Ясновидци/ Врачки-тема 13

• 227 168
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте! Мога да споделя за Мариана Николаева, неотдавна я посетих и останах много разочарована . Най напред ми направи неприятно впечатление арсенала от всички средства за "гледане"- аура, таро, леене на восък, минерали,  всичко възможно....Не ми позна почти нищо, дори и най малкото. За да мине времето и задавам въпроси, но уви пак нищо конкретно. Таксата и е 30 лв на сеанс за записан час и лично посещение. Дано бъда малко полезна. Лека вечер на всички

# 556
Някой друг да може да сподели положителни резултати от Ани Лечева от Пловдив?

# 557
Добър вечер на всички.Нямам търпение да разкажа къде бях и какво изживях.
Като абсолютен пълен идиот реших да отида при Марияна от Пловдив.С големи надежди ,разбира се.
Дамата ме чакаше на гарата.Аз очаквах да ме заведе в офиса си или там,където практикува,но не би-седнахме в едно кафе.
Голям кукундрел.
За основния си въпрос-от теб зависи.Не е безразличен,но смени тактиката.Нямколко пъти я питах дали ни е писано да сме заедно-от мен зависело.
Коя е Росица,казвам колежка.Ооо,тя не ти мисли доброто,пази се от нея.Ние не сме близки,просто поддържаме професионални отношения.
Коя е Елена?Колежка-същата работа.
Кой е Иван?Колега-голям интригант.
Коя е Венета?Тук имаше попадение,щото името е специфично,а и си е така,което ми каза.
Х.има магия за катастрофа,обаче му я е направил най-добрият приятел и те двамата ще катастрофират!
Коя е Мария?-както предишните.И понеже съм хващала уроки-Мария ме е урочасала за самота.Детето е на 19 и хич не му е до моите проблеми и до моите терзания.
Питам за Н.-той много и се слага,ама на нея и харесва.
В момента,в който разбра,че съм аптекар и че баба е починала от рак-болеше ли я,лекарите казаха ли и,какви изследвания и правиха,как я болеше точно,какви бяха симптомите-и хич не и пукаше,че рови в незараснали рани.Има ли лекарството Х в аптеките-ами ,не знам,отиди и провери-номенклатурата е огромна,а цените разнообразни.
После се оказа,че баба е дошла и е около нас и ме пази и помага.Викам а що не ми помогне за моя човек?Щото не го харесва.
Ей така протече разговорът.Отидох до Пловдив,за да разбера,че от мен зависи.
Накрая,уж вземаше колкото дадеш,ама не-дай двадесет лева.
Ако искам да ми тръгне в любовта,да и пратя негова вещ,захар,свещи и камъни и после мога да си ги блъскам в тъпата тиква.Не ми каза колко пари ще струва ритуалът,сигурно ще е изненада.

# 558
ramikm,
 Аз имам сведения за въпросният млад ходжа Ариф Уахид.
При мен само парите отидоха и нищо не се оправи . Палене на разни листчета и такива подобни , а всичко ми струваше цели 200 лв.
Не си заслужаваше при мен , но то човек когато е на зор какво ли не прави !
Второто нещо , което ми беше предвидила Ташинка също се случи , но с 3 дни закъснение .
Очаквам най-голямото и мисля да и поискам да ми направи ритула , какво ще ме съветвате ?

# 559
Още нещо да допълня:
Кой е Павел-не знам.Той е от бъдещето.
Кой е Веселин?Не знам-ще имаш връзка с него.  Shocked
Каза още едно женско име,но аз просто не го запомних,че пак беше от бъдещето.

И понеже гледам,че коментирате Марияна Николаева:според нея трябваше да съм омъжена вече.Щях да се запозная с един такъв русичък пълничък и да се омъжа за неговия приятел.

# 560
ramikm,
При мен само парите отидоха и нищо не се оправи . Палене на разни листчета и такива подобни , а всичко ми струваше цели 200 лв.
Второто нещо , което ми беше предвидила Ташинка също се случи , но с 3 дни закъснение .
Очаквам най-голямото и мисля да и поискам да ми направи ритула , какво ще ме съветвате ?

Извинявай,ама на теб не ти ли стига 200 лв дето си дала на този Ариф, пари ли имаш в изобилие или просто си решила да им пълниш джобовете?Чудя ви се на акъла и това е,пък ако ще да съм груба.

# 561
ramikm,

Благодаря за отговора  Hug  Благодаря и на тези, които ми отговориха на лични - бяхте ми изключително полезни !  Hug

# 562
  • София
Здравейте момичета , да ви споделя случи ми се нещо което ми предсказа Цецка от Надежда  - ходих миналия месец и ми каза , че ще имам разправии с съдебни органи - аз автоматично реших , че е видяла дело за развод , обаче  днес получих призовка от гадната Топлофикация  Sick е не е толкова страшно и да ви кажа даже се радвам , защото излиза , че познава , а ми предрече хубави неща за бъдещето.

# 563
Момичета, преди време доста хора питаха за Гьокчен. Някой обажда ли се? Ходи ли при нея?

# 564
Aми аз  ходих при нея, още юли май-беше, естествено любовен проблем, който ме пропи това лято, много съм добра в  самосъжалението си Grinning Когато я попитах ми каза, че той бил с друга жена. Когато й казах, че много се учудвам, защото за толкова години не съм го виждала ведбъж с жена(то аз до минлата година и плюнката нямаше да си хвърла на него, ама ето така става в живота, а сега вече трети месец не мога да го забравя), тя изведнъж рече; "О, ама сестро та той е бисексуален, нали разбираш какво ти казвам( е не съм паднала с последния дъжд),не иска деца, абе бяга от теб....ама вие след 20.09 пак ще сте заедно" Е, не е смен, с една препечена кифла се заби след това,но ти си прави изводи, колко са читави прогнизите й...иначе е шемет, забавна е, ама аз от това нямам нужда, оставяш колкото решиш, но си има ориентировъчен ценоразпис отвън.
Надявам се да съм била полезна!

# 565
Момичета имаше ли втора вълна посетители при Ташинка?Някои ходил ли е при нея или гожорил ли е по телефона с нея?Мнения за тази жена?Струва ли си?

# 566
Здравейте , на  някой започнаха ли да се сбъдват  нещата  предсказани  от Ташинка.

На мен не! И на този етап няма изгледи да се сбъднат!!!

И при мен не се получиха нещата дето беше казала Ташинка  Confused
А за Марияна от П-в на мен лично не ми иска пари .Каза ,ако аз съм преценила да дам и аз и дадох 5 лв.

# 567
Марияна я попитах колко дължа и тя каза:хайде дай двадесет лева.

# 568
Марияна я попитах колко дължа и тя каза:хайде дай двадесет лева.
Е ти пък сега, разбира се че си на по висока тарифа, жената до гарата специално е дошла да те посрещне, кво си мислиш ти, че с 5 лева ще минеш при такава специална среща с индивидуално посрещане! Rolling Eyes

# 569
  • София
Днес няма никакво влючване , да не би всички да се разочароваха от ясновидките  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт