца. Много позитивна. Умерено доволна съм.
Леля Искра - позна 2 основни неща от миналото, без да пита нищо. Каза още поне 2 месеца без развитие, ще има новини най-рано ноември, даже към Коледа. Порази ме с точността на миналите събития като факти и време на случване. Като познаваемост  за бъдещето – ще знам към края на годината. Много съм доволна.
Леля Веска от женски пазар– много хубави неща видя и на карти и на таро. Даде удивително скорошно случване – ден, седмица, най-много месец. Иначе не бих казала, че нещо ме изненада и позна с точност... Месеца мина, но нищо не се случи. Самата жена е мила и много позитивна.
Мира  от София– нумерология, боб - нищо, много голямо нищо. Наистина говори много, но ако приблизително се познават значенията и символиката на цифрите, няма никакъв проблем и всеки сам да си направи нейната прогноза, само че тя умее да говори пространно и да се изразява.  Бобът – първо хвърляне с намисляне на желание – отговор „не”. Оставяме го да си „почине”. Второ хвърляне за същото желание – отговор „да, но много трудно” ?!?!?!? Е, кое е истинския отговор? Аз не разбрах... А си иска доста сериозна сума за всичките нищотии, които изприказва  ooooh! НЕ ХОДЕТЕ И НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И ПАРИТЕ ПРИ НЕЯ.  Забелязах, че има доста гласове в класацията. Предполагам, че сама си ги гласува. Твърдо не препоръчвам да се ходи при нея и 100% споделям мнението на Melissa 77   bouquet.
Ани от Пловдив - минало и настояще, отношения и характери описа много точно. Даде прогноза за случване с начало средата на октомври и апогей януари 2013 – описа го като процес. Права е.  Доволна съм и от разговора и от отношението. За сбъдването, ще трябва да почакам.
Пепа от  Хаджи Димитър – описа с 90% точност здравословни проблеми, за всеки един от семейството даде 100 % факти от настояще с голяма точност. В прогнозите включи и детайли, но и тя каза, че след Нова година ще има развитие. Тя ми е абсолютен фаворит до момента. Вярно е, че се чака, но има за какво.
Латина – говори вярно за здравословни проблеми. За това наистина я бива. Видя факти от настоящето. За прогнозата не знам какво да кажа – не ми се струва вероятна нейната, но само бъдещето ще покаже. И срок не ми даде. Малко така поизмислено май беше. Не съм особено доволна...
Eмилия – Разби ме 100% съвпадение на прогнозата, с тази на Пепа!!! Дори детайлите, които ми даде съвпадаха. В един момент мислех, че тя е от другата страна. Много ми хареса контакта с нея – позитивна, внимателна, помага със съвети. Много съм доволна.
Марина  от  „Графа”– много забавно и артистично описа хората около мен с невероятна точност. Прогноза за сбъдване на събитието, за което питах - около и след Нова година. Дава съвети и насоки. Излязох заредена с положителна енергия от срещата. Много съм доволна.

Дано съм ви била полезна. Просто наистина искам да ви обърна внимание за Мира... голямо разочарование, не се лъжете и не ходете. Хубав ден на всички!

# 212
pomber поздравявам те и благодаря за прекрасния пост!

Ето такива публикации обичам- с подробна и точна информация.

Посетила съм някои от ясновидките, които си изброила. И мнението ми се припокрива с твоето. Simple Smile

# 213
  • София
Здравейте Simple Smile
по повод на Ташинка: вчера говорих с нея  за едно много важно нещо и тя ми предрече, че ще стани със срок /което са ми казвали и леля Искра, и Стефка/, но от това важно нещо произтичат в главата ми куп въпрос, защото наистина е важно и отговорно. И днес й звъня пак : казвам й , че много съм се развълнувала от отговора й и оттам съм си задала много въпрос, след което й описвам ситуацията и та каза, че ме разбира много правилно и са започна леа, таела в селото, казвам, че ми е почти невъзможно, а вече много не ми се хода, но не пак ела, нещата, казва ще станат, ама ти е заключен късмета, ще станат , ама бавно и пет пъти така, пак й казвам, че не мога да дойда, тя ела в неделя , направо не знам... Искала да ме види, да ме усети, очи в очи, и т.н., и т.н. , после съм щяла дай  кажа и така, Не знам какво правя. Апел към тези , които са решили да ходя, моля пишете или на лични ми патете мнение за жената, защото наистина ме тревожат 3 неща за бъдещето и живота ми и не искам да ходя за кеф по врачки, а наистина някой ако може да ми помогне с решение или със способности за виждане на бъдещето.
Извинявам се за дългия пост, но вчера нищо за ходене, а днес ела , та ела тука.

# 214
И аз на свой ред импулсивно се обадих преди малко на новата ''звезда''- Ташинка.

Жената вдигна веднага. Каза ми, че не иска пари за гледане по телефона. Аз обаче настоях да ми продиктува адрес и ще ѝ пратя десет лева от уважение. Не ми е било удобно никога да ми гледат без пари, позволявала съм си го единствено със Сирма. Simple Smile

Ташинка е мила жена, говори сравнително добре като за цигнака. На мен не ми предложи да пращам неща, за да ми изпрати след това тя материали. Вероятно и защото случаят ми е по-различен, става въпрос за бизнес.

Относно самото гледане...Аз започнах с конкретните въпроси. Тя не ме подпита за абсолютно нищо. Отговаря бързо и конкретно. Доколко е права, времето ще покаже. По основния ми въпрос- потвърди  това, което ми казват всички други до момента. Срокът, който даде ми е много съмнителен- още тази година, даже в края на следващия месец...Според това няма как да се случи, но ще изчакам все пак да видя и ще пиша отново, след като мине посочения от нея период.

По другите ми въпроси, отговаряше учудващо конкретно. Каза ми за две фирмени сделки точно на кои дати ще се случат през следващата година. Мноооого смело от нейна страна. И тези ѝ срокове ми се сториха леко фантасмагорично, но ще видим. Simple Smile

# 215
Искам да споделя още нещо...

Днес за първи път звъннах на лела Искра. Исках да ми обясни къде да ѝ изпратя пари и след това да се разберем да ми гледа по телефона.

Жената беше толкова мила и любезна, не съм усетила в друга ясновидка досега такава човещина. Усетих, че е искрена. Каза ми, че няма проблем още утре да ми гледа, пък аз да пратя пари след това. Можело и да не остана доволна, така че да не бързам да ѝ ги пращам предварително. Каза, че не е върнала никого, който я е потърсил за помощ.

Наистина много добро впечатление ми направи от чисто човешката гледнаточка! Защото не само истинските ясновидци, но и истинските хора са кът в днешно време!!!

# 216
  • София
И аз на свой ред импулсивно се обадих преди малко на новата ''звезда''- Ташинка.

И аз й предложих нещо по пощата, но тя не та не. Сега не знам какво да правя, защото определено е нова звезда. А как разбра, че е циганка?

# 217

И аз й предложих нещо по пощата, но тя не та не. Сега не знам какво да правя, защото определено е нова звезда. А как разбра, че е циганка?

Виждахме се преди време  с нея лично.Циганка е , наистина и живее в циганската махала.Не че точно това  е от значение в случая.

# 218
Аз също предложих да пратя пари на Ташинка, но тя отказа.

# 219
Да добавя още нещо за Ташинка. Вчера като говорихме по телефона, споменах , че с човека за когото питам сме прекратили връзката си преди година и полувина, тя ме поправи и каза, че е година и 7 месеца. Като се замислих наистина са толкова

# 220
  • София
Да добавя още нещо за Ташинка. Вчера като говорихме по телефона, споменах , че с човека за когото питам сме прекратили връзката си преди година и полувина, тя ме поправи и каза, че е година и 7 месеца. Като се замислих наистина са толкова

А колко е точно времето?

# 221
Добавих го в коментара тъй като забравих да го напиша, още веднъж , точно е

# 222
Хайде и аз се обадих. Говори ми по телефона някои неща, но настоя и аз да ходя при нея. Сега почвам да мисля върху нещата, защото каза едни които веднага се сетих какво би могло да е, но другите трябва да помисля...Даде ми една кратка прогноза за ноември, ще видя.
Така че ако се организирате, бройте ме и мен, да видим.
Дори ако искате, може и с рейс да отидем, просто да сме си компания. Аз кола имам, ама още съм нов шофьор и не знам къде е това село, не познавам пътя, за да карам.

# 223
А някой от Пловдив дали има?

# 224
Аз в събота или неделя ще пътувам до тази Ташинка с още една две дами от форума, мога да взема още една с мен, ако има желание  Peace
Чакам само да се доуточниме кой ден ще ходиме
Искам да тръгнем рано ... около 9, за да можем да се приберем и навреме след това

Общи условия

Активация на акаунт