Ясновидци/ Врачки-тема 13

• 227 267
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
Мен ако питаш, и химията не и помага, но това е съвсем друга тема...

# 451
Вижте,fr_aleks,не Ви карам да вярвате,но когато ми каза:болят те краката и то повече левия от коляното надолу,това няма как да го знае.Няма как да знае,че ме боли гърбът,не се изрази точно така,но ми показа къде.И това не мисля,че е специфично за човек на 30,на който видимо му няма нищо-не куца, и не е гърбав.

Ха, не можах да се сдържа да не коментирам, защото точно същото каза и за мен по телефона!!! Проблеми имаш с левия крак и те боли гърба, гръбнака.  Thinking

# 452
След толкова коментари положителни и отрицателни за Ташинка, реших да й звънна отново. Какво да ви кажа.... Днес ми каза съвсем различни неща. Проблема ми е свързан с мъж ще го нарека А., но сега се появи още един Д. 
Първият път (преди седмица) като говорих с нея ми каза: "А. е мъжа на живота ти, много те обича, държи на теб, но трябва да ти бая, за да се оправят нещата. Ще бъдеш с него много скоро. С Д. нямате бъдеще според мен А. е твоя човек. "
Днес говорих с нея пак я попитах същото, този път отговора беше различен: " Д. е твоя човек, с него много се разбирате, много държи на теб, има любов, хармонична връзка, много щастлива. Добър човек е . Колкото до А. и той е добър човек, но е по-студен. Според мен нямаш бъдеще с А."
Еми това е .... явно и при мен няма да има познаваемост....

# 453
И мен ме боли левия крак повече от десния, и кръста ме боли, и гърба, на болкоуспокояващи съм често, лежала съм болница с диагноза дископатия 2 седмици
И кръвната ми захар е висока, и очното ми налягане  е високо, и бъбречни кризи получавам, и паник атаки получавам при стрес или просто от нищо /наследствено ми е/... но Ташинка ми каза:Здрава си, нищо ти няма, само дето много се притесняваш, иначе всичко ти е добре!
Е, добре, тези подробности ги спестих в първия си пост за нея, но вече започвам адски да се дразня.
Името на ancholina беше замесено по повод на това какво ми е казано на мен/тя просто беше с мен вътре, аз няма какво да крия/, а не на нея.
Аз от нейно име не пиша.Момичето си знае най -добре и си е споделила.
Никъде не написах, че и трите сме недоволни и разочаровани.
Аз съм недоволната, но на мен ми е все тая, мен могат да ме разочароват единствено фактите и ситуациите в реалния живот, а не това какво ми казала Ташинка, Петканка или Драганка.
Но някой да ме убеждава тук, че аз нещо съм сбъркала и че споделяйки негативното си мнение съм крива за останалите - не ми е по вкуса и винаги когато е така, ще пиша и ще обяснявам защо е така!
Приключих с обясненията си по този въпрос!
Хубав ден на всички!  bouquet

# 454
Кажете,някой с който да се чуя по телефона или скайп и който наистина да познава?!

# 455
Алооо, балоните! Хайде по-лекинко бе съфорумци!  newsm50

# 456
  • София
Не се карайте , момичета , нали за това е темата да може всяка от нас да сподели своя опит с която и да е гледачка.
Според мен някои ясновидки при някои хора виждат при някои не , и самите ясновидки го осъзнават , но няма да вземат да ни кажат примерно " нищо не виждам при теб и не мога нищо да ти кажа" защото ще загубят пари от подобно признание , а е факт .Преди години сесхра ми ходи при Марина от София и и каза страшно много неща за бъдещето / които между другото вече са факт/ а на мен ми говори един час за характерите на близките ми и общи приказки за бъдещето.Явно аз съм и по- мъглива да го наречем и така е при много хора.
За това не се ядосвайте и не спорете излишни нерви да хабите , просто с обмяна на опит / тук / се надявам всяка да открие своята ясновидка.

# 457
След като на толкоз люде  новоизбухналата/за нейно щастие, както сама е споделила/Ташинка е разрешила проблемите и те са така категорични, че е реално ефективна,явно вече във форума ще останем доста по-малко хора-тези, на които все още ни предстои и ние  да намерим ефективен вещ в занаята.
Както се казва в тото 2-"На позналите-честито!".Къде със сол, захар и катинар и намеса на анонимен 90 левов майстор, къде със завъртане на 360 градуса-важното е, че  проблемите вече са решени.

# 458
След като на толкоз люде  новоизбухналата/за нейно щастие, както сама е споделила/Ташинка е разрешила проблемите и те са така категорични, че е реално ефективна,явно вече във форума ще останем доста по-малко хора-тези, на които все още ни предстои и ние  да намерим ефективен вещ в занаята.
Както се казва в тото 2-"На позналите-честито!".Къде със сол, захар и катинар и намеса на анонимен 90 левов майстор, къде със завъртане на 360 градуса-важното е, че  проблемите вече са решени.

JoyБе тя нека се появи следващата звезда, да видим колко от доволните ще хукнат и към нея.

# 459
Здравейте, изчетох всичко по темата и реших да се включа. Преди време 2004-2005г. ходихме при една жена от Асеновград, която гледа на Корана, нямам особени спомени за това, което на мен ми каза, но никога няма да забравя въпросите й към баща ми. Тогава тя го попита "имаш ли катастрофа, виждам кола, в номера й има ли 2-ки и 4-ки?". Баща ми грам не вярва и й се подсмихваше, каза й че има кола и в номера има и 2-ки и 4-ки, но катастрофа няма. Тогава тя каза "виждам катастрофа, внимавай!" Няколко години след това  мисля че 2008г. ако не греша, баща ми катастрофира, смля колата, за щастие на него му нямаше нищо, жив и здрав беше. Не мога да кажа дали може или не да й се вярва, понеже имаше и един момент, в който беше решила, че имаме магии и т.н, искаше агнета, пари и не знам още какво да ги развали... Казваше, че ще каже от кой точно е магията, но не можа. Знам че държи да гледа лично, но ако има много закъсали и е в настроение гледа и по телефон. Не е от най-милите и приветливи хора и малко трудно й се разбира, особено по телефона, ако някой иска, мога да подам контакт, но не гарантирам колко е актуален, все пак срещите ни бяха преди доста време. Другите към които съм се обръщала са имаше една жена в Попово, тя лееше куршум и така гледа, Соня Заварчик, леля Искра и Ташинка. За Соня Заварчик - 50/50 - по скоро не бих отишла пак при нея. За леля Искра нямам впечатления - определено тази жена отказва да контактува с мен. Първия път когато успях да се свържа с нея ми каза че сега не е удобно, да звънна на следващия ден в 9.00. Звънях - телефона изключен, към 18.00 опитах пак и ми беше адски неудобно да я притеснявам, попитах кога за нея ще е най-добре да се обадя, тя ми каза "нека утре, че сега не мога, гледам", извини ми се жената, наистина беше много мила. Звъняна другия ден - телефона пак изключен, звъннах на другия й номер и тя ми вдига, започнах да се обяснявам, че вчера сме говорили и какво ми е казала... Тя директно ми затвори.  Нямам обяснение, реших да не я притеснявам повече, надявам се само да не е усетила нещо лошо и за това да ме игнорира така. Звънях и на Ташинка, малко неадекватно звучеше, почти нищо не можах да разбера, предполагам и тя не ме разбра какво точно питам, защото отговора й нямаше нищо общо с въпроса ми, но разговора приключи с думите "разбираш ме какво ти говоря, нали? Прати ми нещо по пощата, аз ще ти върна каквото трябва и ще оправим нещата". Другия месец имам час при Марина от Графа, след това ще споделя, ако и тя не ме игнорира като леля Искра GrinningVery Happy:D:D Извинявам се за дългия пост, желая всичко хубаво и успех на всички!

# 460
  • София
El_si , точно за Марина от Графа писах , че на сестра ми каза и позна много от бъдещето , а на мен не каза нищо  newsm78 дано ти имаш успех и да види какво ще се случи от това което те интересува.
Успех и сподели като минеш при нея

# 461
Благодаря idi, дано! Ще споделя след срещата с нея.

# 462
El_si и аз ще очаквам с интерес да споделиш за срещата си с Марина, защото аз останах с много добри впечатления от нея.

Поствам тук един епизод от разкритията на ''Господари на ефира'' за Боряна Тотева- ''Скенера''.

Взела е 1000лв. за лечение на една жена и жената е починала.........Баща ѝ говори в репортажа....

http://vbox7.com/play:4a107563

# 463
В този форум явно все така става...Същото каране се получи и за Анелия Лечева или т.нар. Ани от Пловдив. Някой ако каже, че не е доволен - доволните го изяждат и обратно.
Знаете ли приказката за: "Зайо що си със шапка - бой, зайо що си без шапка - пак бой"
И то какво става, някой пуска мухата за няква шарлатанка, защото за мен всички са в по-малка или по -голяма степен такива, сички юруш на маслините и ако има недоволни то те трябва да си мълчат, защото а кажат нещо и ги разкоствате.
Аз вече за пореден път получавам на лични писма, че съфорумки неискат да пишат във форума, за да не ги нападат.
Това ли е идеята на форума!!!
Ще помоля абсолютно всички ви за следното:
1. давайте изчерпателна информация за врачката - кога сте били, случило ли се е поне част от това, което ви е казала. Постове от сорта еди коя си много ми позна, вчера бях при нея, не мисля че би следвало да се взимат под внимание, защото може да е познала за минало, но повечето тук се интересуват за бъдеще.
2. моля не нападайте останалите, които са пробвали врачката и са споделили, че не са доволни
3. както и тези които са доволни, но вие не сте съгласни с тях

Предлагам подобни правила да сложим в началото на следващата тема!!!

# 464
  • София
Когато пиша коментар за някоя гадателка, по никакъв начин не се опитвам да натрапвам мнението си или настроението си!!! Аз само споделям!!!
Ако не се лъжа, в миналата тема коментирахме, че при едни има познаваемост, при други - не! / от един гадател!!!/
Напоследък тук сме свидетели на изливане на жлъч, лично отношение и както сама се изрази една съфорумка: "Изгаврих", т.е. гавра с някои гадатели, за които пишем тук. На лице е опит за налагане на нение и опит някой да бъде фактор в избора ни на гадател. Опеделено смятам, че тона и начина, по който някои хора споделят мнения и впечатления за посетен гадател е НЕДОСТОЕН!
Лично аз до сега не съм си позволила да се държа невъзпитано и да се гавря с която и да било гадателка или  с който и да било, защото много добре знам, че има  ВЪЗМЕЗДИЕ за нашите дела и думи. Можете да си предствите един човек, който се гаври с хората, какво отношение има към всички, с оито се среща и общува. Коментарът е излишен!!!!!
Всеки един от нас има глава на раменете си, за да прецени кой гадател да посети. Някой преди време много правилно се изрази: "усетих, че това е моята ясновидка".
Никой, по никакъв начин не е длъжен тук да търпи нечии настроения и това дали харесва някой гадател, дали му е приятен или не! Ние ги посещаваме по собствено желание и най-вече, поради някакви проблеми или въпроси, които ни вълнуват и искаме да имаме яснота.
За всички нас, пишещи в този форум е важно да споделяме посетените гадатели и дали има сбъдваемост на предсказанията.
Определено смятам, че някои съфорумки си позволиха грубости и нагло поведение! Най-вече това опира до тяхното възпитание!
Съвсем доскоро нямахме такъв проблем в този форум! Лично аз не толерирам такъв начин на общуване тук!
Нищо лично! Изказвам лично мнение.
Приятна вечер на всички!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт