Ясновидци/ Врачки-тема 13

• 227 585
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
  • София близо до Витоша
Знаете ли как се казва ясновидеца при "Специалистите"

# 331
  • София
Знаете ли как се казва ясновидеца при "Специалистите"

Какви са тези специалисти? Sad

# 332
  • София близо до Витоша
В предаването Специалистите по Нова тв има гледач - ясновидец , които много познавал?

# 333
  • София
В предаването Специалистите по Нова тв има гледач - ясновидец , които много познавал?

кога го дават това предаване ?

# 334
Дават Латина по тв в момента по Нова! Peace

# 335
  • София близо до Витоша

кога го дават това предаване ?

в момента

# 336
Здравейте , нова съм във  форума  но  ви чета  отдавна.Много  от  посочените  по  горе  съм  ги  обиколила  , но  за  жалост  не  съм  намерила  помощ  все  още  .С Ники  Узунов  преди  няколко  дни  говорих  по  скайп   ,човека  позна  точно  проблемите  ми   описа  ситуации  и  т н  на  зададен въпрос   -ми  отговори  конкретно  че  нещата  ще се  случат   след  2-3  дни  /може  би  е  видял  месеци/  но  не е  случиха.При  Латина  също  съм била  преди  2  седмици  --жената  всичко  позна  за  миналото  и  настоящето  , за  бъдещето  каза  някой  неща  но   още  сроковете  не са  дошли  така  че не мога  да  споделя.
Вчера  реших да  посетя  Ташинка   от  Конуш  ,аз  съм  от  много  далече  от  другия  край  на  България  , но след  разговор  с нея  по  тел  ми  каза  да   отида в Конуш.
За  познаваемост  -да   жената  много  познава  , много  мила  приветлива   любезна  , каза  някой  неща     ссега  ще  видим  какво  ще  стане   даде  срок  до  3-4  дена  или  до  седмица   нещата  да се  оправят и  променят.
Ами  като  мине  този  срок  и   има  промяна  ще  ви  пиша  .
Имаше  и  хора  , чакахме  малко   ,  но као си  тръгнал  от  другия  край на  България    ще  чакаи  колкото  е  необходимо.
Това е  за сега  .
Желая  ви  късмет  и разрешаване на  проблемите  ви.

# 337
  • София

За кой  ясновидец става въпрос, че го хвана преди 10 минути?

# 338
  • София близо до Витоша
Намерих го Оперния певец Иван Рушев се казва  Rolling Eyes

# 339
Намерих го Оперния певец Иван Рушев се казва  Rolling Eyes
Много пъти сме коментирали медийните ясновидци, не си хабете времето, нервите и парите с такива!!!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=474142.1005

Последна редакция: сб, 13 окт 2012, 12:47 от kateto1980

# 340
Здравейте, нова съм във форума. Запис Simple Smile .

# 341
  • София
Дават Латина по тв в момента по Нова! Peace
Какво е говорили, че го испуснах? Има ли го предаването он-лайн, че нещо не го намирам аз?

# 342
  • София близо до Витоша
Да, стана ми интересно защо му правят голяма реклама вече второ предаване , а ето защо , нявсякъде пише че е шарлатанин . Никъде хубави отзиви за него .

# 343
# 344
И аз звъннах на Ташинка  Mr. Green
Не си губете времето!

Сподели малко повече,моля,за да е полезен поста ти! Peace Дали жената изненадана от неочакваната популярност не е решила да си изкара малко повече парички...?

Аз отдавна не вярвам в т.нар. врачки, всичките ми са тип маг Тотева, която разобличиха публично по Нова тв. И с нея съм имала вземане - даване впрочем.
Преди около една година ходих системно из страната, въртях телефони...обиколих къде що има "светила".
И знаете ли - никой нищо не позна! Ни Ани, ни Теменужка, ни Ники Узунов, ни онзи от Шумен с тарото, ни Стефка, ни леля ви Искра, ни ходжата от Айтос,  никой от тукашните величия!
Винаги когато ходя, избягвам да давам информация за себе си. Сравнително хубава жена съм, макар и вече не толкова млада, и съм се наслушала на най- различни версии за живота ми!!! Някои се докосваха до проблема ми, други ми говореха за здравословното ми състояние, трети за семейството ми, четвърти даваха срокове на изпълнение за онова, което много исках тогава.
Нищо не се случи! Животът ми придоби съвсем различен развой!
Ташинка, новата звезда ме изкара безработна (на две места работя) и предрече път в чужбина (имам жилище тук, устроих се), не видя мъж около мене     (имам сравнително добра връзка)! Не знам как е въртяла зеленоока, нито как протича на живо сеанса. При мене по телефона това са резултатите!
Казвала съм Ви и друг път - пълен бойкот на онези, които печелят от хорското нещастие!

Общи условия

Активация на акаунт