Ясновидци/ Врачки-тема 13

• 227 192
  • 735
  •   2
Отговори
# 570
  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile Може би всички се отказаха от ясновидките.  Simple Smile

Аз днес говорих с Ташинка по телефона с конкретен въпрос, но не получих конкретен отговор. "Абе то ще стане някога, ама ..." За сметка на това разбрах, че аз съм виновна, защото имам магия и много негативна енергия. То от всичкия тормоз, че преливам от негативна енергия си е самата истина   Rolling Eyes , но около въпроса ми нищо не можа да каже. Говореше някакви несвързани неща и повтаряше "Нали ме разбираш напълно?"... Thinking
Жената може и да има дарба, обаче по телефона не знам какво очакваме. Аз и Ванга не съм чувала да е пророкувала по телефона, нали някаква връзка все трябва да осъществи. Та така.
Иначе не ми каза да ходя при нея, а да и' изпратя снимка и тя ще ми върне някакви работи, от които всичко скоро ще се подреди. Не ми каза колко ще струва Simple Smile 

# 571
Momi4eta, nqkoi da e pisal na tazi jena, koqto "gleda" na data na rajdane i snimka izprateni po mail himiq_1981@abv.bg
Az i pisah, izpratih snimki i rojdeni dati, tq mi varna otgovor, pi6eiki, 4e trqbva da i zadam konkretni vaprosi, napisah i konkretni vaprosi vkliu4itelno i za bade6te da mi kaje, sled koeto polu4ih otgovor na vaprosite si, na koito do sega ot nikoq gleda4ka ot izbroenite /Latina, lelq Iskra, Ta6inka i Margarita ot Varna/ ne sam 4uvala, toest korenno razli4no razvitie na ne6tata, ot men zaviselo, trqbvalo da sam gotova na kompromisi i za bade6te ne mi e pisala ni6to, za6toto sadbata mi bila druga, spored neq i ne iskala da se namesva, za da ne povliqe. Posle i pisah, pitaiki kakvo i dalja i kak moga da se vidq s neq i tq mi otgovori, 4e ne vijda s horata, na koito gleda, bilo mnogo angajira6to. Az li bavno mislq neznam, no mi e mnogo stranno vsi4ko tova s tazi jena...
Molq, ako nqkoi i e pisal, ako jelae da spodeli vpe4atleniq. Blagodarq!

# 572
Momi4eta, nqkoi da e pisal na tazi jena, koqto "gleda" na data na rajdane i snimka izprateni po mail himiq_1981@abv.bg
Az i pisah, izpratih snimki i rojdeni dati, tq mi varna otgovor, pi6eiki, 4e trqbva da i zadam konkretni vaprosi, napisah i konkretni vaprosi vkliu4itelno i za bade6te da mi kaje, sled koeto polu4ih otgovor na vaprosite si, na koito do sega ot nikoq gleda4ka ot izbroenite /Latina, lelq Iskra, Ta6inka i Margarita ot Varna/ ne sam 4uvala, toest korenno razli4no razvitie na ne6tata, ot men zaviselo, trqbvalo da sam gotova na kompromisi i za bade6te ne mi e pisala ni6to, za6toto sadbata mi bila druga, spored neq i ne iskala da se namesva, za da ne povliqe. Posle i pisah, pitaiki kakvo i dalja i kak moga da se vidq s neq i tq mi otgovori, 4e ne vijda s horata, na koito gleda, bilo mnogo angajira6to. Az li bavno mislq neznam, no mi e mnogo stranno vsi4ko tova s tazi jena...
Molq, ako nqkoi i e pisal, ako jelae da spodeli vpe4atleniq. Blagodarq!

А тази беше от тези дето те търсят...по телефона с индивидуален подход.
Искаш да кажеш, че Латина, леля Искра, Ташинка и Маргарита са ти казали едно и също, а тази е обърнала нещата наобратно ли, че нещо не можах да схвана и може ли на кирилица да пишеш?  Peace

# 573
Da, Melisa, pravilno si me razbrala...
Izvinqvam se, no nqmam kirilica na kompa, trqbva da go dam da go preinstalirat

# 574
Момичета, не сте много активни, та рекох да проявя аз малко активност! Говорих със Стефка Коларова по телефона, ама само по телефон не си е работа, та я убедих да дойде в София, имам срок 27 Октомври да й звънна, за да ми каже точно кои дни ще бъде тук - касае периода от 5 до 8 Ноември, но тогава ще уточни точно кои два дни! Само че......има специалното изискване да се съберем поне 10 души!!!!!! Трябва да си покрие бензина, а и все пак....! Таксата й е 20 лева! Така че, моля дайте инфо за желаещите да я посетят тук! Не зная точно къде ще приема, но това няма значение, нали е в София! Хайде, чакам ви, поне 10 души!   bouquet

# 575
# 576
Станахме две!  Simple Smile

# 577
Вече сме три!  bouquet

# 578
Момичета, да не забравя, някои може да знаете, но ако питате за някой друг освен за вас задължително да си носите АКТУАЛНА снимка, разбирайте на хартиен носител и едва ли не от вчера! Аз като бях в Генерал Тодоров, нашия шофьор не беше подготвен и й показа снимки от мобилния си......!  Stop Хайде, хубав ден от мен!  bouquet

# 579
Това обаче са работни дни, няма как да дойда  Sad

# 580
Melissa77  с интерс очаквам да споделиш за вчерашната си консултация при Пепа. Simple Smile

# 581
Вече сме 6!!!!! newsm44

# 582
Melissa77  с интерс очаквам да споделиш за вчерашната си консултация при Пепа. Simple Smile

Ще, ще... само че малко по късно, че тръгвам за делото сега ....  Praynig

# 583

И мене ме пишете, това е единствената жена която досега ми е дала адекватни отговори и които започнаха да се случват...
Едно профилактично ходене ше ми свери часовника, а и отделно , че аз я харесвам страшно много !

Hug

А и покрай мен има достатъчно приятелки, които ще дойдат също, така, че направо организарайте, ако няма къде имам няколко апартамента, където може да се случат срещите
Аз последно се виждах с нея в Мало Бучино преди месец, може и по малко да е де  Heart Eyes

# 584
  • София
Аз също се записвам за Стефка в софия Peace 7 ли съм ,8 ли незнам...
А кой отговаря за списъка и информация за мястото,Мая ли?

Общи условия

Активация на акаунт