Ясновидци/ Врачки-тема 13

• 229 588
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро на всички! Искам да попитам всички които са гласували в анкетата на какъв принцип са го правили? Дали на вече сбъднати предсказания или просто от общите впечатления, без да е изчакан срока за сбъдване? Питам ви, защото чакам до края на годината да се сбъднат неща при мен, предсказани ми от Ани Лечева, Н. Узунов и Емилия и видях, че те събират доста голям процент от гласовете ви. Хубав и успешен ден ви желая!

# 91
Здравейте !Аз днес писах на Емилия  Shopkata633  ThinkingПитах е как става плащането ?Сега чакам отговор и кога ще може да се чуем .
Успешен ден !
За неделя ми даде час  ShockedМоля ,който е имал контакт с нея да пише дали трябва да подготвя въпроси или тя направо почва да говори ?
Благодаря за отговора предварително !!!  bouquet

# 92
Здравейте !Аз днес писах на Емилия  Shopkata633  ThinkingПитах е как става плащането ?Сега чакам отговор и кога ще може да се чуем .
Успешен ден !
За неделя ми даде час  ShockedМоля ,който е имал контакт с нея да пише дали трябва да подготвя въпроси или тя направо почва да говори ?
Аз съм говорил с Емилия, задавах конкретни въпроси за ситуацията, която ме интересува. Тя гледа на карти таро и при всички случаи трябва да зададе конкретен въпрос, за да е конкретен и отговора. Така че се подготви и успех  Simple Smile

# 93
  • София
Здравейте на всички! Да споделя и аз за Емилия, писах и мейл в който и бясних много подробно за моите настоящи проблеми и зададох 4 конкретни въпроса, които са от особена важност замен. Обясних и, че много искам да проведа с нея конуслтация но в момента положението ми е ужасно трудно и нямам никаква възможност. Ако може да ми отговори на въпросите или поне на един. Тя ми отговори на всичките в мейл, като не ми даде обнадеждаващи отговори за съжаление така показвали картите. Само на един въпрос ми даде надежда, че вероятността това за, което я питам да стане е голяма. Дори ми отговори " По скоро Да". Ами това е, ще ви държа в течение с прогнозите и. За съжаление още повече се отчаях. Успех на всички, и дано всеки да разреши проблемите си по най-добрия за него начин! Слънчев ден от мен.

# 94
  • Варна
Имам единствен опит с ясновидци. Януари писах емейл на Николета Йорданова Йорданова .
Каза да изпратим снимка,дата и час на раждане, малко име.На  сметка да преведетем таксата от 30лева и да снимаме платежната бележка.Отговор трябваше да получим до 1 седмица. Направих го,зададох си въпросите и получих отг. Съмненията Ви са напълно оправдани.Затова около Вас всичко се руши.Обадете ми се. Обадих се, трябвало да отидем до Червен бряг с 300 лв. , отидохме. За 15 мин. прави разни заклинания и ни изпрати с майка и на реката да разваляме магията.
Добре ,но до сега нищо не се е променило около нас,дори нещата са все по-зле. newsm78

# 95
Вергиния Пловдив 0898303143

При тази кака някой ходил ли е и впечатления? Naughty

# 96
Успешен ден !
Аз съм говорил с Емилия, задавах конкретни въпроси за ситуацията, която ме интересува. Тя гледа на карти таро и при всички случаи трябва да зададе конкретен въпрос, за да е конкретен и отговора. Така че се подготви и успех  Simple Smile
Благодаря значи ще подготвя въпроси !!!  bouquet

# 97
Имам единствен опит с ясновидци. Януари писах емейл на Николета Йорданова Йорданова .
Каза да изпратим снимка,дата и час на раждане, малко име.На  сметка да преведетем таксата от 30лева и да снимаме платежната бележка.Отговор трябваше да получим до 1 седмица. Направих го,зададох си въпросите и получих отг. Съмненията Ви са напълно оправдани.Затова около Вас всичко се руши.Обадете ми се. Обадих се, трябвало да отидем до Червен бряг с 300 лв. , отидохме. За 15 мин. прави разни заклинания и ни изпрати с майка и на реката да разваляме магията.
Добре ,но до сега нищо не се е променило около нас,дори нещата са все по-зле. newsm78
Разбирам че може би са ви големи проблемите,а отчаянието понякога кара хората да извършват глупости,но при такава сума не си ли зададохте въпрос-ами ако е шарлатанка?Защо сте й дали такава огромна сума пари след като ясновидки под и над път и можехте просто да потърсите и друго мнение,не го разбирам.

# 98
Дайте изпитани координати и за Варна, моля Ви! Имаше едно момиче Слава /преди много години ходих, когато баща ми умираше/,но къде е сега? Знаете ли дали приема и къде? Или някой друг с такива заложби?

# 99

Аз като се свързах с нея преди време , май началото на миналото лято ,също така си платих , също ми отговори на три въпроса с един отговор . Т.е изобщо не ми отговори конктретно на въпросите , а така , както аз сама си отговарям.Отделно , че имам някакво енергийно намесване ,да й се обадя на личен телефон и т.н.Обаждам се , вдига ми нейна секретарка , свързва ме тя с Николета . Тя ми погледна уж пак снимката, каза ми , че видяла нещо лошо и да съм ходела някъде да ми развалят нещо си. Аз я питам, " а , при Вас не може ли ?" и тя ми разправя " е , нали трябва да дойдеш до Червен бряг и да ми дадеш 300 лв  , може и да отидеш някъде на по-евтино" или нещо от този род ми каза."ама защо , трябва да ми плащаш на мен 300 лв" ?
 Чудех се , чудех и така и нищо не направих.  Confused

# 100
Момичета,чудя се само защо е този форум?! Например за Николета от ясновидци досега не съм прочела нито едно положително мнение,все отрицателни отзиви за нея,а вие въпреки всичко,пак ходите при нея. Нали знаете поговорката "Не е луд този,който яде баницата,а този,който му я дава".
Та и вие май имате излишни пари и ги давате на ходжи и измислени магове,които се рекламират сами по вестниците и никой не ги е виждал на живо....И после плачете как поредния измамник ви е взел парите и няма ефект....съжалявам,ама сами сте се виновни.
Ако имате проблем,има толкова изпробвани гледачки при които останалите тук съфорумнички са ходили,вървете при тях......

# 101
Момичета,чудя се само защо е този форум?! Например за Николета от ясновидци досега не съм прочела нито едно положително мнение,все отрицателни отзиви за нея,а вие въпреки всичко,пак ходите при нея. Нали знаете поговорката "Не е луд този,който яде баницата,а този,който му я дава".
Та и вие май имате излишни пари и ги давате на ходжи и измислени магове,които се рекламират сами по вестниците и никой не ги е виждал на живо....И после плачете как поредния измамник ви е взел парите и няма ефект....съжалявам,ама сами сте се виновни.
Ако имате проблем,има толкова изпробвани гледачки при които останалите тук съфорумнички са ходили,вървете при тях......
Да и аз така мисля  Peace !Според мен и за тази Емилия нещо не ми вдъхва доверие  Crossing Arms,но в неделя ще видим  ThinkingВеднага след туй ще споделя !Каква гледачка кото ще и задавам въпроси ?Нали тя трябва да каже какво вижда  NaughtyНещо и аз не знам ,но...

# 102
  • Sofia

Да и аз така мисля  Peace !Според мен и за тази Емилия нещо не ми вдъхва доверие  Crossing Arms,но в неделя ще видим  ThinkingВеднага след туй ще споделя !Каква гледачка кото ще и задавам въпроси ?Нали тя трябва да каже какво вижда  NaughtyНещо и аз не знам ,но...
[/quote]
Емилия не е гледачка, тя разчита таро карти, тук има разлика. За таро колкото по-конкретен е въпроса толкова по-пълен ще е отговора. В този смисъл тя "вижда" разбирай разчита отговора на конкретния въпрос, така че имай това в предвид  Peace

# 103

Аз когато се консултирах с Емилия, първото нещо което ми каза жената е, че тя няма свръх способности и не е врачка, ясновидка или както там ви харесва да я наричате. Тя се е научила да разчита картите таро, и както са ти казали и други съфорумки, трябват ти конкретни въпроси. Успех!

# 104
  • София
sama, изчисти си кутията.

Общи условия

Активация на акаунт