Ясновидци/ Врачки-тема 13

• 227 237
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Аз също много харесвам Стефка Коларова и много се радвам на организацията. Предполагам, че жената е с ограничено време тъй като работи и на друго място и няма да могат да се доберат всички желаещи, и  поради тази причина предлагам да й се предложи пак да дойде скоро време и да каже за колко време /дни/ ще може и пак да каже минимум хора, които трябва да се организираме. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 586
Според мен ще трябва да каже максмум хора, които може да запише Simple Smile Минимума го покриваме без проблем.

# 587
Аз също се записвам за Стефка в софия Peace 7 ли съм ,8 ли незнам...
А кой отговаря за списъка и информация за мястото,Мая ли?
Да, аз съм организатора! Обещах й да й се обадя на 27 за потвърждение и тогава тя ще ми съобщи за кои дни й е възможно! Гербер, идвай с нас! Колкото повече, толкова повече!   bouquet

# 588
  • София

Да, аз съм организатора! Обещах й да й се обадя на 27 за потвърждение и тогава тя ще ми съобщи за кои дни й е възможно! Гербер, идвай с нас! Колкото повече, толкова повече!   bouquet

Ако мога ще дойда. Я допълнително ли ще каже кои дни ще бъде в София?

# 589
  • София
MayaN
изчисти си кутията Simple Smile

# 590
здравейте, мен също ме пишете за Стефка, стига да може да ни приеме всичките. ще чакам допълнителни подробности (кога, къде) Wink

# 591
  • Sofia
Ако съм свободна на датата мога да отида и аз, за тази жена съм чувала добри неща.

# 592
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
Здравей MayaN,
та от дълго време се чудех и избирах кой точно да посетя от темата за ясновидките - имам желание да отида на едно такова "събеседване" - може ли и мен да ме запишете в списъка - ще следя темата за място и време - и не разбрах всички ли записани ще минат в дните в които се разберем с жената
благодаря

# 593
И аз искам при Стефка.

# 594
Момичета, записах ви всичките! Само ние от форума сме за сега 14, а да не говорим че и мои приятели ще се класират, така че директно я викам! Само моля ви да не започнете да се отказвате, защото ще стане адски конфузно! Като разбера за датите ще пиша и ще се организираме! Хайде със здраве! Simple Smile))))))))))))))

# 595
MayaN
изчисти си кутията Simple Smile
Готово!!!!

# 596
MayaN, можеш да ме запишеш и мен, но с една въпросителна. Мога да дойда, ако има почивен ден, в работни дни не или зависи кога приема като час  Hug

# 597
идеалният вариант е единият от дните да е събота, тъй като повечето от нас работят предполагам, аз лично ако е работен ден ще мога след 18 или евентуално на обяд Simple Smile
MayaN ще ни каже допълнително след разговора си със Стефка

# 598
идеалният вариант е единият от дните да е събота, тъй като повечето от нас работят предполагам, аз лично ако е работен ден ще мога след 18 или евентуално на обяд Simple Smile
MayaN ще ни каже допълнително след разговора си със Стефка
Къде всъщност ще се провеждат срещите с нея?

# 599
Ryannn, не зная още! Тя ще каже - нещо ми спомена за Суходол, Горна Баня или Мало Бучино! Може би не е решила все още, но се съгласи да дойде между 5 и 8 ноември, в зависимост от нейните смени! Ще уточня с нея всичко и ще ви пиша!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт