Ясновидци/ Врачки-тема 13

• 227 587
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте.
Наскоро разговарях по телефона  със Сирма - беше много любезна, действително позна някои неща, каза, че можела да ми помогне - 150 лв. общо за разваляне, защита и заздравяване, поиска 2 снимки по e-mail, а до към 2 седмици нещата би трябвало да се оправят.
Преди няколко дни говорих и с Ташинка - действително ми се стори мила жена, на мен също ми каза да отида при нея, щяла да ми помогне и след 1 седмица всичко щяло да е ОК, ако ли не отида можело да изпратя по пощата или с куриер дрехи и снимки, тя си знаела какво ще прави, само след това да я държа в течение. Поиска 70 лв. - не били за нея, а за някой друг, с когото работела, а за нея - 10-20 лв., колкото аз преценя.

# 346
Мисля, че това са едни много сериозни пари, които може да се инвестират в хубави неща, а не да се създава висок стандарт на живот на някакви посредствени хорица, които спекулират с нас.
Истинските феномени са скромни и нямат тарифи.
Поради тази причина издирвам Слава от Варна.

# 347
Това, че Ташинка дава нещата да ги работи друг и парите били за него ми се струва много, ама много странно.

Защо не даде директна връзка към този някоj друг. И как така хората ще се доверяваме на някой, който не знаем кой е и какво може...

Странна работа...

# 348
И аз звъннах на Ташинка  Mr. Green
Не си губете времето!

Сподели малко повече,моля,за да е полезен поста ти! Peace Дали жената изненадана от неочакваната популярност не е решила да си изкара малко повече парички...?

Аз отдавна не вярвам в т.нар. врачки, всичките ми са тип маг Тотева, която разобличиха публично по Нова тв. И с нея съм имала вземане - даване впрочем.
Преди около една година ходих системно из страната, въртях телефони...обиколих къде що има "светила".
И знаете ли - никой нищо не позна! Ни Ани, ни Теменужка, ни Ники Узунов, ни онзи от Шумен с тарото, ни Стефка, ни леля ви Искра, ни ходжата от Айтос,  никой от тукашните величия!
Винаги когато ходя, избягвам да давам информация за себе си. Сравнително хубава жена съм, макар и вече не толкова млада, и съм се наслушала на най- различни версии за живота ми!!! Някои се докосваха до проблема ми, други ми говореха за здравословното ми състояние, трети за семейството ми, четвърти даваха срокове на изпълнение за онова, което много исках тогава.
Нищо не се случи! Животът ми придоби съвсем различен развой!
Ташинка, новата звезда ме изкара безработна (на две места работя) и предрече път в чужбина (имам жилище тук, устроих се), не видя мъж около мене     (имам сравнително добра връзка)! Не знам как е въртяла зеленоока, нито как протича на живо сеанса. При мене по телефона това са резултатите!
Казвала съм Ви и друг път - пълен бойкот на онези, които печелят от хорското нещастие!

Аз също нямам кой знае каква вяра в тези работи,но смятам че при вас няма познаваемост защото вие предварително си блокирате био полето с недоверие,неверие и т.н. Те няма как да видят ако вие не искате те да го направят,а вие вътрешно изглежда наистина или не искате или от неверие си го блокирате.Има и друга крайност пък към тези които лапат като шарани направо и дават пари наляво и надясно-гадателките усещат кои ще са лесни и ще им се вържат,те го виждат в биополето и съответно от тях искат пари за разваляне на магии  или подобряване на живота.Защото тези хора обаждайки се вече сами го мислят че имат или магия или нещо странично и ясновидките го виждат,но виждат не реалното нещо а това което сами сте си създали,  и започва изнудване. Дано съм била ясна

# 349
  • София
ekaterina II , много ясно си го написала.
Ето, и на мен Ташинка отказва да каже за какво иска 90.00лв. и какво ще получа!!!
На този етап гледа спокойно на  нещата, в очакване съм и задължително ще споделя!  Simple Smile

# 350
 Обещах ви да пиша след срещата си на живо с Ташина .
Както и по телефона , така и на живо се оказа, че тя познава . Казвам  ,защото изля цялото ми минало , дори говореше с много близки дни като да речем от миналата седмица.
По въпроса с въртенето да, и на мен ми се случи и на другите хора с мен също / бяхме 4-ма човека / Та от нас 4-мата само единия го завъртя онази сила напълно , мен само поиска да ме обърне към едно цвете , което беше от лявата ми страна .
Общо взето всичко протича нормално и не претупва нещата , отделя ти достатъчно време дори за въпроси .
Колкото до помоща и става по следния начин - захар , сол , вода от 7 чешми , кaтинар ...
Бае нещо жената и това е всичко . Няма такси не иска нищо . Аз лично и оставих 20лв.
Даде ми дори срокове , от които най-ранния е в петък , така че ще мога да разбера доста скоро дали става за помагане или не .
Попитах я какви са тези неща , за които се говори тук , че изработва друг човек , а тя каза, че не са за всички , само за най-нуждаещите и са пожелание . Каза също , че нейната помощ е достатъчна , но някъде искат хората други неща . Не разбрах какво има предвид ''други неща'' ...
Правилно е описана като мила и добронамерена , честна жена е . Щом видя , че брат ми почина обесвайки се нямаше и съмнение във всичко останало , което ми каза. С мен хората също останаха доволни / относно ясновидските и способности / , за другото вече напрад във времето .

# 351
  • София
Колкото до помоща и става по следния начин - захар , сол , вода от 7 чешми , кaтинар ...
Бае нещо жената и това е всичко . Няма такси не иска нищо ."

Интересно!  Simple Smile
На мен нищо не ми иска,  а пък ще ми изпрати нещо, когато аз й изпратя 90.00 лв.!!!
А ето, че на други не искала пари......даже ги завърта!!! Чудно!

# 352
  • София
Обещах ви да пиша след срещата си на живо с Ташина .
Както и по телефона , така и на живо се оказа, че тя познава . Казвам  ,защото изля цялото ми минало , дори говореше с много близки дни като да речем от миналата седмица.
По въпроса с въртенето да, и на мен ми се случи и на другите хора с мен също / бяхме 4-ма човека / Та от нас 4-мата само единия го завъртя онази сила напълно , мен само поиска да ме обърне към едно цвете , което беше от лявата ми страна .
Общо взето всичко протича нормално и не претупва нещата , отделя ти достатъчно време дори за въпроси .
Бае нещо жената и това е всичко . Няма такси не иска нищо . Аз лично и оставих 20лв.
Даде ми дори срокове , от които най-ранния е в петък , така че ще мога да разбера доста скоро дали става за помагане или не .
Попитах я какви са тези неща , за които се говори тук , че изработва друг човек , а тя каза, че не са за всички , само за най-нуждаещите и са пожелание . Каза също , че нейната помощ е достатъчна , но някъде искат хората други неща . Не разбрах какво има предвид ''други неща'' ...
Правилно е описана като мила и добронамерена , честна жена е . Щом видя , че брат ми почина обесвайки се нямаше и съмнение във всичко останало , което ми каза. С мен хората също останаха доволни / относно ясновидските и способности / , за другото вече напрад във времето .

А тези сол, захар, вода от 7 чешми и катинар ти ли си ги носиш или тя ти ги дава? Какво прави с тях? Интересно ми е да споделиш и за катинара каква функция има, защото познавам жена в София която прави катинари, циганка е.  В моя разговор с Ташинка тя директно ми каза, че трябва да отида и да се направят някакви неща за изчистване, които ще струват 70 лв не за нея, а за друг човек. Аз не съм искала от нея друго, и ако ейната помощ е достатъчна, защо трябва да дава на друг да прави нещо? Много противоречия, много нещо...

# 353
Здравейте дами,
Преди доста години /около 30/ моя позната беше ходила при някаква жена от толбухинско село /сега добричко/. Искаше да я пита за връзката си с приятеля си - имаше там някакви проблеми. Момичето беше решило, че той е мъжът за нея и искаше да се оженят. Жената й беше поръчала да и занесе "мълчана" вода от няколко чешми, за катинар, захар и сол не си спомням. Казала й е, че след това нещата ще се получат. Те наистина се ожениха и живеят заедно и до ден днешен. Пиша това не за да ме питате за баячката -тя едва ли е жива вече, за заради водата от няколко чешми и баенето. А захарта и солта са за изчистване, когато брат ми пострада ми казаха един ритуал със снимка , захар и сол.
Хубав ден и бъдете здрави!

# 354
Носиш мълчана вода,катинар,захар,свещи,.... и след като ти отключи късмета хвърляш ключовете... после нещата се оправят... временно докато онези които са ти вдигнали мерника не забъркат нещо ново ... и нещата се повтарят... И много рядко се намира някой, който може да ти помогне и да разкъса омагьосаният кръг. Веднъж намерих такъв човек но той се е преместил от селото където живееше и никой не знае къде е сега..... Продължавам да търся някой, който наистина може да помогне .... Хубав ден и бъдете здрави и щастливи Simple Smile

# 355
  • софия
дали се върна групичката, която се организира да посети Ташинка  newsm78
чакам отзивите им с любопиство  Laughing

# 356
И  аз искам да  попитам  това  .Има ли някой да сподели нещо  от  подещението си при Ташинка.Във  форума имаше  доста хора  който  вчера и днес щяха да  ходят.

# 357
Здравейте!Изчетох ви на един дъх.Очаквам да споделите впечатленията си от Ташинка.Аз за съжаление живея много далеч от селото и не мога лично да се срещна с нея,днес и се обадих по тел. / взет тук от форума/...за себе си смятам,че познава,просто нямаше откъде да знае какво,защо и как.Относно Керанка от Добрич имам противоречиви впечатления,първият път когато я посетих преди 2г.позна до голяма степен бъдещи събития,вторият път преди 3м не ми допадна гледането,претупаме набързо.Ами това е,радвам се,че ви открих и ви чета с интерес.Успех и здраве на всички Simple Smile

# 358
Хайде момичета споделяйте за Ташинка.Има ли завърнали се.Очакваме ви с нетърпение.

# 359
Има завърнали се.Имаше попадения,но не повече от другите,при които съм ходила.Каза,че ще стане-до месец ще ми предложи,но...аз току-що говорих с него и той ми каза да решавам дали ще останем приятели или не.Нито дума за това,което искам аз.

Общи условия

Активация на акаунт