Ясновидци/ Врачки-тема 13

• 227 376
  • 735
  •   2
Отговори
# 390
Здравейте! Дойде време и аз да споделя мнението си за някои ясновидци от гледна точка на вече миналото време и постигнатите резултати.
Ники Узунов - много мил, добродушен, неговата прогноза беше полужителна, но за жалост постоянно изменя сроковете и нищо не се е случило и до ден днешен. Нито обаждането, което той предвиди преди 4 месеца, нито има развитие както той каза, напротив стана напълно обратното.
Емилия- не съм си правила консултация с нея, но форума в който отговаряше на въпрос и писах. Отговори ми, че е много объркан, но хубавото е, че отношенията ни минават на друго ниво. Е минаха на друго ниво, но със сигурност не е хубаво.
Марина от Пловдив - при нея бях ходила преди дооста години и тогава познаваемост имаше, сега обаче неуцели. Тя предвиждаше много добро развитие, събиране, обаждания, че чак годеж през тази години (2012). Годината почти си мина , нищо като развитие какво да говорим пък за годеж.
Леля Искра - искаше да помогне, но и тук ударих на камък. Нейната прогноза беше, че още Април месец ще има голямо развитие на нещата, но всичко, че приключи до 2 -3 месеца, като аз сама ще се отдръпна. В крайна сметка нищо не е имало, че аз да се отдръпвам. И тук нищо...
Ани от Пловдив - като цяло имаше попадения за миналото, но за бъдещето........ Каза, че Май месец ще има развитие, но до Януари-Февруари 2012 , аз сама ще го оставя (прогнозата и горе-долу беше като на леля Искра но с други срокове... Иначе друг бил мъжът на живота ми. И от това нищо не се случи, може би позна само, че явно друг ще е мъжа на живота ми.

Сега нямам много време, но по-късно ще споделя за още няколко.....
Дано да съм била достатъчно изчерпателна, ако ви интересува нещо за гореспоменатите "гадатели", питайте....
Хубав ден за сега !

# 391
 newsm78 Каква е тази Данчи наследница на Ванга.Не съм чувала нищо за нея.А и за този маг Съни.Много наследници много нещо.Сподели повече инфо за тях ако имаш.Хубав ден

# 392
Нищо хубаво не ми говорят нито магове нито самопровъзгласили се наследници на Ванга...Пък вие като имате излишни пари да има давате, давайте им.

# 393
lindzi_ ще очаквам да споделиш и за другите.

Мариела от Пловдив ли имаш предвид или Марина от София-Графа, защото Марина от Пловдив, доколкото знам няма.

Относно маг Съни от Варна. Той е познат на една моя варненска приятека, от нея знам, че момчето нищо не може. Правел ритуали по книги и нищо не познавал, така че не се хабете.

# 394
Не ходети при Танушка,нищо не познава.Моя приятелка и звънна и получи същите прогнози каквито  и аз,просто едно и също.Днес посетих Живка / жена скенер/ от Шумен,някой чувал ли е за нея,не знам колко е добра,но имаше много записали се хора /аз също чаках месец до срещата/,пред мен бяха семейство  от София,идваха за 3ти път много доволни от поставените диагнози

# 395
Вие почвате да ме отказвате ... Thinking Много ми е любопитно първата група какво ще сподели.
Аз имам час при Емилия този уикенд, да видим какво ще ми каже.
Здравейте и аз да се включа за Емилия  NaughtyНа мен ми гледа за половин час по скайпа .
1.връзката беше отвратителна и почти нищо не се разбра.
2.Нищо конкретно не чух.
3.Още като почва разговора ти казва ,че тя не била гледачка  ooooh!
Ами каква е се питам :пари взима ,гадае и  ти чакай ,че се надявай  Crossing Arms
Оф, омръзна ми да ви кажа ,и аз имам проблем и то голям ,но дали тези уж гледачки и врачки ще ми помогнат не знам  Tired
Остана да се надявам !!!
Успех на утрешната група !

e-mail от Емилия, получен около 2 седмици след запитването ми през сайта й:

"Здравейте! И се извинявам за забавяането ,но иама страшно мнго работа и не сколасвам....
Аз също съм психоложка и в никаъв случай не съм врачка или ясновидка за жалост. Работя с интуицията си и архетипната символика на картите таро. Време трудно се предсказва с таро и е добре да имате конкретни и ясни въпроси.
Ако все пак решите-намерете ме на скайпа ми Shopkata633. 30 мин косултация с карти -струва 10 лв. Часове има чак за другат седмица. Банковите датейли са на името на мама ,защото не съм в Бг:"

# 396
  • Sofia

"Здравейте! И се извинявам за забавяането ,но иама страшно мнго работа и не сколасвам....
Аз също съм психоложка и в никаъв случай не съм врачка или ясновидка за жалост. Работя с интуицията си и архетипната символика на картите таро. Време трудно се предсказва с таро и е добре да имате конкретни и ясни въпроси.
Ако все пак решите-намерете ме на скайпа ми Shopkata633. 30 мин косултация с карти -струва 10 лв. Часове има чак за другат седмица. Банковите датейли са на името на мама ,защото не съм в Бг:"
[/quote]
Абсолютно вярно е написала всичко в мейла, жената, какво те притеснява....аз имах консултация два пъти с нея и съм описала впечатленията си по-напред в темата. Жената по мое мнение разбира от това което прави. Ако имаш въпроси пиши, пожелавам успех.  Peace

# 397

Абсолютно вярно е написала всичко в мейла, жената, какво те притеснява....аз имах консултация два пъти с нея и съм описала впечатленията си по-напред в темата. Жената по мое мнение разбира от това което прави. Ако имаш въпроси пиши, пожелавам успех.  Peace

[/quote]

Постът ми беше насочен към al4ojb и именно затова съм я цитирал.

"1.връзката беше отвратителна и почти нищо не се разбра." - може би защото не е в България .

"3.Още като почва разговора ти казва ,че тя не била гледачка
Ами каква е се питам :пари взима ,гадае и  ти чакай ,че се надявай  "-
нейният отговор на каква точно е: "никаъв случай не съм врачка или ясновидка за жалост. Работя с интуицията си и архетипната символика на картите таро. "

Аз бих се възползвал от услугите й, но не искам да е по скайп.
Предпочитам на живо или да си задам въпросите на и-мейла й.
Ще й пиша пак и ще видим какво ще отговори.

# 398
Някой от тези  които са  ходили при Ташинка  --някакво  развитие  има ли.

# 399
Живка от Шумен не е гледачка,не предсказва бъдеще!Тя обхожда тялото с ръце и назовава болежки,лекува с биотокове и билки.Мои познати са страшно доволни,назовава диагнози с точност / кисти до мм./,но аз съм си Тома Неверник и ми се искаше още някой,който я е посещавал.Посещенията при нея са със записване / месец напред/,тел.за контакти с нея 0888297259.Моля за тел.на ясновидец ,който е изпитан познавач и гледа по тел.Благодаря!

# 400
Тази Ташинка взе и мен да ме съмнява. Аз също й се обадих, каза, че съм имала няколко депресантски моменти в живота ми - посочи ми годините на които съм била, НО пропусна възраста когато се чувствах най-зле. Друго нищо не ми каза по телефона, каза да отида намяст да ми помогне, да ама след последния опит някоя врачка да ми помага, след който буквално се чудех какво става и защо всичко тръгна наопъки съм МЕРСИ. Малко ме е шубе пак някой да ми навлиза в енергийното поле особено когато не знам как прави т.е. не се прави пред мен или в случая да говори на неразбираем за мен език.
Момичета като ви минат сроковете - пишете, за да знаем. А и щом в селото нямат добро мнение за тази жена, не мислите ли че поредната магьосница, която ви прави нещо, оправя временно нещата и после се връща като бумеранг.
Някой беше писал в темата, а може и аз да съм била - Не си насилвайте късмета! Каквото, колкото и когато трябва, то ще ви се даде.

# 401
че поредната магьосница, която ви прави нещо, оправя временно нещата и после се връща като бумеранг.
Някой беше писал в темата, а може и аз да съм била - Не си насилвайте късмета! Каквото, колкото и когато трябва, то ще ви се даде.

Точно!И аз мисля така.Изобщо не се изкуших да й звънна или отида.Мисля, че ако нещо не е писано да стане, ако се постига с магии, няма да доведе до нищо хубаво.

# 402
Относно мъжете в живота ни, напоследък почвам да си променям възгледите, а именно: От сума ти си време повечето гледачки при които съм била, на въпроса мъжът до мен ли ще е бъдещия ми съпруг или друг ми е отреден, ми казват все изчакай ще срещнеш друг по - еди какъв си...И аз не че заради тях ама си чакам ....то че и аз не съм сигурна - не съм, явно от позиция на годините все по-трудно се взима такова решение, но годините си минават и биологичните часовници тиктакат. И естествено че ще срещна друг мъж, но от мен зависи дали ще приема да имаме нещо общо, та чак и връзка. Все още ставам  Laughing
А пък за тия мъже които ви се дърпат явно бъркате политиката, защото със всеки мъж е политика. Трябва да им хванете цаката- прочетете някоя книга за тия взаимоотношения, всичко е психология. не смея да генерализирам, но на един мъж ако му намилаш на главата за каквото и да било няма да те чуе, ако му крякаш много пак същия ефект - трябва нещата да се правят с политика и финес. А друго е, че аз например нямам нерви вече за това, а и съм свикнала на мен да ми тичат след д-то, а не аз след тяхното.
Успех на всички спроблеми с мъжете!

# 403
И само едно последно уточнение - моето ходене по врачки и гледчки е по-скоро от любопитство. Нямам някакъв генерален проблеми и благодаря на Господ, че е така!

Наскоро пак ми припомниха за една църква в Асеновград, която изпълнявала желания - казва се рибната църква - така я наричат. Бях чувала за нея и преди, но сега съм решила да отида.
По-добре идете до там, отколкото до село Конуш да слушате Ташинкините глупости.
Аз съм предприела следното - гледане по скайп, телефон ок, или някъде в района около мен, в моя град - по - далече не отивам. При една проста сметка, да отида при една такава симпатяга ми струва има няма 100 лева - бензин, такса за врачуване и изгубено време(което на мен ми е кът)....
Може да звънна по скайапа на Стефка пак, че май позна някои неща от позиция на времето.
Анелия - нищо.
леля Искра - нищо
Mr. Morisson - нищо
Ташинка по телефона - нищо
Сирма- нищо
Аман вече!!!

# 404
И аз, да не изостана от другите, взех че звъннах днес на Ташинка. Надуши ситуацията, но взе да ми говори, като на някой други тук, че приятелки са ми завидели и са ми направили нещо. Попита ме от София ли съм и като и казах че не, ме подкани по пощата да ми изпрати нещо. Аз обаче нямам намерения да правя нищо и затова не я попитах за пари. Каза ще се оправят нещата, но ако не побая, ще станат трудно. Не мисля да се занимавам повече с нея. Думите й приличат много да нещата които други от вас са споделили, така че, аз съм до тук с нея. А най-вероятно и с другите от списъка. Пожелавам успех и сбъдване на мечтите на всички. Simple Smile  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт