Ясновидци/ Врачки-тема 13

• 227 614
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Нямаше хора.Влязохме веднага.Нямаше хора с автобуси.Всичко беше свръхспокойно.Речникът и е беден и не може да се изказва.

Всъщност допреди час бях убедена в нейната правота,защото след като си взех захарта,си хапнах две бучки в колата.И ...той ми се обади-дали заради захарта или така е щяло да стане не знам.но аз реших ,че е от захарта.И повярвах като последния балък!!!Е,сега вече съм разочарована.Защото не мога да бъда приятел на човека,когото обичам;а ако не съм му приятел,го губя завинаги...Дилема!

# 361
Нямаше хора.Влязохме веднага.Нямаше хора с автобуси.Всичко беше свръхспокойно.Речникът и е беден и не може да се изказва.

Всъщност допреди час бях убедена в нейната правота,защото след като си взех захарта,си хапнах две бучки в колата.И ...той ми се обади-дали заради захарта или така е щяло да стане не знам.но аз реших ,че е от захарта.И повярвах като последния балък!!!Е,сега вече съм разочарована.Защото не мога да бъда приятел на човека,когото обичам;а ако не съм му приятел,го губя завинаги...Дилема!
Много те уважавам, но това което не харесвам в теб е този негативизъм, с който гледаш на нещата. Жената, явно и всички останали са ти дали срок месец (поне Ташинка), това че ти се е обадил е чудесно, но вярвай ми, че няма магическа пръчица, която да преобърне живота ти за миг. Защо веднага започваш да негодуваш ?! - месец е казала, не минута ... Вярвай повече в мечтите си, бъди търпелива и туко виж - всичко се наредило ! Simple Smile - а аз ти го пожелавам от сърце !!  Hug

# 362
И аз благодаря от сърце за пожеланията и за отношението към мен.Не,напротив не гледам негативно на нещата.Днес бях супер щастлива и още повече като се обади и аз си казах:всичко тръгва по мед и масло.
А сега съм като попарена:решавай да бъдем приятели или не???

# 363
И за Ташинка още нещо-болежките ми бяха посочени без грешка.
Имаше и някои неточности,но не мога да си спомня на 23 или на 19 какво е било...

# 364
 И аз те съветвам същото , изчакай времето и всичко ще се нареди ... Някои неща не се случват с магическа пръчица просто така .
Искам да кажа , че първото нещо при мен за обаждане тази вечер в 20:00 / предвидено то Ташинка / се сбъдна . Очаквам другите неща , следващото е след седмица , после след месец !
Успех на всички Simple Smile

# 365
Мога да кажа,че първото и предсказание се сбъдна.Каза ми,че ще се обади по телефона и ще се разберете,без да поставя срок.Така е:обади се още днес и си говорихме много ,но не очаквах приятели или не???Очаквах да опитаме ли заедно или не???

# 366
Виж ... аз когато бях при нея , бяхме 4-ма , та едната жена не е истина как искаше да стане едно предложение за брак , тя ясно и каза че ще стане . Малко по-късно се чухме с нея и тя беше много разочарована , каза ми , че вместо сдобряване той нещо приказвал за край и раздели ... днес обаче ми се обади и ми каза , че не знае какво е станало точно , но са заедно и дори не искал да се разделят ... Много странни неща се случват се замислям аз ... И на мен ми се обадиха точно сега в 20 :00 а колко дълго чаках това обаждане ... Просто не , че искам да те успокоя теб или себе си дори , но дай да изчакаме още малко , може би и времето е важно в случаите ни ! Дай си малко позитивно мислене Simple Smile 

# 367
Още тази вечер лягам върху захарта тогава.
Тя ми каза спи три нощи върху бучки захар и гледай какво ще стане.
Още сега лягам,че да може да хване.

# 368
Успех от сърце!
Дано пътят не е бил бит напразно!  Simple Smile
Позволява ли да се записва?

# 369
хаха , разсмя ме . Така си е , бучките под възглавката и после в реката Simple Smile
Аз усещам със сърцето си , че ще стане всичко , още повече след тази вечер с обаждането ! Дай Боже всеки му само сбъднати мечти Simple Smile

# 370
Аз не записвам никога.
А бучките не ми е казвала да ги хвърлям в реката.Аз мислех да ги изям.  newsm78

# 371
Е, на теб може да е различно ... на мен към реката всичко , захар , кaтинар, вода - след употреба де Simple Smile 

# 372
По-добре и се обади , че я попитай отново . Аз бях записала всичко и със сигурност е към реката Simple Smile 

# 373
Браво  момичета   ,радвам се  много се  развам  че  при вас  нещата  са  започнали  да  се  сбъдват.На мен ми  каза   след  3-4  дни    та ще  чакам  до  вторник  сряда .Дано и  при мен се  получи.

# 374
Много съм щастлива за вас !! Чак ми се приповдигна настроението   love001 В скоро време искам да чета САМО за приказни събития !! Гушкам виииии !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт