Ясновидци/ Врачки-тема 13

• 227 146
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Тези "безплатни" консултации по тел. дали не са на импулсни телефони newsm78

# 541
vaflichka, аз също се интересувам за Марияна Николаева дали помага и дали познава. Преди една седмица се обадих по телефона да попитам кога има свободни часове. Обади ми се някакъв мъж, обясни ми, че тя не може да разговаря  по телефона, понеже е уморена. Каза, че таксата за гледане е 50 лева за 30 минути, консултацията можело да  е лично или по скайп и трябвало предварително да сме си подготвили въпросите. Първо се превеждала сумата по пощата и след това се запазва час и дата за скайп връзка. Усмихнат и позитивен ден на всички от мен.

Лелееее,
Преди не повече от 2 години таксата и беше 30 лв. То вярно, че е криза, но все пак... Май старите и лаври от "Ясновидци" все още вършат работа.  newsm78

# 542
Да споделя и моите впечатлениа от тези на които сам званяла.В една или друга степен всички са ми позанавали по нещо,но никои на 100%.Питала сам за себе си и за мой бивш приятел,към когото още имах чувства.Преди около 2 години бях писала до вестник Шок там отговаряше жена на име Стефка Казакова,мога да кажа че тя позна тогава че мьжьт с когото се разделих тогава няма никога да се варне и така стана не се е върнал и няма и да се върне,и позна и ме предупреди сащо така и  за катастрофата с колата която направих,само още ми каза че вижда друг човек до мен и... да срещнах друг но и с него не потрьгна сега този вестник вече не го намирам ,а не казах че живея в чужбина и тук ми е трудно да следя кои вестници се получават,но четох че отговаря вече в друг вестник,но тук не го намирам.Магда от Женски тайни и на нея бях писала пълни глупости ми наприказва тогава и нищо от това което каза не се е случило.Ники Узунов и леля Искра ми познаха, нещата които ми казаха се случиха в срока които ми казаха но не и с човекьт за когото аз питах т.е. Ники ми каза че ще се саберем с моя приятел  но в този срок от време които тои е видиял всьщност аз започнах нова вразка с друг 3 ти човек.Консултирах се и с Маргарита-нищо не позна.Последно питах Септември Анелия Лечева  дали имам шанс да се саберем с този мьж и тя каза че до 3 месеца ще комуникираме отново и може да се съберем и да ние започнахме да си пишем пак но това е за сега.Мога да кажа че Анелия позна до тук.Има още време дали е познала че ще се съберем ще видим.Ако някои знае в кои вестник отговаря Стефка сега моля да ми каже.Това е при мен,мисля че могат да ни познаят но само част  от нещата на 100 % не.

# 543
Ама хич не си правите труда да потърсите информация за някой, преди да попитате за него. И преди го пусках, и сега ще го направя, за мен това парадоксално участие на 'ясновидката' Марияна Николаева е достатъчно:

# 544
 fr_aleks,благодаря,че сподели!
Аз вече й пуснах в касичката,но нека други си направят изводите!
Като й търсех координати и видях графика й,че на ден приема по 18 човека,си мислех,че тя е бог.Човек с невероятна сила и енергия!
Сега обаче,като изгледах това и разбрах,че съм се заблуждавала/и от дистанцията на времето,че нищо не ми позна,ни за минало,ни за бъдеще/.Та тя не можа да уцели ни един,та четвъртия й изпил силите.А до 18?
А по 30 лв,а сега някой спомена и по 50 лв!
Какви наивници сме само!

# 545
За седмица може да изкара половингодишния ни доход  Laughing

# 546
  • Варна
Лошото е ,че един като го пуснат по някоя медия и хората се лажем,че  е познавач . Аз така се подведох по Николета Йорданова. Сега като я видя,че я дават по ТВ направо се чудя защо ? Сигурно те си плащат за това имат някъкви игрички. newsm78

# 547
За Стефка Казакова вестник "Всеки ден" адрес София 1000 ул."Княз Борис първи"147 .

# 548
Аз също посетих въпросната Николета преди години - срещу 50 лв.Толкова нищо не ми каза,че....Сега,като я гледам е дежурната "ясновидка" при Гала,съвсем е изтрещяла.Със сигурност си плаща...
За Марияна Николаева - консултирала съм се преди време с нея на скайп.Имаше някои попадения,но и аз не я питах тогава за много неща.Спомням си обаче,че в началото,когато "изгря" се възмущаваше как някои ясновидки можели да вземат по толкова много пари от хората.Таксата й беше наистина 30 лв.Сега е 50 лв.Но като казах на мой приятел,който се записа за гледане по скайп,а после се отказа,но часа до последно си беше запазен.Така,че може и на ден да минат само няколко човека...

# 549
Лошото е ,че един като го пуснат по някоя медия и хората се лажем,че  е познавач . Аз така се подведох по Николета Йорданова. Сега като я видя,че я дават по ТВ направо се чудя защо ? Сигурно те си плащат за това имат някъкви игрички. newsm78

Не си далеч от истината, някои си плащат за да участват в подобни предавания.

# 550
веднъж като слушах Николета ми се стори доста нестабилна психически newsm78

# 551
веднъж като слушах Николета ми се стори доста нестабилна психически newsm78

Редува псувни, тежка неграмотност и простота с глупави несбъдваемости.
Има увеселителна телевизионна стойност.

# 552
Здравейте , на  някой започнаха ли да се сбъдват  нещата  предсказани  от Ташинка.

# 553
Здравейте ! Искам да ви попитам - някой ползвал ли е услугите на Ариф Уахид, или поне да е чувал нещо за него ?! Аз пообщувах малко с него и ми се видя доста надежден, но нямам личен контакт, а това ме притеснява. Струва ми се искрен в думите си - не обещава, че ще ти поднесе света на тепсия, някак си има за какво да му се вярва, но това общуване в нета .. малко ме притеснява ... Хубав след обяд на всички !  Hug

# 554
  • София
Здравейте , на  някой започнаха ли да се сбъдват  нещата  предсказани  от Ташинка.

На мен не! И на този етап няма изгледи да се сбъднат!!!

Общи условия

Активация на акаунт