Ясновидци/ Врачки-тема 13

• 227 273
  • 735
  •   1
Отговори
# 420

Единственото, което не разбрах беше как преди моя пост всички бяха много доволни, а след като аз се разписах се появиха още куп недоволни.

Веднага след като въпросната бе въведена във форума и преди да се стегне за път първата пратка нови клиенти на силно ощастливената от внезапния  посетителски бум - Ташина ,изразих негативното си и конкретно мнение за нея.Факт е, обаче,че  когато се  завихря тайфуна на манията по нова операторка и се пълнят резервоарите на колите за път към  някоя махала, постовете ,които са в разрез с пожара на слепия ентусиазъм се игнорират напълно.

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 21:05 от ryannn

# 421
ryannn, аз видях твоят пост и най-вече знаех за впечатленията ти, почти в тедайли, но това не ме разколеба да се обадя на жената, нито поста на Мелиса, може да ме накара да вярвам, че съм луда или си въобразявам, как много точно тази жена ми описа доста неща. Има и други доволни, с които сме посали на лични, но явно няма смисъл от позитивна мисъл тук. Винаги ще има доволни и недоволни. На някого даден ясновидец, ходжа или какъвто и да е там - помага, но на други - не, но това не дава причина на недоволните, да повтарят колко да недоволни и да казват кой, къде да ходи или не ходи. Ето аз не съм доволна от Стефка, но не го набивам в постове - тя така и така, като има хиляди други доволни от нея ! Всеки сам трябва да открие, този който ще му помогне и нека го търси, като остави всякакво чуждо мнение - търсете сами, какво е това - чакайте да видим дали има резултати и тогава и ние ще ходим (за когото и да било,не визирам никого). Хиляди примера мога да дам, за хора с дарба и поименно мога да изброя, хора доволни и недоволни, от дадена личност с дарба. Когато човек е в безизходица, страда и има нужда от помощ, един негативно изразена мисъл, за дадена ясновидка, веднага би го отказала, но пък ако точно на него помогне ?! Аз лично не вярвам много, много в подобни чудеса, но пък се сблъсках и с магията и с кадърни хора и с некадърни. Опитвайте !!  Peace

# 422
Всеки сам трябва да открие, този който ще му помогне и нека го търси, като остави всякакво чуждо мнение - търсете сами.

Тогава това би било само указател с телефонни номера и адреси на врачки,без чужди мнения и  споделяне,каквато е  идеята на  форумите.

# 423
 А ще ми обясните ли как да не вярвам на Ташинка , когато не само , че казва истината , а и предсказанията и се сбъдват ???
От един пост на някого тук не можем да твърдим , че с всички ни е така .
Как ще ми обясните всички онези доволни хора при нея , които се чудят как да и се отблагодарят ?
Може ли някой от тези , който е бил при нея лично да отрече , че такава къща не става от недоволни посетителки ?
Не искам да защитавам нито нея нито някоя друга , че съм една от няколкото тук ,  доволна от ясновидските и възможности и вече наблюдавам ставащи предвидени от нея неща !
Извинете ме , но не можем да оплюваме така нито един от посочените , явно е че на едни всичко им е ок, а другите просто не могат да приемат истината и явно е по-лесно да се каже , че не ни познават !
Не загубих надежда след прочетеното тук , защото чух неща от нея , които само аз можех да знам
Дори не можех да я зблудя с мислите си , няма да кажа какво още видях , защото явно тук ще ме обвините , че споделям това . Ще добавя само нещо към решилите да прочетат и позитивните постове , обадете се не ви искат пари , ако по-телефона тази жена не ви познае то не ходете напразно до нея . Факта , че отговаря на всяко наше обаждане и не ни задължава да платим нещо също е от значение .
Извинение към недоволните , честито на доволните !

# 424

Тогава това би било само указател с телефонни номера и адреси на врачки,без чужди мнения и  споделяне,каквато е  идеята на  форумите.
[/quote] да, но и тук не се позволява на някоя ЗВЕЗДА, да изгрее - ха, да се покаже и вече е стъпкана ... както казах - при всеки човек, даден ясновидец или там какъвто ще да е, различно помага (не помага) познава (не познава) .. аз там където не съм се вслушвала в чуждо мение - най-добре улучих и не съжалявам .. а и има доста от този форум, който не биха дали и един поне наполовина положителен глас, за която и да е от коментираните до тази 13 тема, което е напълно абсурдно, нали ?! няма как, да обиколиш цяла България и все никой, с нищо да не е помогнал .. няма как .. спокойна вечер на всички  Hug

# 425
Не можах да се въздържа и да не пиша. Аз лично подведох един вид Ташинка, когато и се обадих - казах и обратното на истината, но тя без колебание ме отразя и каза, че това е невъзможно, защото тя виждала друго, а именно истината. Не казвам, че е страхотната гледачка, но казвам, че позна и не само за това. Голямо налучкване ще да е. Не, че това ме накара да ползвам услугите и, или да и се доверя безрезервно, но просто да споделя, че не всички сме недоволни, както Мелиса се изрази. Успехи и усмивки !  Hug
Аз не съм казала, че всички сме НЕДОВОЛНИ, тук толкова доволни се разписаха от нея, затова стана и целия този бум около нея.
Но както всички знаем, всяко чудо за три дни.
Не натрапвам никому мнението си, може пък при мен само да не е станало
Просто се старая да бъда полезна  на тези, които имат покана лично от нея да я посетят или да пращат пари.
Аз изобщо не й се бях обаждала преди това по телефона, дори и трите в колата й нямахме телефона, та се наложи ancholina да влиза в Интернет да извадим телефона.
Просто ми беше интересно какво толкова е по различна тази жена от всички останали, та настана такава навалица за нея
Отидох, видях, споделих, останалото си е ваша работа!  Peace

# 426
А ще ми обясните ли как да не вярвам на Ташинка , когато не само , че казва истината , а и предсказанията и се сбъдват ???
Как ще ми обясните всички онези доволни хора при нея , които се чудят как да и се отблагодарят ?
Може ли някой от тези , който е бил при нея лично да отрече , че такава къща не става от недоволни посетителки ?
Не искам да защитавам нито нея нито някоя друга , че съм една от няколкото тук ,  доволна от ясновидските и възможности и вече наблюдавам ставащи предвидени от нея неща !
Извинете ме , но не можем да оплюваме така нито един от посочените , явно е че на едни всичко им е ок, а другите просто не могат да приемат истината и явно е по-лесно да се каже , че не ни познават !
Не загубих надежда след прочетеното тук , защото чух неща от нея , които само аз можех да знам
Дори не можех да я зблудя с мислите си , няма да кажа какво още видях , защото явно тук ще ме обвините , че споделям това . Ще добавя само нещо към решилите да прочетат и позитивните постове , обадете се не ви искат пари , ако по-телефона тази жена не ви познае то не ходете напразно до нея . Факта , че отговаря на всяко наше обаждане и не ни задължава да платим нещо също е от значение .

Браво !! Напълно те подкрепям !!  newsm10

# 427
Много хубаво мнение ramikm, радвам се , че има хора като теб , които с чистата си съвест помагат на нуждаещите се да не спират да търсят помоща ... няма как да не я намерите ... няма
Спокойна вечер и от мен и нека на всички ни е ясно - това е форум , а всички сте наясно какво значи форум , нали ?

Обичайте , ще бъдете обичани !

# 428
Ако толкова много хора са получили решителна  и ефективна помощ,поне няма да им се налага повече да продължават издирванията.Това е хубаво.Макар че, няма да ги засичаме вече тук сред все още търсещите.

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 22:26 от ryannn

# 429

Боги,

а ти ще ми обясниш ли аз как да вярвам на Ташинка, която ми казва, че ще се разведа през април?Или как майка ми толкова много е здрава, та чак на легло е легнала и толкова много ми помага, та само за пари ми се обажда да ми иска?
Нека не задаваме въпроси, защото така ще стигнем до сблъсък.
Нека даваме мненията си и да не ангажираме останалите с това;Ходете, не ходете!
Нека не обсъждаме къщата на жената, щото не се знае с какви пари е правена.
Колкото до искането или не искането на пари - аз прочетох поне 10 поста в тази тема, че трябвало да й се пратят пари, щото трябвало да се препратят на друг...
Нека бъдем обективни, не е толкова сложно!

# 430
Оставете другите !!! Какво е това ръчкане - на този пари, на този онова .. аз да се сопна ли сега за Стефка ?! Само ако започна за разказвам какви глупости ми наговори, да не се и сещам само, как и се молих адски много време за малко внимание, НО не съм влязла тук да обяснявам и обяснявам как не ми е познала и как това и онова ... и разбира се, не става въпрос само за нея, но си мълча, защото виждам много положителни изяви, за тези от които аз не съм доволна .. не че ако ме питат ще крия или ще замълча, но не го набивам - всеки има право на избор !! Между другото, аз настоях няколко пъти, да и дам пари на Ташинка (за помощта, не за гледането) и чак тогава женицата изговори някаква сума, която смея да кажа е символична, на базата на това, че ще ми спести и път до нея, но когато писах, че ми е казала някаква сума, повечето от форума се нахвърлиха срещу мен, но аз не го набивах отново и отново .. да не говорим, че моя позната, ходила при нея и за гледане и за помощ и е оставила символичната сума от 20 лв !! Е, голяма мушеничка е тази Ташинка " не ходете при нея, тя търси пари и не познава" - хайде всеки сам да прецени !!

# 431
Моля те Melissa77, точно ти помисли върхy това да казваме или не казваме на другите !!!
Представи си , че е видяла именно в теб нещо нередно ? Не пишете повече така за когото и да било , просто съвет !
На едни помага един , на други друг , ако на тези , които са обиколили всички и не са намерили отговора нека го потърсят в себе си !
Моето менение и на още 10 човека писали си с мен и 4-ма пътували с мен е единодушно - Ташинка им позна ...
Не ме вълнува мен , няма да спечеля нищо от това какво има тя или с чий пари , факт е , че съм доволна !
А жената не е ли мила ? Не е ли кажи ? С какви пари не казвай ти , нямаме право на това - доволните хора са страшно много !
Казвам вече проучени неща ! Едва ли ще ме подкрепиш отново , но остави хората да пробват сами . Изразила си мнение - добре , но чак да си правят сметка и да ги отчайваш така -недей !
Моя АПЕЛ - ХОРА обадете и се , няма да ви иска пари - питайте , търсете начин , проверете я / не само Ташинка , която и с дарба .../, не се задължаваяте с   нашите постове , намерете вашия отговор проверявайки , не доверявайки се !

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 22:24 от bogi1

# 432
Моля те , точно ти помисли върхy това да казваме или не казваме на другите !!!
Представи си , че е видяла именно в теб нещо нередно ? Не пишете повече така за когото и да било , просто съвет !
На едни помага един , на други друг , ако на тези , които са обиколили всички и не са намерили отговора нека го потърсят в себе си !
Моето менение и на още 10 човека писали си с мен и 4-ма пътували с мен е единодушно - Ташинка им позна ...
Не ме вълнува мен , няма да спечеля нищо от това какво има тя или с чий пари , факт е , че съм доволна !
А жената не е ли мила ? Не е ли кажи ? С какви пари не казвай ти , нямаме право на това - доволните хора са страшно много !
Казвам вече проучени неща ! Едва ли ще ме подкрепиш отново , но остави хората да пробват сами . Изразила си мнение - добре , но чак да си правят сметка и да ги отчайваш така -недей !
Моя АПЕЛ - ХОРА обадете и се , няма да ви иска пари - питайте , търсете начин , проверете я / не само Ташинка , която и с дарба .../, не се задължаваяте с   нашите постове , намерете вашия отговор проверявайки , не доверявайки се !

Това за мен ли е ?!?! Последното изречение от поста ми е В КАВИЧКИ, цитирах, това не е мое мнение .. аз съм ЗА, опитването !!

# 433
Не , отговорих на
Melissa77
 понеже тя се обърна именно към мен ! 

# 434
Къде пък вие видяхте да съм написала  НЕ ХОДЕТЕ!НЕ ДАВАЙТЕ ПАРИ!ТЯ Е ШАРЛАТАНКА!

Нямам право да напиша, че не съм доволна ли ?
Вие сте тези дето тръбите наляво и надясно ;ХОДЕТЕ ПРИ НЕЯ, ТЯ ПОЗНАВА

ramikm, ама говори за Стефка, защо не напишеш, някой ще ти се скара ли, какво?
Нали за това е тази тема, да пишем и да казваме кой доволен и кой не доволен
Тук за Ташинка само хубави ли неща трябва да говорим, щото на вас не ви изнася обратното ли?

bogi1, а ти си прочети предходния пост и си спомни, че ти започна първа за това каква къща имала и с какви пари е построена, с такива от вас дето са много доволни, нали това си написала или да цитирам пак?

И с какво точно и кого отчаях не разбрах?С мнението си?
Знаеш ли ти, аз при колко много такива съм ходила, дори след като съм чела супер противоречиви мнения тук за тях....

Иди питай в селото колко много я обичат Ташинка там и чак тогава ми говори какво си проучила
Казах, че хората в селото бяха доста лаконични за нея, а сега дори знам какво ще ми отговориш ти - че й завиждат и затова говорят така за нея...
Хубаво е , че вярваш в това, което си искала да чуеш.
На мен обаче ми се наговориха много хубави неща, които няма как да ми се случат, щото са невъзможни, най вече това за майка ми.

Общи условия

Активация на акаунт