Ясновидци/ Врачки-тема 13

• 227 297
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
  • София
sama,
изчисти си кутията

# 406
готово

# 407
Здравейте,момичета!
Снощи моя позната ми каза за тази Ташинка, изчетох доста от тази тема тук.Тази сутрин и се обадих.Абсолютно нищо конкретно не каза.Почна да стреля на посоки.Направих се на притеснена,изплашена,с мн проблеми.Почна,че не ми върви в любовта,нямам сериозни отношения,хаус било около мен.Та аз съм от 4г щастливо омъжена.Като и го казах,тя се опита да омотае,че било в миналото така,че мъжът ми много ме обичал и т.н. После пробва за работата,казах и,че всичко е наред,че всичко си зависи от мен...Пак си ги пренагласи изразите. После за един мой познат.1во каза,че е лош човек,после че много мил и добър,обичал ме и т.н.
Не си губете времето!!!!!Лъжа и измама е тази жена,просто опипва почвата и психиката и от там действа.
От няколко години посещавам от време на време една жена Пепа в гр.София. Над 20 души мои познати са я посетили и са очаровани.Няма до сега непознато,много е конкретна,изчерпателна и ясла,няма налучкване при нея.Кратка,ясна,точна.Не знам дали я има някъде по темата,но ако някой иска координати,мога да дам на ЛС.
Бъдете щастливи,вярвай те само и единствено на себе си и на обичта на любимия,децата,семейството:)Това е силата,която ще и помага:)))А отговорите се крият във вашата нагласа:))

# 408
  • София
Здравейте,момичета!
Снощи моя позната ми каза за тази Ташинка, изчетох доста от тази тема тук.Тази сутрин и се обадих.Абсолютно нищо конкретно не каза.Почна да стреля на посоки.Направих се на притеснена,изплашена,с мн проблеми.Почна,че не ми върви в любовта,нямам сериозни отношения,хаус било около мен.Та аз съм от 4г щастливо омъжена.Като и го казах,тя се опита да омотае,че било в миналото така,че мъжът ми много ме обичал и т.н. После пробва за работата,казах и,че всичко е наред,че всичко си зависи от мен...Пак си ги пренагласи изразите. После за един мой познат.1во каза,че е лош човек,после че много мил и добър,обичал ме и т.н.
Не си губете времето!!!!!Лъжа и измама е тази жена,просто опипва почвата и психиката и от там действа.
От няколко години посещавам от време на време една жена Пепа в гр.София. Над 20 души мои познати са я посетили и са очаровани.Няма до сега непознато,много е конкретна,изчерпателна и ясла,няма налучкване при нея.Кратка,ясна,точна.Не знам дали я има някъде по темата,но ако някой иска координати,мога да дам на ЛС.
Бъдете щастливи,вярвай те само и единствено на себе си и на обичта на любимия,децата,семейството:)Това е силата,която ще и помага:)))А отговорите се крият във вашата нагласа:))

Сладурка, разпознах те;)) Да ти кажа, че днес изчетох отново всичко по темата за Ташинка и по скоро и аз няма да отида. Каза 2 дати за важни неща за мен, ако станат ще споделя. За Пепа от Хаджи Димитър момичетата знаят, но и тя е на настроения и няма 100% познаваемост естествено:)) Аз също я познавам от 8-9 години вече и ходя при нея, но всичко май е до нагласа. Бъдете много щастливи и вярвайте в доброто. Не се оставяйте безразборно на шарлатанки, които да ви навлизат в биополето и да ви объркват все повече. Отговорите са вътре в нас. Просто трябва да си помислим повече и да си направим равносметка за живота ни дотук и струва ли си с цената на всичко да объркаме живота си инечий друг. Желая ви късмет!

# 409
Тук се е утвърдила една класическа схема на работа.
Появява се някой, реква за някоя, която била „страшна”и  на мига се завихря лавинообразен поход от всички краища на татковината към съответното село-Конуш,Монуш и т.н.Сценарият винаги се повтаря.Така беше въведена и мис Хайрие-впрочем , съседка на последно избухналата в мъгливото пространство Ташина(както на мен въпросната ми се представи)-та, ако така и така се организират походи до хасковските села, на който му е вълнуващо, може да мине и при двете –“ 2 в 1”.
Та, Хайрие бе бурно въведена тук като”жената-чудо”-цитирам буквално публикацията,как нещата на мига стремглаво се били оправили и със задължителното „страшна е, всичко ми позна!( каквото и да значи това).Целият възторг се изсипва моментално след посещението при съответната и се развива в няколко публикации,започват да валят запитвания за чудодейката,падат още хвалби и т.н.След няколко месеца, когато реално вече би могло да се каже в по-голяма степен имало ли е ефект от експертната намеса и какъв точно, с половин уста/половин пост-за ярка разлика от предишния многотомник с хвалебствени публикации се каза,че всъщност ефектът от ритуалите и чудесата не само не е просъществувал дори месеци, ами и ситуацията дори се е влошила повече отпреди дългия поход до къщата с просторен  джип отпред в селото на операторката.
И ето сега отново,в поредица от публикации от същия потребител, с титлата „жената-чудо” вече е окичена ромката Ташина от съседното на Хайрие село.
Лично аз ходих при Ташина  преди половин година след класическата й схема за телефонен разговор” „Вий саму илати ду Конуш ,ногу дуволни ша устанити, ша видити” и т.н.
Е, още преди половин година ходихме, видяхме,само дето останахме напълно недоволни и с пълно основание.
Мен лично не ме е завъртала на 360 градуса в хола си,но по-важното е, че всичко, което имаше да ми продаде срещу празния резервоар на колата и парите, които ,разбира се й оставих,  бяха 10 напълно безлични минути  , с общи,плоски приказки , в които  постоянно инкорпорираше  ”разбираш ма кво искам да ти кажа”.Това, което разбирах моментално беше , че дрънка абсолютни  глупости , но преди да се изказвам,оставих времето безапелационно да ги докаже като такива.Точно това и стана.
Ако някой има късмета да получи това, което му е ценно и важно след визитата си в ромската махала на село Конуш-чудесно  и слава Богу, но наистина би било полезно ,ако преди да се раздават ултра суперлативи за жени-чудо на 3тата минута след посещението в махалата им,след които пък съответно цели кервани да поемат натам, да се вложи поне доза разум и се даде възможност времето да покаже обективно доколко изобщо нещо смислено и състоятелно се е случило,за да може този форум да е място за надеждна  информация надхвърляща безумното ниво „една жена ми каза”.
Пожелавам късмет и успех на всички ни!

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 15:47 от ryannn

# 410
Относно мъжете в живота ни, напоследък почвам да си променям възгледите, а именно: От сума ти си време повечето гледачки при които съм била, на въпроса мъжът до мен ли ще е бъдещия ми съпруг или друг ми е отреден, ми казват все изчакай ще срещнеш друг по - еди какъв си...И аз не че заради тях ама си чакам ....то че и аз не съм сигурна - не съм, явно от позиция на годините все по-трудно се взима такова решение, но годините си минават и биологичните часовници тиктакат. И естествено че ще срещна друг мъж, но от мен зависи дали ще приема да имаме нещо общо, та чак и връзка. Все още ставам  Laughing
А пък за тия мъже които ви се дърпат явно бъркате политиката, защото със всеки мъж е политика. Трябва да им хванете цаката- прочетете някоя книга за тия взаимоотношения, всичко е психология. не смея да генерализирам, но на един мъж ако му намилаш на главата за каквото и да било няма да те чуе, ако му крякаш много пак същия ефект - трябва нещата да се правят с политика и финес. А друго е, че аз например нямам нерви вече за това, а и съм свикнала на мен да ми тичат след д-то, а не аз след тяхното.
Успех на всички спроблеми с мъжете!
това все едно че аз съм го писала,понеже и аз сега съм на тази вълна и чета една хубава книга на руски психиатър д-р Курпатов семейното щастие,и продължавайки в същия дух мисълта ще добавя само-момичета,не бъдете първични,в нас е силата,ние сме по-умните и по-издръжливите трябва само да знаем как да използваме това предимство.

# 411
А между другото подхваната от вълната тука бях поискала телефона на Ташинка,още преди да я разобличите както ви и казах,посягах за телефона 2 пъти,но нещо ме накара да не се обаждам.И както се вижда правилно постъпих.Латина ми каза че имам голяма интуиция и мога да я развивам,и това си е така не веднъж ми е помагала

# 412
  • София
.

Искам , искам  baby_neutral дай ми моля те телефона и ми пиши къде се намира , колко взима и колко време предварително трябва да се запиша.
Благодаря

# 413
  • София
.

Искам , искам  baby_neutral дай ми моля те телефона и ми пиши къде се намира , колко взима и колко време предварително трябва да се запиша.
Благодаря

За Пепа от Хаджи Димитър ли става въпрос?

# 414
  • Sofia
ryannn , ти знаеш колко си права, но хората се лъжат много лесно. погледни и резултатите в анкетата на първа страница и ще ти стане ясно и нещо друго, ама хайде да не подхващам пак тази тема, че ще ме линчуват  Laughing Laughing Laughing

# 415
ryannn , ти знаеш колко си права, но хората се лъжат много лесно. погледни и резултатите в анкетата на първа страница и ще ти стане ясно и нещо друго, ама хайде да не подхващам пак тази тема, че ще ме линчуват  Laughing Laughing Laughing
Точно заради къде съзнателното ,къде неволно подлъгване и заради  стремежа ми ,както и написах, това наше място тук да е източник на надеждна(доколкото,разбира се, е възможно) информация го казах.

# 416
  • София
.

Благодаря

Това е Пепа от кв. Хаджи Димитър в София, телефона и го има на 1 ва страница. Адреса и е ул. Уошбърн 5-7, тел е 0887775073, взима 30 лв, гледа на кафе. Има неща, които не ги уцелва.

# 417
За това е тази тема - да пишеме и да даваме обективни мнения от опит, а всеки сам да си преценява какво да прави след това.
Аз имам достатъчно време и пари, за щастие и аз не съм от тези с проблемите, които на всяка цена търсят лек за мъките си или спасяват семейните си отношения.
И аз съм от тези , които ходят по скоро от любопитство, а не защото вярвам на 100% в това, което ми казва всяка една от тези жени.
Аз съм писала и преди, пиша и сега - винаги тези, които не харесам от първата секунда в която ги видя - не могат да ми познаят нищо.
В началото седях и си казвах почти всичко, никога не бях експериментирала да се  "погавря" с някоя, докато не стигнах до въпросната Мира от Илинден, за която съм писала вече.
Тук е мястото да спомена, че който иска да прочете отзивите ми за врачките, с които съм се срещала да натисне върху името на профила ми , а оттам да избере опцията:Последни публикации на Melissa77 и ще получи информацията, която му е нужна, защото отдавна съм престанала да отговарям едно и също на Лични съобщения.
За пореден път ще кажа също, че нито една не ми е предлага да ми разваля магии, Мира и Вергиния се опитаха да ме пратят в църквите - едната със захар, другата с олио, но при мен тези неща не вървят.Може би не изглеждам толкова отчаяна и не могат а си позволят да спекулират с наивността ми срещу която отдавна съм имунизирана.
Пътувах до Ташинка, защото както казах вече имах време и възможност, за да мога след това тук да споделя обективното си мнение след тази среща.
След като го направих видях колко още недоволни има, след като разказах, прочетох същото след поста си, че не съм чула само аз за себе си тези неща.
Затова тук е толкова важно да бъдем обективни и да разказваме като цяло за срещите си с тези хора, никой не е длъжен да споделя лични неща.
Единственото, което не разбрах беше как преди моя пост всички бяха много доволни, а след като аз се разписах се появиха още куп недоволни.
Няма проблем да пътувам до всяка нова звезда и да предпазвам или насочвам тези, които наистина имат нужда от подобна помощ.Пак ви казвам, аз се забавлявам, обичам да пътувам, нито някоя може да ме разочарова, нито да ме прати на седмото небе.
За 24.10 в 14,30 имам записан час при Пепа от Хаджи Димитър, и тук мненията са доста противоречиви, но ми стана интересно, защото това беше единствения свободен час и то в ден преди развода ми  newsm78
Делото за развода ми е на 25.10 в 14,30  Rolling Eyes
Аз вече нищо не им казвам, ако искат имена - казвам, но брат ли ми е, мъж ли ми е, любовник ли ми е или просто някой измислен от мен анимационен герой - не отговарям.Така ми е много по забавно.Щото Ташинка толкова се омота с трите имена на мъже, които й дадох, че не можа да разбере кой какъв ми е и много се забавлявах.А и ancholina ми е свидетел, тя беше вътре с мен.  bouquet
Като се появи някоя нова звезда - пишете, ще ида, ще ви разкажа и после преценявайте дали да ходите.Ташинка беше безкрайно щастлива колко много й звънял телефона и как я търсели от цяла България #Crazy а сега когато си сверяваме казаното от нея, май при всички ни е едно и също.
Поздрави и усмивки за всички   bouquet

# 418
Melissa77 , много се радвам, че има хора като теб, които толкова ясно и детайлно обясняват мнението си след посещението си при ясновидци. На мен лично ми беше много полезно да прочета коментара ти за Ташинка. Това ми спести много надежди, които щяха да доведат до разочарование. Хубава вечер на всички.

# 419
Не можах да се въздържа и да не пиша. Аз лично подведох един вид Ташинка, когато и се обадих - казах и обратното на истината, но тя без колебание ме отразя и каза, че това е невъзможно, защото тя виждала друго, а именно истината. Не казвам, че е страхотната гледачка, но казвам, че позна и не само за това. Голямо налучкване ще да е. Не, че това ме накара да ползвам услугите и, или да и се доверя безрезервно, но просто да споделя, че не всички сме недоволни, както Мелиса се изрази. Успехи и усмивки !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт