Ясновидци/ Врачки-тема 13

• 227 251
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
За това е тази тема - да пишеме и да даваме обективни мнения от опит, а всеки сам да си преценява какво да прави след това.
Аз имам достатъчно време и пари, за щастие и аз не съм от тези с проблемите, които на всяка цена търсят лек за мъките си или спасяват семейните си отношения.
И аз съм от тези , които ходят по скоро от любопитство, а не защото вярвам на 100% в това, което ми казва всяка една от тези жени.
Аз съм писала и преди, пиша и сега - винаги тези, които не харесам от първата секунда в която ги видя - не могат да ми познаят нищо.
В началото седях и си казвах почти всичко, никога не бях експериментирала да се  "погавря" с някоя, докато не стигнах до въпросната Мира от Илинден, за която съм писала вече.
Тук е мястото да спомена, че който иска да прочете отзивите ми за врачките, с които съм се срещала да натисне върху името на профила ми , а оттам да избере опцията:Последни публикации на Melissa77 и ще получи информацията, която му е нужна, защото отдавна съм престанала да отговарям едно и също на Лични съобщения.
За пореден път ще кажа също, че нито една не ми е предлага да ми разваля магии, Мира и Вергиния се опитаха да ме пратят в църквите - едната със захар, другата с олио, но при мен тези неща не вървят.Може би не изглеждам толкова отчаяна и не могат а си позволят да спекулират с наивността ми срещу която отдавна съм имунизирана.
Пътувах до Ташинка, защото както казах вече имах време и възможност, за да мога след това тук да споделя обективното си мнение след тази среща.
След като го направих видях колко още недоволни има, след като разказах, прочетох същото след поста си, че не съм чула само аз за себе си тези неща.
Затова тук е толкова важно да бъдем обективни и да разказваме като цяло за срещите си с тези хора, никой не е длъжен да споделя лични неща.
Единственото, което не разбрах беше как преди моя пост всички бяха много доволни, а след като аз се разписах се появиха още куп недоволни.
Няма проблем да пътувам до всяка нова звезда и да предпазвам или насочвам тези, които наистина имат нужда от подобна помощ.Пак ви казвам, аз се забавлявам, обичам да пътувам, нито някоя може да ме разочарова, нито да ме прати на седмото небе.
За 24.10 в 14,30 имам записан час при Пепа от Хаджи Димитър, и тук мненията са доста противоречиви, но ми стана интересно, защото това беше единствения свободен час и то в ден преди развода ми  newsm78
Делото за развода ми е на 25.10 в 14,30  Rolling Eyes
Аз вече нищо не им казвам, ако искат имена - казвам, но брат ли ми е, мъж ли ми е, любовник ли ми е или просто някой измислен от мен анимационен герой - не отговарям.Така ми е много по забавно.Щото Ташинка толкова се омота с трите имена на мъже, които й дадох, че не можа да разбере кой какъв ми е и много се забавлявах.А и ancholina ми е свидетел, тя беше вътре с мен.  bouquet
Като се появи някоя нова звезда - пишете, ще ида, ще ви разкажа и после преценявайте дали да ходите.Ташинка беше безкрайно щастлива колко много й звънял телефона и как я търсели от цяла България #Crazy а сега когато си сверяваме казаното от нея, май при всички ни е едно и също.
Поздрави и усмивки за всички   bouquet
      Не го казваш с точната дума - ние всички сме недоволни, но това ти е идеята ! Wink И много грозно е да забъркваш Ancholina, като аз лично от нея знам, че е доволна от Ташинка ! Един вид, хората, които търсят мнения за Ташинка, биха си помислили, че Ancholina, също е от НЕДОВОЛНИТЕ и ето, даже и свидетел има  Laughing Аз вярвам, че много от доволните, ще имат куража, да споделят и те тук, защото е редно и защото, така всеки ще има право да избира, на базата на плюсове и минуси. И Боги е много права - е, как може да обсъждаме въпроса с парите ?! - какво значение има, колко ще дадеш, ако ти се помогне ?! На мен, преди години, когато ми помогнаха за първи път, а аз тогава не вярвах, оставих 10 лв, но след време се върнах от благодарност и оставих доста добра сума. Това с парите си е оправдано - всеки хляб с пари е купен - безплатен, няма ! И няма значение, колко е скъп и дали ще бъде препродаден (Ташинка, на кого ще ги дава), важното е ефект да има ! Е как да не казах, че съм недоволна от Стефка ?! - ами казах, но няма нужда да я оплювам, не мислиш ли ?! - просто недоволна, без да влизам в детайли, аз мога да напиша къде, къде по ироничен пост от твоя за Стефка, но не смятам, че е необходимо и че на някой би ми помогнало - просто не съм доволна ! .. това е Wink

# 436
  • София
За това е тази тема - да пишеме и да даваме обективни мнения от опит, а всеки сам да си преценява какво да прави след това.
Аз имам достатъчно време и пари, за щастие и аз не съм от тези с проблемите, които на всяка цена търсят лек за мъките си или спасяват семейните си отношения.
И аз съм от тези , които ходят по скоро от любопитство, а не защото вярвам на 100% в това, което ми казва всяка една от тези жени.
Аз съм писала и преди, пиша и сега - винаги тези, които не харесам от първата секунда в която ги видя - не могат да ми познаят нищо.
В началото седях и си казвах почти всичко, никога не бях експериментирала да се  "погавря" с някоя, докато не стигнах до въпросната Мира от Илинден, за която съм писала вече.
Тук е мястото да спомена, че който иска да прочете отзивите ми за врачките, с които съм се срещала да натисне върху името на профила ми , а оттам да избере опцията:Последни публикации на Melissa77 и ще получи информацията, която му е нужна, защото отдавна съм престанала да отговарям едно и също на Лични съобщения.
За пореден път ще кажа също, че нито една не ми е предлага да ми разваля магии, Мира и Вергиния се опитаха да ме пратят в църквите - едната със захар, другата с олио, но при мен тези неща не вървят.Може би не изглеждам толкова отчаяна и не могат а си позволят да спекулират с наивността ми срещу която отдавна съм имунизирана.
Пътувах до Ташинка, защото както казах вече имах време и възможност, за да мога след това тук да споделя обективното си мнение след тази среща.
След като го направих видях колко още недоволни има, след като разказах, прочетох същото след поста си, че не съм чула само аз за себе си тези неща.
Затова тук е толкова важно да бъдем обективни и да разказваме като цяло за срещите си с тези хора, никой не е длъжен да споделя лични неща.
Единственото, което не разбрах беше как преди моя пост всички бяха много доволни, а след като аз се разписах се появиха още куп недоволни.
Няма проблем да пътувам до всяка нова звезда и да предпазвам или насочвам тези, които наистина имат нужда от подобна помощ.Пак ви казвам, аз се забавлявам, обичам да пътувам, нито някоя може да ме разочарова, нито да ме прати на седмото небе.
За 24.10 в 14,30 имам записан час при Пепа от Хаджи Димитър, и тук мненията са доста противоречиви, но ми стана интересно, защото това беше единствения свободен час и то в ден преди развода ми  newsm78
Аз вече нищо не им казвам, ако искат имена - казвам, но брат ли ми е, мъж ли ми е, любовник ли ми е или просто някой измислен от мен анимационен герой - не отговарям.Така ми е много по забавно.Щото Ташинка толкова се омота с трите имена на мъже, които й дадох, че не можа да разбере кой какъв ми е и много се забавлявах.А и ancholina ми е свидетел, тя беше вътре с мен.  bouquet
Като се появи някоя нова звезда - пишете, ще ида, ще ви разкажа и после преценявайте дали да ходите.Ташинка беше безкрайно щастлива колко много й звънял телефона и как я търсели от цяла България #Crazy а сега когато си сверяваме казаното от нея, май при всички ни е едно и също.

На Пепа, няма нужда нищо да и казваш. тя каквото вижда го казва и определено е от малкото обективни и много честни, дори това което ще ти каже да не ти се хареса. И при нея понякога има зацикляне и не ги улавя нещата, познавам я много, много добре от доста години вече станаха. Мелиса, а не се ли страхуваш всички тези жени без значение какво ти казват, умеят ли или не да не объркат съдбата ти, да навлезнат в биополето ти? Питам те, защото само преди 3 години бях точно като теб с време и с много възможности и с нерешим за тогава проблем. Обиколила съм под пт и над път де що има врачка и, ако ги изброя всичките списъка на 1 ва страница ще изглежда малък и знаеш ли престанах когато осъзнах, че малко или много думите са енергия и казани от такива жени те се кодират във вселената и рано или късно нещата се случват, но не винаги казаното от тях е хубаво и положително. Спрях да ходя, когато разбрах, че ще ставам майка тогава се изплаших не за себе си, а за децата си. Сега съм на дъното,  нещата коренно се промениха от преди, вече не мога да отида където си поискам на врачка. Чета темата от самото начало, и все още не съм намерила тази жена или мъж, които ще могат да ме грабнат и да знам че са искренни и истински готови да помагат. Исках да ти кажа, ако нямаш сериозни проблеми по-добре не инвестирай в тези хора а се забавлявай, и живей както ти се харесва. Твоите постове винаги са били страхотно удоволствие за мен да ги чета. Simple Smile)

# 437
  • и тук и там :)
Абе хора стига сте се занимавали с глупави спорове!!!
Айде замислете се за какво всъщност спорите в момента и преценете дали има смисъл да продължавате!
Нали за това е този форум - за да споделяме собствените си срещи с така наречените ясновидки и гледачки, и всеки да си прави неговите си изводи.
Не сме тук да защитаваме тази и онази ясновидка/гледачка.

Melissa77  на теб лично съм ти много благодарна/а предполагам и много други четящи този форум/ за винаги подробните, точни и ясни отзиви от посещенията си тук таме  Wink . Аз лично получавам много полезна информация от постовете ти.
  bouquet
Мисля, че тук сме достатъчно интелигентни хора за да си обменяме информация без да впускаме в безмислени спорове.
Съжалявам за дългия пост, но започвам вече да се дразня когато темата започне да се спами.
Късмет на всички   bouquet

# 438
      Не го казваш с точната дума - ние всички сме недоволни, но това ти е идеята ! Wink И много грозно е да забъркваш Ancholina, като аз лично от нея знам, че е доволна от Ташинка ! Един вид, хората, които търсят мнения за Ташинка, биха си помислили, че Ancholina, също е от НЕДОВОЛНИТЕ и ето, даже и свидетел има  Laughing Аз вярвам, че много от доволните, ще имат куража, да споделят и те тук, защото е редно и защото, така всеки ще има право да избира, на базата на плюсове и минуси. И Боги е много права - е, как може да обсъждаме въпроса с парите ?! - какво значение има, колко ще дадеш, ако ти се помогне ?! На мен, преди години, когато ми помогнаха за първи път, а аз тогава не вярвах, оставих 10 лв, но след време се върнах от благодарност и оставих доста добра сума. Това с парите си е оправдано - всеки хляб с пари е купен - безплатен, няма ! И няма значение, колко е скъп и дали ще бъде препродаден (Ташинка, на кого ще ги дава), важното е ефект да има ! Е как да не казах, че съм недоволна от Стефка ?! - ами казах, но няма нужда да я оплювам, не мислиш ли ?! - просто недоволна, без да влизам в детайли, аз мога да напиша къде, къде по ироничен пост от твоя за Стефка, но не смятам, че е необходимо и че на някой би ми помогнало - просто не съм доволна ! .. това е Wink
Етооо, ancholina била доволна - да, беше доволна, щото чу това, което искаше да чуе.
Ето в това е проблема.
Че когато ни се каже каквото искаме да чуем - сме много доволни
Минах през това в началото - казваха ми точно това,което исках да чуя
Никой не ми каза, че ще се разведа, сигурно нямаше да съм никак доволна от въпросната.
Но всяка искаше да ми вземе парите и ми казваше това, което съм готова да приема
И да ида пак при нея.
Аз за Ташинка говоря с факти, за себе си, не разбрах точно в какво на обратното трябва ме убедите.
Трябва да се извиня за мнението си ли, какво?
Какво толкова казах аз за тази жена, та така се вкопчихте?
Колкото до парите ...нали там някъде парадирахте, че пари не искала и не знам си какво, че го правела в името си на не знам си какво,а самата Боги започна да говори с какви пари си построила къщата, от предоволните от нея ...
Айде стига правихме цирк на хората тук!
Като не съм доволна - не съм доволна, не ми се хващайте за каквото ви е удобно от това,което пиша, а като ще спорите с мен, ще се хващате за всичко.

# 439
Това е последното, което ще напиша по последната тема - Мелиса, никой не твърди, че трябва да кажеш, обратното на истината за когото и да било, просто да не апелираме, да не се вярва на този или онзи, всеки сам да прецени това - отиваш, доволна, недоволна - казваш си мнението и до там, а не, не познава и други ще го потвърдят. Вярвай ми, половината от нещата, които ми каза Ташинка, не ми харесват, но ги каза и не само тя и вярвай ми, далеч съм от мисълта, че аз не бих променила поне малка част от казаното, защото вярвам, че 80% не е съдба, а собствен избор ! Усмихнат ден !  Peace

# 440
Аз ще си позволя пак да коментирам за Ташинка в по големи подробности. Обадих и се в петък по телефона с 2 въпроса. Половината неща дето ги каза не ги разбрах, странно говореше май не на чист български. По първия въпрос за едно момиче (пита ме за името и) ми каза ай това е много измъчено изстрадало създание, много е студена към тебе, забрави я. Това вярно (аз затова се престраших да търся гледачки, да видя има ли шанс поне да я запазя като приятел). Каза ми обаче, че светлината на моя живот (сиреч друго момиче) идвала скоро. По тази тема нещата съвпадат с казаното ми от Ани от Пловдив. По втория въпрос също съвпадат с казаното от Ани, в смисъл в деловата сфера това което искам да се случи няма да стане тази година, а чак първо тримесечие на следващата - февруари-март.

Към този момент това не ми позволява да мисля, че е шарлатанка, но от друга страна разговорът беше кратък и не мога да вадя големи заключения. Така че най добре и най евтино е едно телефонно обаждане и всеки да решава сам за себе си Simple Smile

# 441
Понеже се завъртя и моето име от кого съм доволна и от кого не,да се включа и аз.

Позна,че на 11 години ми се е случило нещо,което е променило живота ми.Здравословен проблем!
На 17 години-психически срив!
На 23-24 тежък здравословен проблем.Едва ме спасиха.
За него-да,коренна промяна в него от месец.Все едно е друг човек.
За това,което питах-не знам дали е истина.Обадих се на леля Искра и ми потвърди едно към едно.Не вярвам да си комуникират двете.Стефка преди месец още ми го каза.
Че ще ми се обади по телефона–да и че ще се разберем-принципно такава ни е уговорката.Дали ще бъде с положителни за мен последици-предстои да видим.
За моите болежки-без грешка.
За майка ми-също.
Не позна,че на 14 си година съм имала събитие,което ми е променило живота-не го помня.
Каза,че април ще започна основна работа-такава ми е идеята ,но мислех,че ще е по-рано.
Каза,че приятелка се бърка във взаимоотношенията ни-не знам,по-скоро колега,но само я подозирам.
Дали ще бъдем заедно-ще ви кажа след месец.

# 442
Етооо, ancholina била доволна - да, беше доволна, щото чу това, което искаше да чуе.
Ето в това е проблема.
Че когато ни се каже каквото искаме да чуем - сме много доволни
Минах през това в началото - казваха ми точно това,което исках да чуя
Много правилно! Винаги се хващаме за нещата, които са ни харесали и избирателно запомняме и акцентираме само на тях.

Ще помоля тези, които са толкова доволни от нея, да споделят нещо наистина значимо, което им е казала, и което е "нямало как да знае". А за помоща, която оказва...съмнявам се че със сол, захар и катинари ще си оправя сериозни проблеми, или пък ще преобърна съдбата си.

ПС. Мерси на ancholina за отговора, още преди молбата ми. Обаче хубаво ти е казала за всичките болежки без грешка, а решението им!?

# 443
  • София
Понеже се завъртя и моето име от кого съм доволна и от кого не,да се включа и аз.

Позна,че на 11 години ми се е случило нещо,което е променило живота ми.Здравословен проблем!
На 17 години-психически срив!
На 23-24 тежък здравословен проблем.Едва ме спасиха.
За него-да,коренна промяна в него от месец.Все едно е друг човек.
За това,което питах-не знам дали е истина.Обадих се на леля Искра и ми потвърди едно към едно.Не вярвам да си комуникират двете.Стефка преди месец още ми го каза.
Че ще ми се обади по телефона–да и че ще се разберем-принципно такава ни е уговорката.Дали ще бъде с положителни за мен последици-предстои да видим.
За моите болежки-без грешка.
За майка ми-също.
Не позна,че на 14 си година съм имала събитие,което ми е променило живота-не го помня.
Каза,че април ще започна основна работа-такава ми е идеята ,но мислех,че ще е по-рано.
Каза,че приятелка се бърка във взаимоотношенията ни-не знам,по-скоро колега,но само я подозирам.
Дали ще бъдем заедно-ще ви кажа след месец.

За Ташинка ли говориш?

# 444
ramikm, темата е полезна точно с подробните коментари и споделяне, както и изразяване на лично мнение, на което всеки има право.
Мелиса е една от малкото, които е изчерпателна относно срещите си с ясновидци, за което аз и благодаря. Има право да си напише личното мнение, въпрос на личен избор на другите е на кой и какво да повярват.
Не и е допаднала Ташинка, нейно право е да го сподели и напише защо.
Няма съвършени хора, т.е, и ясновидци. Вие май пак си търсите поредната звезда в темата, при която всички да хукнат Mr. Green

# 445
В момента здравословното ми състояние не е на дневен ред.Аз и сама зная как да си ги оправям.Не е нещо фрапиращо,нито животозастрашаващо.

# 446
В момента здравословното ми състояние не е на дневен ред.Аз и сама зная как да си ги оправям.Не е нещо фрапиращо,нито животозастрашаващо.
Е то ако ти е изброила болежки, които ги имат 90% от хората...нормално е да ти ги познае. Ако става въпрос за нещо значимо, това вече би било попадение.

То май тук всички само за мъже питате...мен повече ме вълнуват здравословни проблеми...

# 447
Вижте,fr_aleks,не Ви карам да вярвате,но когато ми каза:болят те краката и то повече левия от коляното надолу,това няма как да го знае.Няма как да знае,че ме боли гърбът,не се изрази точно така,но ми показа къде.И това не мисля,че е специфично за човек на 30,на който видимо му няма нищо-не куца, и не е гърбав.

# 448
Вижте,fr_aleks,не Ви карам да вярвате,но когато ми каза:болят те краката и то повече левия от коляното надолу,това няма как да го знае.Няма как да знае,че ме боли гърбът,не се изрази точно така,но ми показа къде.И това не мисля,че е специфично за човек на 30,на който видимо му няма нищо-не куца, и не е гърбав.
Чак на Вие да говорим няма нужда Peace Аз допуснах просто за болежките...щом са такива специфични и ти ги е познала, тогава се приема...да взема да и завъртя един телефон ли...ама то само ако ми ги назове, без метод на лечение, няма полза.

# 449
За майка ми  каза да взема маточина ,за да се успокои.Това го потвърждавам,че беше пълна глупост,казана от нея,защото майка ми си пие химията и да излезе в градината и да почне да пасе наред,пак нищо няма да и помогне.

Общи условия

Активация на акаунт