Ясновидци/ Врачки-тема 13

• 231 651
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
Такааааа
Аз нали обичам да съм много изчерпателна след срещите си в колекцията си....
Бяхме с ancholina и ekaterina днес при Ташинка.
Посрещна ни жената усмихнато, но повече ме впечатли къщата й, отколкото самата тя.
Нищо не й разбрах от това, което ми говори.
Аз ли я омотах с моите истории, тя ли ме омота, не разбрах.
Тръгнахме с един приятел, тя го видя в колата и почна за него да ми говори, а той е последния който ме интересува.
Аз й викам развеждам се, тя ми вика, няма да се развеждаш, чак април догодина.
абе жена, делото ми е на 25.10. и приключвам, и тя, а ааа аз имах впредвид че до април ще поддържаш взаимоотношения с мъжа си, а че ще се разведеш сега - да
Добре, а да се развеждам ли изобщо?Не, не се развеждай  ooooh!
Ама как няма да се развеждам бе жена, аз питам за мъжа ми, тя си мисли, че другия за който питам е мъжа ми и вика с него да не се развеждам  Crazy
Едно и също ми повтаря:Нали ме разбираш какво искам да кажа, ти нали си знаеш, че е така
После почна за моя приятел дето пътувахме с него д ами говори, че след 3 години с него ще се събера и ще е с мене до края на живота ми.
Абе викам, как така бе жена, той ми е бил гадже преди 10 години, ние сме приятели и съдружници в работата сега, аз за съвсем друг мъж те питам Twisted Evil
С другия ще бъдеш 3 години, после с този  ooooh!
Съвсем се омотах.Абе викам този не ме интересува, говори ми за другия, тя пак за този от колата ми говори.
После я питам, а с мъжа ми кво ще стане, ще се разведа ли или няма да се разведа
И тя вика, той седи настрана, ама много те обича, не може без тебе  newsm78
До тук бях склонна да вярвам на 10% от това, което ми изговори, но реших да пробвам да питам за майка ми , щото там няма как да има разминаване в нищо.
Викам, кажи ми за майка ми
Тя вика, майка ти е добре, преминала е през много , но е здрава и е добре и много ти помага.
След този отговор викам:аз няма кво друго да питам и приключих
Майка ми е алкохоличка от 20 години, вече е на легло, болна е от 100 болести и единственото за което ми се обажда е да ми иска пари, дори не пита как съм, да не говорим, че никога, ама никога в този живот тя не ми е помогнала с нищо, нито морално, нито материално.
Аз не съм доволна, но това е моето мнение, не ангажирам никой с него, както не анагажирам и с тези от които съм доволна.
Само да ви кажа, че всичко се случи за има няма 10 минути, не знам на гледачка ли бях или на справка.
Иначе любезна жената, спор няма, но това не е от моя тип гледачки.
Оставих 30 лева, не знам що реших толкова, може би щото не ми поиска пари, а аз просто хванах и извадих от портмонето.
Тъпото от цялата история, което разбрах е, че всички мъже покрай мен ме обичат, а аз си вися като кукувица вече сама и ходя по гледачки  Mr. Green
Пак да кажа, аз не съм доволна, като цяло нищо конкретно не разбрах, освен : Разбираш ме , нали и ти си знаеш това  #Crazy

Поздрави  Hug

# 376
Като чета за Ташинка и се чудя дали да я посетя лично.малко ми е трудно пътуването,ще изчакам и други мнения.Говорих с нея по тел.преди няколко дни.Това което ми каза е хубаво,но на този етап звучи почти невъзможно.Затова сам малко объркана.

# 377
Стана ми интересно-тази Ташинка на всички ли обещава желаното от тях развитие?На някой каза ли, че не е писано например, и нищо не може да се направи?

# 378
На мене ми каза, че няма да съм с този , с който искам да бъда, а с другия, но все пак, че и с този който искам да съм ще съм следващите три години ooooh!

# 379
Понеже Мелиса е написала че са били с Анчолина и някоя си Екатерина-да знаете не съм аз,държа да се знае,а между другото се обаждах на Моите роднини в селото и поразпитах.Каза ми жената че в селото особено не я приема и не я уважават,правете си изводите.А след поста на Мелиса вече ми се изясни напълно и защо...

# 380
Понеже Мелиса е написала че са били с Анчолина и някоя си Екатерина-да знаете не съм аз,държа да се знае,а между другото се обаждах на Моите роднини в селото и поразпитах.Каза ми жената че в селото особено не я приема и не я уважават,правете си изводите.А след поста на Мелиса вече ми се изясни напълно и защо...
Има хиляди причини, да не се харесва даден човек и понякога е точно защото е по-особен - по-добър, по-различен, а защо не и по-способен ... ?! Мелиса и Раян, са единствените, на които Ташинка не се хареса - и сега да я линчуваме ли ?!  ooooh!

# 381
благодаря на момичетата, които споделиха з апосещението си при Танишка, всеки сам може да си реши какво да прави, тъй като според мен нещата са много индивидуални - венаги ще има доволни и недоволни Simple Smile успех на всички

# 382
Здравейте. Да ви питам знаете ли за "Данчето" от кв. Възраждане във Варна? Тя за себе си казва, че е феномен, наследничка на Ванга?Гледа на кафе и казва имена.

# 383
Това мога и аз да го потвърдя.Понеже като стигнахме в селото й звъняхме няколко пъти, а те не си вдигна телефона се наложи да питаме в магазина къде й е къщата.
Продавачката и клиентите бяха много лаконични в обясненията си как да стигнем до нея.
Още оттам май започнах да не я харесвам , не знам... просто и при мен вече списъка с непозналите гледачки започна да става равен на позналите  Peace

# 384
Здравейте!Кой от изложеният списък ще ми препоръчате за консултация по телефона?Някой чувал ли е за маг Съни от Варна,имате ли впечатления за него?Благодаря

# 385
Здравейте!Кой от изложеният списък ще ми препоръчате за консултация по телефона?Някой чувал ли е за маг Съни от Варна,имате ли впечатления за него?Благодаря
Aaaaaбе на всички дет започват с маг.... им тегли една, мене ако питаш!  Close

# 386
А,за Ваня Стойчева отзиви?Предлага ми с/у 25лв да ми разкрие моите Акашови записи,тя работи в Гайа

# 387
Всичките постове ме карат да се замисля, особено този на Мелиса. И да превъртя пак разговора по телефона в главата си.
 И на мен това ми повтаряше по телефона- нали ме разбираш, нали ме разбираш. Говореше ми за някакви приятелки, които ми правели лошо. Едната била едра, руса с коса на каре....Ей богу, няколко дни мисля ли, мисля- аз дори не познавам такава жена. Приятелка ми била развалила семейството, много ми било тежко, страдала съм. Само че аз сама си подадох документите за развод, същото положение като това на Мелиса. Не е имало драми или изневери. Когато я попитах за нови връзки, общо взето нищо не каза, освен нещо за ноември. Да видим.
Иначе болежките по тялото ми описа без да сбърка.
Уф, в голямо чудене съм сега. Дали да не й се обадя пак преди да потегля  Thinking

Да допълня впечатления от Емилия, карти таро. Доста неща ми каза, които нямаше как да знае. Описа ги с подробности. Това, което каза за в бъдещето съвпада с прогнозите на 2 астроложки- срокове и събития. На мен ми хареса като отношение- без да изпада в прекалено интимничене, делова и все пак внимателна. При мен първите събития са януари, така ще трябва да почакам за резултати.

# 388
  • софия
Втора вълна към Ташинка дали се очертава? Да тръгва от София?

# 389
Всичките постове ме карат да се замисля, особено този на Мелиса. И да превъртя пак разговора по телефона в главата си.
 И на мен това ми повтаряше по телефона- нали ме разбираш, нали ме разбираш. Говореше ми за някакви приятелки, които ми правели лошо. Едната била едра, руса с коса на каре....Ей богу, няколко дни мисля ли, мисля- аз дори не познавам такава жена. Приятелка ми била развалила семейството, много ми било тежко, страдала съм. Само че аз сама си подадох документите за развод, същото положение като това на Мелиса. Не е имало драми или изневери. Когато я попитах за нови връзки, общо взето нищо не каза, освен нещо за ноември. Да видим.
Иначе болежките по тялото ми описа без да сбърка.
Уф, в голямо чудене съм сега. Дали да не й се обадя пак преди да потегля  Thinking

Да допълня впечатления от Емилия, карти таро. Доста неща ми каза, които нямаше как да знае. Описа ги с подробности. Това, което каза за в бъдещето съвпада с прогнозите на 2 астроложки- срокове и събития. На мен ми хареса като отношение- без да изпада в прекалено интимничене, делова и все пак внимателна. При мен първите събития са януари, така ще трябва да почакам за резултати.

А, да, това за приятелките и приятелите, за приятелските семейства дето ни пречели и ни правели интриги от завист и при мене го имаше.Само дето с моя мъж никога не сме имали приятелски семейства, просто неговите приятели и моите са безумно различни и всеки си се виждаше със своите, на нас разликата в годините ни е голяма и разминаването е нормално.
Даже не можах да разбера за приятелите ни с мъжа ми ли ни говори, или за общите ни приятели с другия човек, за който питах...
Абе..... ooooh!
Ние бихме 230 км отиване и още толкова връщане за 10 минутки глупости и нищо съществено, не ти препоръчвам, не вярвам на живо да ти каже нещо по различно от това по телефона  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт